- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
Bende bakıyorumda sonuçta aynı seyler bende de varBaksam bişey olmaz bişey hissetmem. Erkek o tarz fotolara baksa ve bu kişi sevgilimse kıskanırım.
O zaman bu çifte standart olmuyor mu? Sevgiliniz sizin net geçmişinize bakıp kavga çıkarsaydı, normal karşılayacak mıydınız?
Size tecrübeli bir ablanız olarak tavsiyem aşırı kıskançlık duygularınızı törpüleyin, insanlar sevdiklerini yerine göre kıskanabilir ama yerli yersiz aşırı kıskançlıklar hem sizi hem karşısınızdakini hemde ikili ilişkilerinize çok büyük zararlar verir.
Kızlar yardımlarınıza ve düşüncelerinize ihtiyacım var.
Bilenler bilir; ben sevgilimle aynı iş yerinde çalışıyorum. Belki aranızda kızanlar veya tasvip etmeyenleriniz olacak ama uzun zamandır onla buluşamayıp görüşemediğimiz için internet geçmişine baktım. Asıl amacım aslında bunun eskiden hoslandığı bi kızla mahalleden arkadaşı birlikteler ve face'ye tatil fotolarını yüklemişler. Arkadaşıda face listesinde olduğu için acaba girip baktımı diye merak etmıştım. Bakmamış ama orada birşey gördüm. Habertürk'te Rihanna'nın "Ortalığı dağıttı" gibi bir başlıkta olan resim galerisindeki habere bakması. Malum Rihanna'yı bilirsiniz hep ya üstsüz oluyor ya iç çamaşırı giymiyor. Bu haberde öyle birşeydi. Yazarken bile sinirlerim bozuluyoO habere girmiş bütün resimlere bakmış.
Ben çok kıskanç biriyim ve sevgilimin Rihanna'ya olan hayranlığınıda biliyorum.Bir keresinde sesini ve kendisini beğeniyorum demişti. O baktığı haberi görünce çılgına döndüm. Gün içerisinde ofiste birşey demedim akşam eve giderken "Sen boş vakitlerinde Rihanna'nın üstsüz fotolarına mı bakıyosun?" diye sordum o da "O nerden çıktı" dedi. "Nerden acaba" dediğimde "Yok öyle birşey" dedi. Sonrasında bende o kıskançlık kriziyle başladım saymaya... Beğenmek bu mu? Hayranlık anlayışın bu mu? diye. O da "Habere baktım, özellikte Rihanna diye mi aratmışım" falan dedi. Bende bir sayfa bakınca algılayamadında tüm fotolarına mı baktın diye köpürdüm biraz. Hatta kendimi bile kıyaslama noktasına geldim. Onun vücudunu begeniyosun demekki benım vücudumu begenmıyosun dıye. Sonrasında tartıştık. Konu geçmişe kadar gitti. O da bana "aynı kişi olmam lazımmış değişmemek lazımmış" gibi şeyler söyledi. Ben de "geçmişindeki gibi olcaksan ben ne olcam yanında geçmişindekiler gibi biri mi?" dedim. Neyse eve geldim, biraz sakinleşmiştim. Aradım açmadı. Kıskançlık krizi geçirdiğimi söyledim ve özür diledim mesajla.. Ama cevapta vermedi. o şekilde yattım uyudum. Ama hala moralim bozuk. Kızlar ben mi abarttım? Normal birşeydide benmi üstüne gittim acaba. Ama kaldıramıyorum gözü kimseyi görmesin istiyorum. Birde bana "aldatmışım gibi konuşuyosun alt tarafı bi haber" dedi. Ben de "aldatmak yatmaklamı oluyo? Başkalarının vücuduna bakmak olmuyo mu?" dedim. Çok moralim bozuldu. Akıl verin canlarım lütfen
taş gibi hatun... hem güzele bakmak sebab
jason statham aktör var. onun dögüşme sahnelerini izle sende.
adam takım elbiseyle bi dögüşüyyyy anammmmm offff offffff
nişanlım bu mesajı okuyup nişanı atmaz herhalde
yani biraz durduk yere olay çıkarmışsın gibi olmuş...
rihannaya baksa ne olur bakmasa ne olur sanki kadında onu bekliyo kollarını açmış...
amaannn boşver yapma böyle şeyler...
Teşekkür ederim. Evet haklısınız bende farkındayım ama o da baksın. Göreceği veya kızacağı birşey yok. Ben açıp çıplak fotolara bakmıyorum veya videolar izlemiyorum :)
Vay anasını sayın seyircilerGüzele bakmak sevaptır demiş atalarımız
Kollarını açıp bekliyor nolur yardım edin diye açtığım bir konu değil zaten bu. Sorun kadının çırıl çıplak fotolarının olması. Sizin eşiniz Rihanna veya başkası çıplak fotosuna bakmasına boşver dermiydiniz?
Ama bu aşırı kıskançlığın çıplak foto kıyafetli foto kıstası yoktur, kimi vardır tepeden tırnağa giyinmiş birine bakılmasında da kıskançlık krizlerine girer, sevgiliniz herhangi bir erkek ünlünün normal bir haberini okumanıza sinirlense, tutun ki sevgiliniz dese ki "ben seni kıskanıyorum artık çalışmayacaksın, etek giyme kıskanıyorum, denize giremezsin kıskanıyorum, adama niye merhaba dedin kıskanıyorum" ne yapardınız? Kıskançlık hakikaten karşındakini çok boğan bir duygu, upuzun eteğinin altına ince çorap giymedi diye eşi tarafından kıskanılan kadınlar var.
Çıplak fotolar için kavga etmeyin, birde şu var erkeklerin aklı farklı çalışır, siz üstüne gidip yasakladıkça bakma dürtüsünü körüklüyorsunuz, yine gizli bakacak yine kavga edeceksiniz bunun sonu yok.
ee bu durumda tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.Kıyafet mevzusunda yasakları vardır kendisinin.. Dün ben bir T Atlet tarzında bluz baktım (sıfır kol) ve sert bi şekilde niye bakıyosun giyemezsin bunu unut dedi. Aynı sekilde etek giymemden de hoşlanmıyor ve ben koyu çorap olmadan giymiyorum sırf rahatsız olmasın dıye .. :)
denk gelmiş bakmış ya bende bakıyorum merak edersem haberleri...
denk gelip baktıysa bişey demezdim özellikle baktıysa laf sokardım ama senin kadar uzatmazdım..
"Kızlar kıskançlıktan ölmek üzereyim nolur yardım edin(((
Akıl verin canlarım lütfen " yazmışsın...
herkesin yapısı farklı bence abartmışsın bende fikrimi söyledim...
çok agresif cevap veriyorsun...
Kıyafet mevzusunda yasakları vardır kendisinin.. Dün ben bir T Atlet tarzında bluz baktım (sıfır kol) ve sert bi şekilde niye bakıyosun giyemezsin bunu unut dedi. Aynı sekilde etek giymemden de hoşlanmıyor ve ben koyu çorap olmadan giymiyorum sırf rahatsız olmasın dıye .. :)
ee bu durumda tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.
devam o zaman:)
Afedersin sert bi şekilde algılandıysa ama yorumların çoğu alaycı bir şekilde onlara kızıyorum açıkcası. Bunu da o tarzda yazılmış bir yorum gibi anladım..
Konu uzatmak değil. Ben aynısını yapsam napardın diye sordugumda "tamam ya sen haklısın" diye tepki verip konuyu kapatması sinir ediyo beni.. Dediğim gibi amacım uyarmaktı ama fevri davrandıgım ıcın bı anda tartıstık. Çok kıskanc bir yapım var ve düşüncem madem haberi merak ettin bak bir iki fotoya bişey yok çık. Hepsini incelemiş maşallah..
Erkeklerin üstsüz haline baksak nolur bakmasak nolur. Erkekler için bu mahrem birsey değilki. :)
Bununla bir kadının full açık seçik halini bir tutamayız heralde di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?