Kızlar kıskançlıktan ölmek üzereyim nolur yardım edin:((((

canım bekar genç kız dünya güllük gülistanlık sanıyo cinsellikle ilgili bilgisi falanda yok

Seni ilgilendirmez neyi niye yazdığım sen kendine bak benim fahri avukatlığıma değil hadi güle güle ayrıca konu Sahibi ayrılcam demedi

Zaten onceden erkek arkadasiniz Rihanna yi begendigini belirttigi icin sanirim kiskancliginizn dozu artti.
Bende kiskanc bir insanim ama tepkiniz abartili olmus bence de. Bu kdr takmayin ya birakin o sizi kiskansin o dusunsun brzda

Bu konularda çok hassas bakmaz buna eminim canım durduk yere göz zinası yapmaz

benim eşim bi ara gülşeni beğeniyodu ben ondan daha güzelim halbuki,sıska kadın

Sen bu kafayla gidersen sevgilini kesinlikle kaybedersin.
kiskancliginda bir SINIRI var yani.
abartmissin hemde cok.
bundan sonra kiskansanda belli etme bari yoksa senin piskopat oldugunu düsünür ve iliskisini bitirirse görürsün

Son düzenleme:
gün boyu ağladım geldim şu konuyu okudum gülüyorum şimdi. konu sahibi bunun için çok tşk ederim :)

ah gençlik ah..

ciddi olarak demek isteri ki çok sağlıksız haller tavırlar bunlar, bunun farkındasındır umarım.

yahu benim kocam da tuğba ekinci'yi beğeniyor, keşke seninki gibi kaliteli takılsa biraz. vallahi her tuğba deyişinde soğuyorum adamdan. arada miranda kerr filan yolluyorum baksın diye yok illa tuba ekinci :)))

yahu çok takıyorsunuz. eğer kocam bir brad pitt olsaydı belki onu kıskanabilirdim. yahu çok güzel kafanız var, keşke bende de olsa :)))

Ahaha buna çok güldüm benimki de brad pitt değil diye kıskanmıyorun demekki 😁

Konuya gelince de fazla abartılı tepkiler. Asıl sen onu makyajsız gör deyip kapatcaktın konuyu :
☺️

bazı yorumlara çok güldümmmm kızlar çok yasayın emi benim herüfte sibel can hastası napsam bi akıl verin ... Bu nedir ya kıskançlık hastalıgı bu ara baya yaygın galiba

Konu Sahibi ben değilim canım benim
Ben bu kadar buyuk tepki vermem zaten benim nişanlım bakmaz ki :26:

benden başkasının da sizi konu sahibi sanması ne hoş
bir fıkra var bilir misiniz, adı ' benim kocam yapmaz'
ayrıca son mesajımdan yaptığınız alıntı pek hoş, elinizi de belinize koydunuz mu yazarken

bazı yorumlara çok güldümmmm kızlar çok yasayın emi benim herüfte sibel can hastası napsam bi akıl verin ... Bu nedir ya kıskançlık hastalıgı bu ara baya yaygın galiba

kızlar eşlerimizin limitleri çok yüksek değil sevinmeliyiz bence

Ben disarda guzel kadin gorunce, esimi dürtüklerim. Ulloooo karıya bak canooooo !!!!
Aynen canım ya yani yapacak erkeğin her koşulda aldatabileceğini isterse başka face konuşma hesapları alabileceğini her ne kadar aynı kampüste de çalışsak öğle tatillerindr evde hep beraber de olsak istedi mi kaşla göz arasında yapabileceğini bildiğimden ne yapsam engel olamam o yüzdeb özgüvenim de tam aldatır ve yakalrsam bitireceğimi zaten biliyor bende ayy kıza bak ne hatun ya çok güzelmiş maşallah filan diyorum yanında yani. Valla bakma etme desem zaten özellikle bakar. İçinde olan insan naparsan yap zaten aldatır Allah er geç karşına çıkarır.Rihanna gerçekten güzel değil makyaj güzeli tamamen.
Konu Sahibi ben değilim canım benim
Ben bu kadar buyuk tepki vermem zaten benim nişanlım bakmaz ki :26:

Nereden biliyorsunuz ki insan oğlu beşer şaşar hayatta hiçbirşeyden emin olmamayı öğrenin bence. Sürekli yanında mısınız çok az erkeğin öyle bir haber okıyunca resimlere bakmayacağını sanırım çoğu bakar ama resimler zaten sansürlü. Göz zinası yapmaz korkar demişsiniz şöyle örnek veriyim bana görr sorun yok bakmasınd da siz öyle dine getirdiğiniziçin diyorum. Arkadaşımın ablası namazında niyazında birisiyle evliydi yakın arkadaştık eşim asla bakmaz günahtan korkar beş vakit namazında orucunda yapana da kızar derdi ama sonra ayrıldılar çünkü aldatmış şüpheleniyormuş eşi zaten geç gelmeler tel saklamalar kendine özenmeler tel de numara buluyor arıyor kadın çıkıyor itirafta ediyor boşanucak senden benle evlencek diyor iki çocuk varken boşanıyorlar. İnsan nefsi hiç belli olmaz ama karşıdan uçarı çapkın gibi görünen biri de gayet sadık olabiliyor.

ayrıca son mesajımdan yaptığınız alıntı pek hoş, elinizi de belinize koydunuz mu yazarken

arkadaşlar polimiğe gerek yok empati.....
hanım hanıma fikir alışverişi yapıyoruz burada...

İyi geceler dememiş miydin sen ya
Doğru ya bi düşünceyi savunmak için avukat veya bi yakını olmak lazım kusura bakma (!)

Benim nişanlım bakmaz yorumu ve güvenim neden bu kadar rahatsız etti ki dinini haramı zinayı bilen biri yoksa benden iyi mi tanıyorsun
Neyse
Bi biskrem versem alıntı yapmayı bırakır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…