Kızlar kızlar acil yardımm...

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
5haftalık hamileyim. Bir yavrum 2 düşüğüm var. Doktor kontrolüne henüz gitmedim pazartesi gidicem inş. Derdim şu ki eşimle cinsel hayatımız çok aktifti ama ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri tedbir amaçlı ilişkiye girmeyi kabul etmedim en azından doktora gidene kadar eğer risk yoksa onay verirse sıkıntı olmayacak ama şu an çok korkuyorum. Eşim bu ara sürekli istiyor ve bunu bana belli ediyor. Ne yapacağımı bilemez durumdayım. Riske atmak istemiyorum. Bir taraftan da olacaksa olur zaten diyorum. Şimdi size soruyorum bu durumda sizler ne yapardınız eşinizi kırmaz birlikte olur muydunuz riske atmayıp doktor kontrolünü mü beklerdiniz? Teşekkürler şimdiden

Doktora görünmeden hamileliğini haftasına kadar nasıl ilan edebiliyorsun? Gerçekten anlamadım. Hem 5 haftalıksan daha birkaç gün önce öğrenmişsindir, kocan bekleyemiyor mu bikaç gün?

Soruna gelince kimseyi “kırmayayım” diye istemediğim bir şeyi yapmam.

İlle o şekil ilişkiye girmek şart mı başka yollar da bulabilirsiniz bence

Ee 1 yavrunuz varmis peki yavrunuza hamileyken napiyordunuz bu gibi durumda ? ?
Onda hiç kısıtlamadım. Ama sonrasında düşüklerim olunca ve onlara hamile olduğumu öğrendiğimde de ilişkiyi kısıtlamamıştık. Ondan düşmüş olabilir diye korkuyorum işte

Diyorum dedim ama acındırıyor çok fena haldeyim felan diye kendin hallet diyorum yok bir şekilde yanaşmaya çalışıyor

Şunun şurasında pazartesiye ne kaldı :)) canım riske atmayın bence. Utanarak söylüyorum ama çok istiyorsa oral deneyin.

normalde cinsellik hamilelikte yasak degil ama icinizden bi ses yapma diyorsa, yapmayin.... bi yerde okumustum bazen doktor yasaklaya biliormus. yani doktora gidene kadar baska bir sekilde esinizi sakinlestire bilirsiniz. xD

ılıskıye gırdıgın ıcın bebek dusmez
dusuk tehlıken varsa dıkkat etmek maksatlı doktor bekleyın der

bu yuzden doktora sorun sorun yok dıyorsa yoktur

Adetime 4 gün kala idrar testiyle öğrendim. Adet günümde testi tekrar ettim yine pozitif. Hala adet olmadım tüm belirtilerim var kesin hamileyim ve sat hesapladım 5 haftalık. Artık uzman oldum bu 4. Hamileleğim

Ben anlamıyorum ömrünü paylaştığın, sevdiğin, değer verdiğin bir adam eşiyle 1 2 ay cinsellik yaşamasa ölecek mi? Ne oluyor ben hiç böyle bir şey görmedim. Eşimle 2 ay münasebette bulunmadık gebelikten dolayı, kalkıp bir gün çok istiyorum vs demedi, konusunu dahi açmadı.
Hastalık var her şey var. Birazcık cinsel anlamda kendilerini terbiye etse şu erkekler keşke.
Doktora sorun öyle devam edin.

bir sey olmaz dusuklerde dorun mesela pihtilasma sorunu ise bunun cinsellikle alakasi bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…