- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
arada doğru düzgün yorum yapanlarda çıkıyormuş demkki. Ben o kadar geniş olamıyorum, fotoyu gectim bazıları eşleri ya da sevgilileriyle ..... izliyorlar o zaman o da serbest olsun. Ben bu pozlarla bir fark göremiyorum çünkü.. Abarttığımı düşündüm evet özrümüde dilem bugun tekrar konustuk ama ben aynısını yapsam dediğimde konu kapanıyo ve cevap alamıyorum. Ya da o haberi banada anlatsana ne anlatıyodu diye sordugumda konu kapanıyor. Demekki masumca bakılmamış.
22 yaşındayım ve aşırı kıskancım herseyden kıskanma potansiyeline sahibim. Düşünüyorum evet abartı ama ben bir erkege baksam cıplak bir resmine tepkisi normal olmazdiye düşünüyorum.
Katılıyorum, abarttıgımın zaten farkındayım ama ulaşamıcak dıyede canı ne ısterse yapamaz
Kesinlikle...
Sanatçı ya da değil ne fark eder bayan sonuçta
Sadece bunun için büyük tartışmaya girip canınızı sikmayin ama uyarın güzel bi dille derim
Evet düzeldik zaten canım. Her iki tarafta inatcı olunca bazen anlaşamıyoruz işte.. :)
Kızlar yardımlarınıza ve düşüncelerinize ihtiyacım var.
Bilenler bilir; ben sevgilimle aynı iş yerinde çalışıyorum. Belki aranızda kızanlar veya tasvip etmeyenleriniz olacak ama uzun zamandır onla buluşamayıp görüşemediğimiz için internet geçmişine baktım. Asıl amacım aslında bunun eskiden hoslandığı bi kızla mahalleden arkadaşı birlikteler ve face'ye tatil fotolarını yüklemişler. Arkadaşıda face listesinde olduğu için acaba girip baktımı diye merak etmıştım. Bakmamış ama orada birşey gördüm. Habertürk'te Rihanna'nın "Ortalığı dağıttı" gibi bir başlıkta olan resim galerisindeki habere bakması. Malum Rihanna'yı bilirsiniz hep ya üstsüz oluyor ya iç çamaşırı giymiyor. Bu haberde öyle birşeydi. Yazarken bile sinirlerim bozuluyoO habere girmiş bütün resimlere bakmış.
Ben çok kıskanç biriyim ve sevgilimin Rihanna'ya olan hayranlığınıda biliyorum.Bir keresinde sesini ve kendisini beğeniyorum demişti. O baktığı haberi görünce çılgına döndüm. Gün içerisinde ofiste birşey demedim akşam eve giderken "Sen boş vakitlerinde Rihanna'nın üstsüz fotolarına mı bakıyosun?" diye sordum o da "O nerden çıktı" dedi. "Nerden acaba" dediğimde "Yok öyle birşey" dedi. Sonrasında bende o kıskançlık kriziyle başladım saymaya... Beğenmek bu mu? Hayranlık anlayışın bu mu? diye. O da "Habere baktım, özellikte Rihanna diye mi aratmışım" falan dedi. Bende bir sayfa bakınca algılayamadında tüm fotolarına mı baktın diye köpürdüm biraz. Hatta kendimi bile kıyaslama noktasına geldim. Onun vücudunu begeniyosun demekki benım vücudumu begenmıyosun dıye. Sonrasında tartıştık. Konu geçmişe kadar gitti. O da bana "aynı kişi olmam lazımmış değişmemek lazımmış" gibi şeyler söyledi. Ben de "geçmişindeki gibi olcaksan ben ne olcam yanında geçmişindekiler gibi biri mi?" dedim. Neyse eve geldim, biraz sakinleşmiştim. Aradım açmadı. Kıskançlık krizi geçirdiğimi söyledim ve özür diledim mesajla.. Ama cevapta vermedi. o şekilde yattım uyudum. Ama hala moralim bozuk. Kızlar ben mi abarttım? Normal birşeydide benmi üstüne gittim acaba. Ama kaldıramıyorum gözü kimseyi görmesin istiyorum. Birde bana "aldatmışım gibi konuşuyosun alt tarafı bi haber" dedi. Ben de "aldatmak yatmaklamı oluyo? Başkalarının vücuduna bakmak olmuyo mu?" dedim. Çok moralim bozuldu. Akıl verin canlarım lütfen
bence hemen rıhannayı arayıp,dötü başı açık fotolarınla sevgılımı elımden alamazsın dıye çemkirmelisin..
ee bu durumda tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.
devam o zaman:)
yayık bir burun,siyahi bir yüz, kısacık oğlan saçı,Kızlar yardımlarınıza ve düşüncelerinize ihtiyacım var.
Bilenler bilir; ben sevgilimle aynı iş yerinde çalışıyorum. Belki aranızda kızanlar veya tasvip etmeyenleriniz olacak ama uzun zamandır onla buluşamayıp görüşemediğimiz için internet geçmişine baktım. Asıl amacım aslında bunun eskiden hoslandığı bi kızla mahalleden arkadaşı birlikteler ve face'ye tatil fotolarını yüklemişler. Arkadaşıda face listesinde olduğu için acaba girip baktımı diye merak etmıştım. Bakmamış ama orada birşey gördüm. Habertürk'te Rihanna'nın "Ortalığı dağıttı" gibi bir başlıkta olan resim galerisindeki habere bakması. Malum Rihanna'yı bilirsiniz hep ya üstsüz oluyor ya iç çamaşırı giymiyor. Bu haberde öyle birşeydi. Yazarken bile sinirlerim bozuluyoO habere girmiş bütün resimlere bakmış.
Ben çok kıskanç biriyim ve sevgilimin Rihanna'ya olan hayranlığınıda biliyorum.Bir keresinde sesini ve kendisini beğeniyorum demişti. O baktığı haberi görünce çılgına döndüm. Gün içerisinde ofiste birşey demedim akşam eve giderken "Sen boş vakitlerinde Rihanna'nın üstsüz fotolarına mı bakıyosun?" diye sordum o da "O nerden çıktı" dedi. "Nerden acaba" dediğimde "Yok öyle birşey" dedi. Sonrasında bende o kıskançlık kriziyle başladım saymaya... Beğenmek bu mu? Hayranlık anlayışın bu mu? diye. O da "Habere baktım, özellikte Rihanna diye mi aratmışım" falan dedi. Bende bir sayfa bakınca algılayamadında tüm fotolarına mı baktın diye köpürdüm biraz. Hatta kendimi bile kıyaslama noktasına geldim. Onun vücudunu begeniyosun demekki benım vücudumu begenmıyosun dıye. Sonrasında tartıştık. Konu geçmişe kadar gitti. O da bana "aynı kişi olmam lazımmış değişmemek lazımmış" gibi şeyler söyledi. Ben de "geçmişindeki gibi olcaksan ben ne olcam yanında geçmişindekiler gibi biri mi?" dedim. Neyse eve geldim, biraz sakinleşmiştim. Aradım açmadı. Kıskançlık krizi geçirdiğimi söyledim ve özür diledim mesajla.. Ama cevapta vermedi. o şekilde yattım uyudum. Ama hala moralim bozuk. Kızlar ben mi abarttım? Normal birşeydide benmi üstüne gittim acaba. Ama kaldıramıyorum gözü kimseyi görmesin istiyorum. Birde bana "aldatmışım gibi konuşuyosun alt tarafı bi haber" dedi. Ben de "aldatmak yatmaklamı oluyo? Başkalarının vücuduna bakmak olmuyo mu?" dedim. Çok moralim bozuldu. Akıl verin canlarım lütfen
Ben erkeklere bakabilirim sevgilim de bayanları bakabilir....Sevgilim bir bayana bakabilir bende bakarim guzel bayanlara (ve sizden cok ayri dusunuyorum Rihanna bana hic guzel gelmez) bende bir erkege bakarim tabii ki gozumu baglayacak halim yok. Ama o baktigi kadin ciplaksa bakmasini istemem. Niye isteyeyim ki? Bende ciplak bir erkege oturup bakmam. Niye bakayim ki?
Ben erkeklere bakabilirim sevgilim de bayanları bakabilir....
Allah akıl fikir versin ne denir ki...
Göz zinasindan bi habersiniz belli ...neyse ki çıplak erkeklere bakmiyormussunuz
Böyle yorumları okudukça hemcinslerimden korkuyorum Allah im sizin gibi bayanları nisanlilarimizdan eslerimizden korusun inşallah
Ben sizi tanımıyorum yazdiklariniza göre yorum yaptım..Bilip bilmeden konusmayin isterseniz. Burda herkes cok.abartilmis diye yorum yapmis ben oturup ozel olarak aratsin demedim gorurse bakar dedim. Rihanna'nin fotograglari ciplakti o yuzden onu belirttim. Anlayamadim sizin gibi dusunmek zorunda miyim? İstersem ciplaga da bakarim. Dusuncemizi de yazamayacagiz artik.
Ben sizi tanımıyorum yazdiklariniza göre yorum yaptım..
Ayrıca düşüncelerinizi tabi ki yazacaksınız ozgursunuz. Ama yazdığınız o yoruma yorum yapmak da benim özgürlüğüm !!
Sizinle tartışmaya girmem ben.. diyorumya zaten Allah sizin gibi ona buna bakan kadınlardan eşlerimizi uzak tutsun diye....
Bakarsan bak da aman ha birinin erkeğine bakma.. ışte o özgürlüğe sahip değilsin !!
Ben buradaki herkesi tanımak zorunda değilim..Tanimadiginiz bir insan icin boyle terbiyesizce yorumlar yaparak cok guzel kul hakkina girdiniz. Goz zinasindan bahsedene bak hele :) cok guldum. iyi geceler. :)
Bu cok farklı ama siz tutupta murat dalkılıç'ın çırıl çıplak bir fotosuna baktığınızda sevgiliniz gülmeyecektir :)
Kızlar yardımlarınıza ve düşüncelerinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?