Kızlar kıskançlıktan ölmek üzereyim nolur yardım edin:((((

Ahaha izmir tepecik mi yoksaaa

Haklısınız. Şimdi bana sorsanız ben de eşim baktığında aşırı tepki vermiyorum ama fikrimce olması gereken bu bakmaların sıradan bir şeymis gibi kabullenilmemesi gerektiği. Gözün zinası harama bakmaktır

Ben de kıskanç bi insanım ama bu kadarı bana çok abartı geldi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anlıyorum. İnsan kendini frenler, dinini yaşar ve eşinden de bunu bekleyebilir. Konu sahibi ben inançlı biriyim göz zinası bile olsa harama gitmesine gönlüm razı değil. Bu adam benim çocuklarıma da rol model olacak. Ben bunları istemiyorum dese haklısınız. Ben de şu video klibi paylaştım. Bir sürü insanın göz zinasına da vesile oldum belki. Gene de konu burda sağlıklı olmayan bir kıskançlık.

ben bir kadının o fotolarına baksam sadece bakmış olurum. Ama bir erkek üstsüz, bikini altsız pozlara bakarsa hopp derim anlatabildim mi? O sadece bir haber diyor ama o haber birşeyler anlatsa tamam dicem, sırf foto var tek bir yazı yok. Ben baksam bu denli tepki vermiceni biliyorum ama bir erkegin full çıplak haline bakıcak karakterde biri değilim o da bunu biliyor ve bu kadar rahat konuşuyor.

ihihhi güleceğim yoktu baya baya fazla abartmışsın erkekler böyle konularda bukadar sıkmaya gelemez . biraz daha sıkarsan kuş kafesten uçar tatlım dikkatli ol bu sefer bakacağıda internette rihanna olmaz

Doğru söylüyorsunuz o açıdan düşünmedim haklısınız.

SiyahKolik, o kadar laf saymana gerek yoktu. Evli olsan neyse diyeceğim de.... Kıyaslaması için ayıptır söylemesi ... seni de görmesi lazım. sen böyle bir şeyi tutup söyleyebildiysen karıştırdıysan eskileri... hesap sorduysan...

Kendine ve sevgine yeteri kadar güvensen bunlar olmaz dı...

Erkekleri ne sanıyoruz anlamıyorum ki. Fazla abartmışız bakıyorlar arkadaşım kabullen. Bunda kıskanılacak bir durum yok baksa ne olur bakmasa ne olur. Evli olsanız hadi diyeceğim diyeceksin ki burada kanlı canlı karısı var ona neden bakıyor evlide değilsin boşver takılma.

ayrıca şu şifre alıp verme olaylarına karşıyım özel alanlar olmalı ilişkilerde ne o öyle ne yapmış nelere bakmış neleri aratmış bu haberi okumuş mu onun resmine bakmış mı

canım güldürdün beni ya bende bakarım hatta kuzenler arasında da yorum yaparız ama sevgilimin bakması sinirlerimi bozdu ne bileyim abartı bişey farkındayım ama engel olamıyorumki

canım güldürdün beni ya bende bakarım hatta kuzenler arasında da yorum yaparız ama sevgilimin bakması sinirlerimi bozdu ne bileyim abartı bişey farkındayım ama engel olamıyorumki

Bozulmasin sinirin.Yalniz kaldiginda erkekler neler dusunup yapiyor tahmin bile edemezsin.Bilsen demek komalik olursun.O yuzden boyle masum durumlari kafaya takmaya degmez

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ofiste kullandığı bilgisayarın şifresini biliyorum çünkü o dısarda olduğunda bişey lazım olduğunda bana yaptırır. Ayrıca ilişkimizin başında facedir vs onların şifresini kendisi istemişti.
Bundan duydugum rahatsızlığı söylerken amacım sadece bir uyarıydı. Ama konu nasıl büyüdüde tartısmaya geldi ben bile kaçırdım o kısmı. Biraz fevri bir yapım var sanırım bu yüzden. O da biliyor fevri olduğumu. Bugün konuştuk abarttıgımı kabul ediyorum ama o da ne var bunda diyor hala ve kendime hakim olamıyorum.

Hiç sorma ya onlara kafa yorsam dediğin gibi olurum sanırım

Lorena sen mi geldin 😂 saka bi yana bence sevgilinizin whatsappindan feysinden falan o cıbıldak hatun kisisini engelleyin nolur nolmaz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne alakası var konu ile?

Böyle küçük sorunlarla ilişkinizi yürütebilmeniz zor.. Böyle bir durumda verdiğiniz tepki çok fazla birde ciddi bir durum olsa nasıl tepki verirsiniz düşünemiyorum. Bence abartmışsınız

Bende bakıyorumda sonuçta aynı seyler bende de var Baksam bişey olmaz bişey hissetmem. Erkek o tarz fotolara baksa ve bu kişi sevgilimse kıskanırım.

Valla heryeri meydanda. Sinirimi bozan bir de hayranlık duyması. Hoş duymasa da farketmez ama ha ..... sitesinden çıplak birine bakmış ha bu yani bi fark göremedim bende.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…