Doğuma Hazırlık kızlar kızıma ism lütfennnnn

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

beyza_nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
58
1
98
Konya
biz kızıma merza nur koymayı düşünüyoruz ama cok kararsızız..bildiginiz güzel ve anlamlı ismleri paylaşır mısınızzzkaydirigubbakcemile3

rica ederim beyzacım, adı ne olursa olsun sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömrü olsun yavrukuşunun:)

Berfin : Kardan yapılmış tertemiz

Belinay: Cennetteki peygamber çiçeği

Buğlem :Cenneti müjdeleyen melek

Tuana: Cennete düşen ilk yağmur damlası

Berfu: Tertemiz bir kartanesi

Pamira: yayla

Bu isimler çok hoşuma gidiyor benim anlamları da güzel kaydirigubbakcemile4

merza arapçada anlamı meleklerin kraliçesi..doğrusu hangi dilde ne anlama geldiği değil bizim hangisiniele alarak koydugumuz önemlidir diye düşünüyorum..çünkü her kelime varklı dillerde farklı anlam taşıyabilir dimi..gönderdiğin link için çok teşekkür ederim canım

allah bağışlasın.bende katılıyorum sana birçok anlamı var isimlerin değişiyor.merza beğenmedim ama ben.
tuana , sude, ceren olabilir. sude nur olabilir mesela

kızlar TUANA koymak istiyorum ama yanına en güzel ne olur sizce yardımcı olurmusunuz ? bu ismi çok beğeniyorum anlamı hakkında yorumlar yazılıp çizilsede koymayı düşünüyorum (Cennete düşen ilk yağmur ,,,, ay parçası demekmişşşş))
TUANA.......?

bence kız bebeklerin tek ismi daha uygun :)) ilerde kendi soyadını da kullanmak isterse çok zor olur diye düşünüyorm.... Ben çift soyadı kullanıyorum 2 ismim olsaydı buna cesaret edemezdim.
Benimde 4 aylık bir bal küpüm var adı ''' DURU ''' Ona bu isimle seslenmek içimi ferahlatıyor :)))))

Back
X