KIZLAR KIZLAR GELEMMi, YANAĞIZDAN ÖPEMMi.

Ay ben de dedim nasıl bir başlıktır bir baktım ki konu sahibine bizim natlus çıktı. Yine ne zırvalamış diye bi bakayım dedim. Bunlar kesinlikle şaka yani bilinçli yazılıyor bunlar kızlar.. yoksa bir insan bu denli itici olamaz. Yani kendini zorlasa her konusu mu bu kadar sinir bozucu olur ya.

KK natlusa çalışıyor adeta
demişsin ya kızlar gelem mi,yananızdan öpem mi diye?
bırak öpmeyi gelme gelme

Bunu yaptığı için eşiniz harika biri mi oldu... Bana göre kişiliksiz,karaktersiz olmuş...

kronik vaka :26:

Kronik olan benim

Tamam da, burasi "bir derdim var" bolumu. Sizin derdinizi bulamadim actiginiz konuda. Dua okumussunuz, esiniz (size gore) duzelmis. Dert nerede? Konu acmak olsun da, laf olsun da, ne olursa olsun izlenimi uyandirdi bende.

sn: kk üyesi elmayra cevaben: eyyyyyyyyy elmeyra sana sesleniyorummmm , kızım kızım benim içim kan agladıgı vakit senin tabirinle :) zaten derdimi yazdım ozaman, eeeee düzeldi şimdi nedenlerini yazarak, diger arkadaslara örnek bağaabında :) neşemi, sevincimi yazmıyımmı kız DELi ZEKALI arkadasım. ......................................................................sn kk üyesi kronik deli : sana sesleniyorum belli deliymisin zaten rumuzundan anladım :) cevap versem anlamazsın.... Vermıcem oyuzden............................................................................sn kk üyesi waitingforsun :ahhh be bacım derdimi bilseydin önceki konuları okuyup keske öyle yorum yazsaydın ama sorun yok kız okursun nasılsa.

natlus78 ; ne kadar hayata pozitif bakıyorsunn

Ya bi çocuk yap,ya bi işe gir ya bi kursa falan git.
Zavallı kocan da bizler de rahat edip kafamızı dinleyelim ne dersin

natlus konu baslıgın benı cok guldurdudıger konularını bılmesem bukadar gulmezdım heraldeafferın sana kızlarla bırbırınıze gırdınız sen hala opemmı falan dıyosun aferın sana opte barısın tabı, kusluk ıyı degıldırkocanın degısmesıne cok sevındım

o duayı eşin ve eşinin tarafından tüm akrabalara öğretin bence...

bol bol okuyup, sabır istesinler....

bence bu duayı başta eşiniz ve kayıncalideniz olmak üzere tüm akrabalara öğretin..

bol bol sabır dilesinler...

düzeltme...mesaj gitmedi sanıp tekrar yollamıştım....

Son düzenleme:

Kadın yine ayak üstü egosunu tatmin etti.

Bi arada sedef vardı dimi aynı ona benzettim mevzuyu

sen az okumuşsun o duayı bir 4444 daha oku ,bak bakalım adam neye dönüyor.

natluscum boşversen milleti gel beni öp

Son düzenleme:
Bugün natlus sevgi pitircigi olmus
Az da olsa ilerleme kaydetmis

Böyle devam et natlus dogru yoldasin

Sizi yine de tenzih etmek isterim, yanlış anlamayın..

Gerek konu başlıkları ve gerekse içerisinde ki inanılmaz argümanlarıyla bazı konular nedense iyiniyetsiz oluyor değil mi? İçimizde ki maskülen kimliği mi dışarı vuruyoruz farketmeden, yoksa aslında feminen yanlarımızı mı çıkartıyoruz? Ne dersiniz? Ben fikrinizi almak istiyorum...

Zira kadın olarak maskülen yanlarım çok... Ancak erkek olsaydım, feminen yanlarımda çok olacaktı... Kökümüzde aynıyız, insanız çünkü... Katışıksız olarak paslaştığımız duygularımız var... Siz de hangi yanlar biraz daha ortada sizce?

4444 Salat-ı Tefriciye'den önce, vaktini aldığınız kulların "haklarıyla" ilgili olarak bazı yazıları okumanızı salık vereceğim. Buradan eğlenceli ve basit görünen çıkışlarınız, konu başlıklarınız, daha sonradan ödeyeceğiniz haklara dönüşüyorsa eğer, eğlencenin tadının ağızda "acı" bir tat bırakması da kaçınılmaz değil mi, herşeyin sonrasında?

Salat-ı Tefriciye okuyan muhattabım, eminim girdiğiniz haklar da sizi o kadar çok enterese ediyordur.. Bence bir düşünün derim...
Ben olsam ya iyiniyetimi muhafaza ederdim... Ya da ödeyeceğim tüm bedelleri üstüme alıp, devam ederdim,

Selamlarımla,

Natlus senden kurtulabilmek için Felak ve Nas surelerine başladık topluca:))) Birde Allah'ın iyi kuluyum yazmışın ya koptum.
Güzelim neyin kafası bu??Senin yazı yazmakla ilgili ne kadar başarılı olduğun ortada kaldı ki 4 değil 4444 kere okuyacaksın.
Yine diğer konunda olduğu gibi kendini ifade ediş şeklin yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…