Doğuma Hazırlık kızlar kızıma ism lütfennnnn

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

beyza_nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
58
1
98
Konya
biz kızıma merza(meleklerin kraliçesi) nur koymayı düşünüyoruz ama cok kararsızız..bildiginiz güzel ve anlamlı ismleri paylaşır mısınızzzkaydirigubbakcemile3

bende 4 aylık hamileyim Rabbim herkese gönlündekini versin,sağlıklı evlat versin kızım olmasını çok istiyorum
ismini bile koydum şimdiden
adı Ela Afra olacak inş..
sana fikir olsun tatlım
Rabbim senide hayırlısıyla kurtarsın sağlıkla kucakla inş..

bende 4 bucuk aylık hamileyim...cok tesekkür ederim arkadaşlar..rabbimn ehepimizi hayırlısıyla kurtarsın

Zümra : en iyi, en güzel, en cesur, en mert, en namuslu anlamında

Evvahe: Hz Zeyneb r,a Annemisin lakabi. Kalbi Allah'a yakin olan demek
Erva: cesur yigit demek Efendimiizn s,a,v halasinin lakabi bi bu lakabi Efendimiz s,a,v vermistir

Ebrar: iyilik sahibleri demek.

Elizan: goge yukselen ezan sesi demek.

Rumeysa: Hz ummu suleym'in r,a lakabi bu lakabi yine Efendimiz s,a,v vermistir kendisine
Hz ummu suleym r,a hanimlari her konuda bilgilendigi için karanlik gecede yol gosteren yildiz anlamina gelen Rumeysa ismini vermistir.

kızlar armina nasıl sizce;
benim de kızım oluck hayırlısıyla... koysammı diye düşünüyorum ama...
ARMıNA: Emine, korkusuz, yürekli demekmiş...

kızlar benimde kızım olacak bir çok isim geçiyo aklımdan.ama ben ışıl karar verdim.diğerlerinide söyliyeyim size.serra,efsa,ikra

eslem alya esila erva ebrar ceylin vildan ne bileyim bunlar geldi aklıma:)ne koyarsanız koyun ismini ama sağlıklı evlatlarınız olur inş cansu isminide çok severim:)

kızlar armina nasıl sizce;
benim de kızım oluck hayırlısıyla... koysammı diye düşünüyorum ama...
ARMİNA: Emine, korkusuz, yürekli demekmiş...
işinize karışmak gibi olmasın, çok özür dileyerek söylüyorum...madem EMİNE koy adını..arminada neymiş, çatal bıçak markası gibi duruyor..Emine daha güzel..

arkadaslar ozur dılerım ama bişi sölemek ıstıyorum.kuranda gecen ısımlerı koymanızı onerırım.

Back
X