Kızlar kıskançlıktan ölmek üzereyim nolur yardım edin:((((

ahah, ciddi misin? bu da çok iyiymiş yaa. düşündü düşündü bulamadı

Kıskançlık kanser gibidir bir yayılmaya başlarsa hücrelerine kadar çürütür insanı.Abartmışsın hem de çookkkkk...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yorumları görünce dayanamadı kaçtı mı acep. çok abartmış çünkü. anlaı belki hatasını

bence yolun çok başında olduğu için abartmış,
aama konu açmasının faydası var aslında okuduklarına göre bir durum değerlendirmesi yapıp sevgilisinin üstüne çok gitmezse ilişkisini kurtarabilir..

konunuzun içeriğine çok güldüm..çocukça benım bu durumda kocamı bosamam gerek haberturku takıp eder hep var böle haberler gecmıste hatt ben bıle gorunce askım hatuna bak yavrumm dıorum rıhanna napsın be senın sevgılınız

ahah, ciddi misin? bu da çok iyiymiş yaa. düşündü düşündü bulamadı

yaa kıl biridir kimseyi beğenmez etmez burda bi arkadaş demişti sizmiydiniz göbekli kara kel eşim diye benimkide eskiden iyiymiş sporcu vs ama şuan kel kara yaniii göbekli benle evlendi artis güveni yerine geldi panik oldum ya yorum yapacam yazıyom geri siliyom acaba geyikmi oldu polemikmi diye sonuçda bişi yazıyosun birinin hoşuna gitmeyince polemiğe giriyor birininde komiğine gidiyo geyiğe dönüyo açıklama yapayım bende konu sahibi arkadaşımızı olayın ciddi olmadığını anlatmak ve bu gerginlikden kurtulmasını sağlamak için işi şakaya vurup biraz kendimizden de anlatarak ortayı buluyoruz

bence geyik değil canım kendi ilişkilerimizden örnek vermezsek ne yazıcaz peki burada:44:
kaç tane konuda oldu bir fikri beğenmeyen bir arkadaş olunca kötü içerik bildire basıyo

Son düzenleyen: Moderatör:

Bazen gercekten istediğiniz gibi yorumluyorsunuz. Ben böyle bişey demedim, benim sevgilimde yabancı dizi izler ve karısmam, ama bu konu benı rahatsız etti.

Bazen gercekten istediğiniz gibi yorumluyorsunuz. Ben böyle bişey demedim, benim sevgilimde yabancı dizi izler ve karısmam, ama bu konu benı rahatsız etti.

sevgilinizz okadar kıskanmanızdan bunalmış olabilir,barıştınızmı..

arada doğru düzgün yorum yapanlarda çıkıyormuş demkki. Ben o kadar geniş olamıyorum, fotoyu gectim bazıları eşleri ya da sevgilileriyle ..... izliyorlar o zaman o da serbest olsun. Ben bu pozlarla bir fark göremiyorum çünkü.. Abarttığımı düşündüm evet özrümüde dilem bugun tekrar konustuk ama ben aynısını yapsam dediğimde konu kapanıyo ve cevap alamıyorum. Ya da o haberi banada anlatsana ne anlatıyodu diye sordugumda konu kapanıyor. Demekki masumca bakılmamış.

az önce açtım yutubu rihanna'nın pour it up klibini izledim dedim nolüyo laağğn!
ay kendimi kıskandım kendimden resmen. o nasıl bişiydir yarabbimmm

Kıskanılacak insanlar sadece elde edebileceği insan sanırım sizin gözünüzde. Ayrıca o arkadaş mevzusunda konunun detayı var anlatsam cok uzun sürer bu nedenle merak edip baktım.. Evet bakmış olsaydı sonucu kötü olabilirdi ama bu sefer tamamen haklı ben olurdum emin olun.. Özgüvenle ilgisi yok ben bana ait birinin başkasının vücuduna bakmasını hoş karsılayamam

konuyu okuyunca rihanna'nın o haberini merak ettim açtım baktım
ben bile merak ediyosam bi erkegin bakması gayet normall
hoşş kelin ilacı olsa başına sürer bende sizin gibi tepki verirdim hastalıklı bi kıskancım ama dışardan bakınca çok itici oluyomuş sayenizde bunu farkettim
bi çeki düzen vereyim kendime darısı başınıza

Evet ben sorduğumda cevap alamıyorum bu da beni cıldırtıyor. Çıplaklık anlayışın ne diyor. Senin ne diyorum yine suclu oluyorum.

22 yaşındayım ve aşırı kıskancım herseyden kıskanma potansiyeline sahibim. Düşünüyorum evet abartı ama ben bir erkege baksam cıplak bir resmine tepkisi normal olmazdiye düşünüyorum.

hiç bakmayacak bir erkek olsaydı..bakmazdı zaten,
hoş karşılamasanızda yine bakacak maalesef,inşallah yürütebilirsiniz ilişkinizi..

Bunu onun gözüne sokmak lazım :) teşekkür ederim canım

Ben ayrılmaktan bahsetmedim kiii sevgilimde bana ayrılıyorum falan demedi bu nerden cıktı anlamadım. Burada bir konu acılıp yardım isteniyorsa dalga gecmek yerine fikirlerinizi söyleyebilirsiniz ya da yorum yapmazsınız. Yinede tesekkur ederım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…