- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Onda hiç kısıtlamadım. Ama sonrasında düşüklerim olunca ve onlara hamile olduğumu öğrendiğimde de ilişkiyi kısıtlamamıştık. Ondan düşmüş olabilir diye korkuyorum işteEe 1 yavrunuz varmis peki yavrunuza hamileyken napiyordunuz bu gibi durumda ? ?
Valla sanki ölecek öyle bir bakıyor ki masum kedi gibi içinde canavar var tabiben rıske atmazdım :) adam beklesın azıcık olmez ya
Diyorum dedim ama acındırıyor çok fena haldeyim felan diye kendin hallet diyorum yok bir şekilde yanaşmaya çalışıyorBen cinselliğin bir risk olduğunu düşünmüyorum yani çok sert bir ilişki geçmeyecekse sorun olmaz diye düşünüyorum ama içiniz rahat etmiyorsa neden açık açık söylemiyorsunuz? Risk olabilir biraz bekle diyebilirsin. Pazartesiye ne kaldı ki?
Adetime 4 gün kala idrar testiyle öğrendim. Adet günümde testi tekrar ettim yine pozitif. Hala adet olmadım tüm belirtilerim var kesin hamileyim ve sat hesapladım 5 haftalık. Artık uzman oldum bu 4. HamileleğimDoktora görünmeden hamileliğini haftasına kadar nasıl ilan edebiliyorsun? Gerçekten anlamadım. Hem 5 haftalıksan daha birkaç gün önce öğrenmişsindir, kocan bekleyemiyor mu bikaç gün?
Soruna gelince kimseyi “kırmayayım” diye istemediğim bir şeyi yapmam.
Son çare öyle olacak gibi :)Şunun şurasında pazartesiye ne kaldı :)) canım riske atmayın bence. Utanarak söylüyorum ama çok istiyorsa oral deneyin.
Haklısın ve yine düşükle sonuçlanırdı. Cidden gebeliğim riskli geçiyor benim ağrılar kanamalar erken doğum riski falan filan korkuyorumHamile oldugunu henuz ogrenmemis de olabilirdin.
bir sey olmaz dusuklerde dorun mesela pihtilasma sorunu ise bunun cinsellikle alakasi bile yok5haftalık hamileyim. Bir yavrum 2 düşüğüm var. Doktor kontrolüne henüz gitmedim pazartesi gidicem inş. Derdim şu ki eşimle cinsel hayatımız çok aktifti ama ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri tedbir amaçlı ilişkiye girmeyi kabul etmedim en azından doktora gidene kadar eğer risk yoksa onay verirse sıkıntı olmayacak ama şu an çok korkuyorum. Eşim bu ara sürekli istiyor ve bunu bana belli ediyor. Ne yapacağımı bilemez durumdayım. Riske atmak istemiyorum. Bir taraftan da olacaksa olur zaten diyorum. Şimdi size soruyorum bu durumda sizler ne yapardınız eşinizi kırmaz birlikte olur muydunuz riske atmayıp doktor kontrolünü mü beklerdiniz? Teşekkürler şimdiden
Diyorum dedim ama acındırıyor çok fena haldeyim felan diye kendin hallet diyorum yok bir şekilde yanaşmaya çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?