Kızlar kıskançlıktan ölmek üzereyim nolur yardım edin:((((

22 yaşındayım ve aşırı kıskancım herseyden kıskanma potansiyeline sahibim. Düşünüyorum evet abartı ama ben bir erkege baksam cıplak bir resmine tepkisi normal olmazdiye düşünüyorum.

Yasaklanan her şey caziptir.Boşa çırpınıyorsun.Yine bakacak,daha çok bakacak.

Kıskanç insanlar zayıf insandır, basit insandır, kendine guveni olmayan insandır. Şaka bile olsa bunu yapmak dogru degil unutmayın her şakada bir gercek payı vardır. Bir kadın erkege bunu yapıyorsa buna eşeğin aklına karpuz kabugu getirmek denir, adamın aklında yoksa bile adamı buna itersiniz.
Haa amacınız adamı kötüye sürükleyip boşamak ve tazminat almaksa bu yaptıgınız ayıp ve utanmazlıkdır, o kişinin hakkı ve ahı o demese bile sizden cıkacakdır.

Gelelim eşlerinizi kıskanma, hatta tv dizisindeki sanatcılardan, gider o burcu esmersoya bakınca sorun olur ama siz öte yandan kenan imirzalıoğlu
yada bir baska erkek sanatcıya bakarsınız. Kadın günlerinden neler konusulur hepiniz bilirsiniz burada yazmıyım. Erkekleri suclamadan önce kendimize
bakalım, ozellikle evlendikden sonra nasılsa adam bizi aldı der kendinize dikkat etmezseniz, bu paranoyaklık tabi sizi bastan sona sarar.
Evlenirken 54 kilo olupi, sonrasında 2 senede 64 olup hızla 70 şe ucar adımlarla gidiyorsanız, adamın sizi igneleyici sözlerini hakaret olarak alıp
ona küsüyorsanız, eeee adamında canı can dimi. Diyeceksiniz erkekde göbek yapıyor, ya adam spor yapmaya kalksa kimin icin neden yapıyorsun
dersiniz kas yapınca elinizden kacacak diye 3,5 atarsınız. Ama alan aldı satan sattı diyip sporu aklınıza getirmeden tv karşısında cips, kola cekirdek
pasta börek hüpletip tartı artışları yansıtınca sucu tartıda ararsınız.

Boşverin bunları kocanızı kıskanmayı, once kendinize bakın ve bir psikologa Acilen gidin

Kesinlikle...
Sanatçı ya da değil ne fark eder bayan sonuçta
Sadece bunun için büyük tartışmaya girip canınızı sikmayin ama uyarın güzel bi dille derim

Evet düzeldik zaten canım. Her iki tarafta inatcı olunca bazen anlaşamıyoruz işte.. :)

Anaaa Rihannayı kıskanmış
Arkadaşım iyi misin sen? Ben Johnny Deppe bayılırım, kızdırayım da az gülelim diye sevgilime de gönderirim falan, o bana yapar aynısını beğendiği ünlü kadınlar için vs vs.
Neyse sen rahat ol Rihanna seninki için ölüyor ama erkek arkadaşın yüz vermez ona bence

bence hemen rıhannayı arayıp,dötü başı açık fotolarınla sevgılımı elımden alamazsın dıye çemkirmelisin..

cok güldum
arkadas bu kıskançlıkla herseyi yapabilir bence

Bu arada gülerken sen de mesajinda arada kaynadı
begen yerine negatif puan verdim

Borcum olsun.taksit taksit beğenirim artık

yayık bir burun,siyahi bir yüz, kısacık oğlan saçı,
patlak dudaklar... sevgilin iyiki boyle bir ünlüye hayranmış. ya cok guzel biri olsaydı.rihannayi o guzel buldugu icin sen guzel buluyosun.guzel falan degil cokta itici eminim sen cok daha guzelsindir...bunu gecelim..ve o dunyaca unlu bir yildiz ulasilmasi imkansiz biri.o yonden daha daha sanslisin.hadiki ulasilir biri olsaydi.hayatin boyunca asla hayatinizda yer alamsyacak biri yuzunden olayi abartmis sevgilinin dötünü kaldirmisin.yapma.o seni kiskansin.hem kötulugune bakmamistir.merak icindir yada sirf vakit gecirmek icindir.biz bayanlar bile yapiyoz bunu.sen bakmazmiydin.valla angelina jolinin hayraniyim tum resimlerinede bakarim.ben sapikmiyim:)hayir .

Sevgilim bir bayana bakabilir bende bakarim guzel bayanlara (ve sizden cok ayri dusunuyorum Rihanna bana hic guzel gelmez) bende bir erkege bakarim tabii ki gozumu baglayacak halim yok. Ama o baktigi kadin ciplaksa bakmasini istemem. Niye isteyeyim ki? Bende ciplak bir erkege oturup bakmam. Niye bakayim ki?

Ben erkeklere bakabilirim sevgilim de bayanları bakabilir....
Allah akıl fikir versin ne denir ki...
Göz zinasindan bi habersiniz belli ...neyse ki çıplak erkeklere bakmiyormussunuz
Böyle yorumları okudukça hemcinslerimden korkuyorum Allah im sizin gibi bayanları nisanlilarimizdan eslerimizden korusun inşallah

Bilip bilmeden konusmayin isterseniz. Burda herkes cok.abartilmis diye yorum yapmis ben oturup ozel olarak aratsin demedim gorurse bakar dedim. Rihanna'nin fotograglari ciplakti o yuzden onu belirttim. Anlayamadim sizin gibi dusunmek zorunda miyim? İstersem ciplaga da bakarim. Dusuncemizi de yazamayacagiz artik.

Ben sizi tanımıyorum yazdiklariniza göre yorum yaptım..
Ayrıca düşüncelerinizi tabi ki yazacaksınız ozgursunuz. Ama yazdığınız o yoruma yorum yapmak da benim özgürlüğüm !!
Sizinle tartışmaya girmem ben.. diyorumya zaten Allah sizin gibi ona buna bakan kadınlardan eşlerimizi uzak tutsun diye....
Bakarsan bak da aman ha birinin erkeğine bakma.. ışte o özgürlüğe sahip değilsin !!

Son düzenleme:

Tanimadiginiz bir insan icin boyle terbiyesizce yorumlar yaparak cok guzel kul hakkina girdiniz. Goz zinasindan bahsedene bak hele :) cok guldum. iyi geceler. :)

Tanimadiginiz bir insan icin boyle terbiyesizce yorumlar yaparak cok guzel kul hakkina girdiniz. Goz zinasindan bahsedene bak hele :) cok guldum. iyi geceler. :)
Ben buradaki herkesi tanımak zorunda değilim..
Burada kimse kimseyi tanıdığına göre değil yaptıkları yorumlara göre degerlendirir..
Benim çok şükür ki kul hakkından da haberim var...
Ama erkeklere bakarım diyen bi zihniyete malesef tahammül edemiyorum..
Göz zinasindan bile haberiniz yokken bence bana kul hakkını öğretmeye kalkmayın...çünkü asıl bu durumda siz komik duruma dusuyosunuz...

Son düzenleme:
Benim eşim de beğenir rihannayı...ben de ilk zamanlar coşuyordum ama sonradan benim de "beğendiğim" üstsüz başsız artistler olunca o kadar da kötü bir şey değilmiş dedim

Bu cok farklı ama siz tutupta murat dalkılıç'ın çırıl çıplak bir fotosuna baktığınızda sevgiliniz gülmeyecektir :)

Yoo güler ya ben geçenlerde dedim
-Murat dalkılıçta göğüs yapmış çok iyi olmuş
Güldü sadece

Aradan yarım saat geçti veya geçmedi bende mi fitnessa başlasam kanat göğüs falan yaparım dedi

Yorumların çoğunu okudum, pek çok kişi abartılı bulmuş bu yazdıklarını. Benim anladığım, sen sevgilinin zihniyetinden rahatsız oluyorsun. Sevgilisi olduğu halde bunu yapması kadınlara zaafı olduğunu gösterir. Sanırım geçmişinde de bu konuda ceviz kırmış, sonra değişmiş falan. Tabii değişmesi ne kadar mümkün tartışılır.
Mesele Rihanna vs den kıskanmak falan değil, aynı şey eşinin ..... izlemesinden rahatsız olanlar için de geçerli, kadınlar eşlerinin sevgililerinin başka kadınlara zaafı olmasını, ergenler gibi cinsel açlık içinde olmasını istemiyor. Çünkü böyle bir erkek, fırsat bulunca aldıtmaya daha meyilli ve güvenilmez oluyor...benim düşüncem büyük resme bak, eğer karşında bu şekilde bir adam varsa sen onu yola getiremezsin, yola gelmişi varken zaten gerek de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…