Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merza arapçada anlamı meleklerin kraliçesi..doğrusu hangi dilde ne anlama geldiği değil bizim hangisiniele alarak koydugumuz önemlidir diye düşünüyorum..çünkü her kelime varklı dillerde farklı anlam taşıyabilir dimi..gönderdiğin link için çok teşekkür ederim canım
allah bağışlasın.bende katılıyorum sana birçok anlamı var isimlerin değişiyor.merza beğenmedim ama ben.
tuana , sude, ceren olabilir. sude nur olabilir mesela
kızlar TUANA koymak istiyorum ama yanına en güzel ne olur sizce yardımcı olurmusunuz ? bu ismi çok beğeniyorum anlamı hakkında yorumlar yazılıp çizilsede koymayı düşünüyorum (Cennete düşen ilk yağmur ,,,, ay parçası demekmişşşş))
TUANA.......?
bence kız bebeklerin tek ismi daha uygun :)) ilerde kendi soyadını da kullanmak isterse çok zor olur diye düşünüyorm.... Ben çift soyadı kullanıyorum 2 ismim olsaydı buna cesaret edemezdim.
Benimde 4 aylık bir bal küpüm var adı ''' DURU ''' Ona bu isimle seslenmek içimi ferahlatıyor :)))))