- 7 Temmuz 2012
- 541
- 480
- 108
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
Ahaha buna çok güldüm benimki de brad pitt değil diye kıskanmıyorun demekki 😁
Konuya gelince de fazla abartılı tepkiler. Asıl sen onu makyajsız gör deyip kapatcaktın konuyu :
☺️
polimiğe gerk yok yazmadımmı mune gelip kapatsınmı konuyu,kapata kapata konu kalmadı doğru düzgünİyi geceler dememiş miydin sen ya
Doğru ya bi düşünceyi savunmak için avukat veya bi yakını olmak lazım kusura bakma (!)
Benim nişanlım bakmaz yorumu ve güvenim neden bu kadar rahatsız etti ki dinini haramı zinayı bilen biri yoksa benden iyi mi tanıyorsun
Neyse
Bi biskrem versem alıntı yapmayı bırakır mısın
Aynen canım ya yani yapacak erkeğin her koşulda aldatabileceğini isterse başka face konuşma hesapları alabileceğini her ne kadar aynı kampüste de çalışsak öğle tatillerindr evde hep beraber de olsak istedi mi kaşla göz arasında yapabileceğini bildiğimden ne yapsam engel olamam o yüzdeb özgüvenim de tam aldatır ve yakalrsam bitireceğimi zaten biliyor bende ayy kıza bak ne hatun ya çok güzelmiş maşallah filan diyorum yanında yani. Valla bakma etme desem zaten özellikle bakar. İçinde olan insan naparsan yap zaten aldatır Allah er geç karşına çıkarır.Rihanna gerçekten güzel değil makyaj güzeli tamamen.
Nereden biliyorsunuz ki insan oğlu beşer şaşar hayatta hiçbirşeyden emin olmamayı öğrenin bence. Sürekli yanında mısınız çok az erkeğin öyle bir haber okıyunca resimlere bakmayacağını sanırım çoğu bakar ama resimler zaten sansürlü. Göz zinası yapmaz korkar demişsiniz şöyle örnek veriyim bana görr sorun yok bakmasınd da siz öyle dine getirdiğiniziçin diyorum. Arkadaşımın ablası namazında niyazında birisiyle evliydi yakın arkadaştık eşim asla bakmaz günahtan korkar beş vakit namazında orucunda yapana da kızar derdi ama sonra ayrıldılar çünkü aldatmış şüpheleniyormuş eşi zaten geç gelmeler tel saklamalar kendine özenmeler tel de numara buluyor arıyor kadın çıkıyor itirafta ediyor boşanucak senden benle evlencek diyor iki çocuk varken boşanıyorlar. İnsan nefsi hiç belli olmaz ama karşıdan uçarı çapkın gibi görünen biri de gayet sadık olabiliyor.
ben eşimin toplum tarafından fazla şişirilmiş özgüveninden kendisini kurtarıyorum böyle yaparak. ya şimdi esmer kısa boylu göbekli herifimi, standart türk erkeğimi kıskanıp kıskanıp kendisini bir kenan imirzalıoğlu gibi görmesini istemem. çünkü gerçekte kara, şişman, kısa bi adam yani.. ilerde ruhunda derin yaralar açılır. gerçeklikle ilişkisi bozulur. hayal alemlerinde yaşar filan mazallah. :))
valla ben cool takılıyorum. bu benim mizacım ve onun bu hayranlıklarını değil büyütmek küçümsüyorum. bunu her yaptığımda hayal aleminden uzunca bir süre koparak gerçek dünyaya dönüyor. çünkü o da bütün bunların ne kadar komik olduğunu fark ediyor. ay çok saçma şeyler bunlar yaa.
kızlar eşlerimizin limitleri çok yüksek değil sevinmeliyiz bence
ya ben sevinemiyorum gerçekten. tuğba ekinci nedir allah aşkınaa :))
arada şımartmalısın bencekıskanmış numarası yaparak
bazen gözünden anlıyorum kıskanılmak istiyor, seveyim istiyor. o hafta mutlaka ufak bir kıskançlık numarası yapıyorum. bir cafeye filan gittiğimizde noluyo, nereye bakıyosun, sen ne ayaksın diyorum yüzü gülüyo kuzumun ya. bildiğin mutlu oluyor :))
o çok yapmacık değilmibenim eşim gülşen diyo kadın o beden 34 beden bile bol geliyodur ona ssıska..0 beden ne demek bu arada:26:
hem de nasıl. yaşlı, estetik dolu, hülya avşar çakması, hem sesi de çok kötü )=
canım sıfır beden 34'ten de küçük yani kemik torbası demek kısaca. gülşen de koca kafalı bişi. ha ama klipler seksi sesi de güzel. benimkinden daha zevkli kocan hayatım bence mutlu ol :))
ay şaka gibi şu adamlar yaa :))
aynen:))
benimde hayran olduğum sanatçılar var rachid taha,al pacino şimdi eşim deseki hayranlık falan istemem,kendimi boğulmuş hissederdim..
aynen:))ben çok yakışıklı adam sevmiyorum ya. bir tek brad pitt o da fight club'taki tyler durden karakterine hasta olduğum için. kocam bana dönüp vay efendim brad pitt bik bik dese boğulmayı geçtim yemin ediyorum onu en yakın psikoloğa götürürüm :))
konu sahibinden ses seda çıkmayıncakonu ölmüş. herkes kendi sevgisini-eşini anlatır olmuş.
konu ölmüş. herkes kendi sevgisini-eşini anlatır olmuş.
konu ölmüş. herkes kendi sevgisini-eşini anlatır olmuş.
aynen:))
konu sahibinden ses seda çıkmayınca
konu sahibi arkadaşım en kötü derdin bu olsun yorum yapan arkadaşlar çok güldüm ya bende konuyu okuyunca düşündüm bulamadım eşime sordum haber izliyo düşündü düşündüüüü cevap gelmeyince ya hiçmi yok dedim şuan aklıma gelmiyor gelince sölerim ya dedi riyyannaya gelince çok tatlı ya asıl ben beğenirim onu çok açar saçlarına bakarım giydiğine bakarım eşimi kıskanacağım bi durum olmuyoda baksa seninki gibi napardım ensesine şaplaa indirir bak bak nereye kadar derdim aman zaten aynı iş yerindeymişsiniz beğenmesi normal nette karşımıza linkler çıkıyo birden gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kalıyoruz onada öle olmuştur açmış bakmıştır kötü bi niyeti olsa dib dibe olduğu sevgilisi var belli ederdi sıkma canını ama tepkilerindede bence aşırıya kaçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?