Kızlar kıskançlıktan ölmek üzereyim nolur yardım edin:((((

taş gibi hatun... hem güzele bakmak sebab
jason statham aktör var. onun dögüşme sahnelerini izle sende.
adam takım elbiseyle bi dögüşüyyyy anammmmm offff offffff

nişanlım bu mesajı okuyup nişanı atmaz herhalde

Bende bakıyorumda sonuçta aynı seyler bende de var Baksam bişey olmaz bişey hissetmem. Erkek o tarz fotolara baksa ve bu kişi sevgilimse kıskanırım.

O zaman bu çifte standart olmuyor mu? Sevgiliniz sizin net geçmişinize bakıp kavga çıkarsaydı, normal karşılayacak mıydınız?
Size tecrübeli bir ablanız olarak tavsiyem aşırı kıskançlık duygularınızı törpüleyin, insanlar sevdiklerini yerine göre kıskanabilir ama yerli yersiz aşırı kıskançlıklar hem sizi hem karşısınızdakini hemde ikili ilişkilerinize çok büyük zararlar verir.

Teşekkür ederim. Evet haklısınız bende farkındayım ama o da baksın. Göreceği veya kızacağı birşey yok. Ben açıp çıplak fotolara bakmıyorum veya videolar izlemiyorum :)

yani biraz durduk yere olay çıkarmışsın gibi olmuş...
rihannaya baksa ne olur bakmasa ne olur sanki kadında onu bekliyo kollarını açmış...
amaannn boşver yapma böyle şeyler...

hahahaha benim aklımdan da aynıları geçti

yani biraz durduk yere olay çıkarmışsın gibi olmuş...
rihannaya baksa ne olur bakmasa ne olur sanki kadında onu bekliyo kollarını açmış...
amaannn boşver yapma böyle şeyler...

Kollarını açıp bekliyor nolur yardım edin diye açtığım bir konu değil zaten bu. Sorun kadının çırıl çıplak fotolarının olması. Sizin eşiniz Rihanna veya başkası çıplak fotosuna bakmasına boşver dermiydiniz?

Teşekkür ederim. Evet haklısınız bende farkındayım ama o da baksın. Göreceği veya kızacağı birşey yok. Ben açıp çıplak fotolara bakmıyorum veya videolar izlemiyorum :)

Ama bu aşırı kıskançlığın çıplak foto kıyafetli foto kıstası yoktur, kimi vardır tepeden tırnağa giyinmiş birine bakılmasında da kıskançlık krizlerine girer, sevgiliniz herhangi bir erkek ünlünün normal bir haberini okumanıza sinirlense, tutun ki sevgiliniz dese ki "ben seni kıskanıyorum artık çalışmayacaksın, etek giyme kıskanıyorum, denize giremezsin kıskanıyorum, adama niye merhaba dedin kıskanıyorum" ne yapardınız? Kıskançlık hakikaten karşındakini çok boğan bir duygu, upuzun eteğinin altına ince çorap giymedi diye eşi tarafından kıskanılan kadınlar var.

Çıplak fotolar için kavga etmeyin, birde şu var erkeklerin aklı farklı çalışır, siz üstüne gidip yasakladıkça bakma dürtüsünü körüklüyorsunuz, yine gizli bakacak yine kavga edeceksiniz bunun sonu yok.

Vay anasını sayın seyirciler Güzele bakmak sevaptır demiş atalarımız

Erkeklerin üstsüz haline baksak nolur bakmasak nolur. Erkekler için bu mahrem birsey değilki. :)
Bununla bir kadının full açık seçik halini bir tutamayız heralde di mi?

denk gelmiş bakmış ya bende bakıyorum merak edersem haberleri...
denk gelip baktıysa bişey demezdim özellikle baktıysa laf sokardım ama senin kadar uzatmazdım..
"Kızlar kıskançlıktan ölmek üzereyim nolur yardım edin(((
Akıl verin canlarım lütfen "
yazmışsın...
herkesin yapısı farklı bence abartmışsın bende fikrimi söyledim...
çok agresif cevap veriyorsun...

Kıyafet mevzusunda yasakları vardır kendisinin.. Dün ben bir T Atlet tarzında bluz baktım (sıfır kol) ve sert bi şekilde niye bakıyosun giyemezsin bunu unut dedi. Aynı sekilde etek giymemden de hoşlanmıyor ve ben koyu çorap olmadan giymiyorum sırf rahatsız olmasın dıye .. :)

ee bu durumda tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.
devam o zaman:)

Afedersin sert bi şekilde algılandıysa ama yorumların çoğu alaycı bir şekilde onlara kızıyorum açıkcası. Bunu da o tarzda yazılmış bir yorum gibi anladım..
Konu uzatmak değil. Ben aynısını yapsam napardın diye sordugumda "tamam ya sen haklısın" diye tepki verip konuyu kapatması sinir ediyo beni.. Dediğim gibi amacım uyarmaktı ama fevri davrandıgım ıcın bı anda tartıstık. Çok kıskanc bir yapım var ve düşüncem madem haberi merak ettin bak bir iki fotoya bişey yok çık. Hepsini incelemiş maşallah..

Çok iyi yaa :) canım kıskançlık kat sayını düşür biraz olsun.. Benim eşim o zaman sevgiliydik kitap arasından poster çıkarttı ben sadece trip atmıştım onu hatırladım sen çok abartmışsın o posterde angelina jolie nin bikinili posteri idi

Bak bu iyiymiş.
O zaman iyi yapmışsın,dahada abart bence.
O seni bunaltıyorsa sende onu bunalt..
Ya sıkılır kendide vazgeçer kısıtlamaktan sağlıklı bir ilişkiniz olur,yada birbirinizi boğazlama noktasına gelip ayrılırsınız

ee bu durumda tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.
devam o zaman:)

Hahaha :) onun tek açıklaması bende kıskanıyorum ama senin gibi sıkmıyorum. Tek kıskandığı şey bu olduğu için beyfendinin :))

benimkine de christina aguilera sarkıo bıktım usandım bu kadından daha geçen kavga ettik hala peşinde şırfıntı.s:18::18:

belki o sırada biriyle konuşuyodu tıkladı geçti bende çok oluyo resimlere tıklamışım tıklamışım farkında değilim...
ayrıca erkeklerin klasik cevabı bu " tamam sen haklısın" uzatma diyolar yani..
bunu değiştiremezsin...

Erkeklerin üstsüz haline baksak nolur bakmasak nolur. Erkekler için bu mahrem birsey değilki. :)
Bununla bir kadının full açık seçik halini bir tutamayız heralde di mi?

Benim eşimde rihanna hastası, hatta bu bizim şarkımız olsun dediği şarkı da Rihanna'nın S&M şarkısı. Valla benim için sorun yok, fotoğrafları bende gördüm gayet estetik ve güzeldi.Eşime de ben söyledim, "senin ki harika pozlar vermiş" diye. O da "evet gördüm ama o da artık abarttı" dedi. Ne ben ne eşim takılmayız böyle şeylere, güzel her zaman güzeldir. Çıplak kadın fotoğrafı için huzurumu kaçıramam valla.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…