- 13 Ağustos 2010
- 1.018
- 17
- 118
ben femara fostimon sonrada ovitrelle kullandim 6 yumurtam olustu si.dide bekliyorum adetine daha 10 gun var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm senn sonuc ne merak ettımde
tutmustr ıns
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben femara fostimon sonrada ovitrelle kullandim 6 yumurtam olustu si.dide bekliyorum adetine daha 10 gun var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ben iğneyi vuruldum ve tam günümde adet oldum ya😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım referans aralığı verilmemiş mi?merhaba arkadaşlar27 yaşındayım 2 yıllık evliyim uzun zamandır forumu takip ediyorum yaşadıklarımı kısaca anlatayım...
temmuz 2012 de evlendim- 16 şubat 2013 de 7+4 haftalık düşük yaşadım ardından kürtaj yapıldı. kürtajın ardından adetlerim hiç düzelmedi 45 günden erken geldiği olmadı. yaklaşık 7-8 ay sonra özel bir doktora gittim pko olduğunu söyledi eğer 35 günü geçerse gel söktürücü vereyim 1 yıl dolmadan birşey yapamam dedi. 1-2 ay sonra devlet hastanesine gittim o da kilo ver ole gel dedi.
1 sene dolunca da başka bir özel hastahaneye gittim hsg çekildi rahimde perde olduğu söylendi ameliyat oldum tüplerden biri de tıkalı olabilir dendi. eşimin değerlerinin de güzel olduğu söylendi. adetin 5. gününden itibaren 5gün günde 1 defa klomen kullandım sağda 1 adet 21mm lik yumoş oldu 1 adet prengly ile çatlatma yapıldı ama sonuç alamadık
bu ay 2. kez klomen kullandım gene aynı şekilde 5. gün başladım 5 gün günde 1 defa ve 26 mayısda 14. gün kontrole gittiğimde sağda 2 adet biri 20mm diğeri 18mm solda 1 adet 18mm yum. olduğunu ama doktorum soldakinin muhtemelen kendiliğinden çatladığını söyledi. yumurtamın çatladığını görünce kan tahlili istedi eğer bu ay gebe kalmazsan önümüzdeki ay bunu kullanabiliriz dedi. diğer yumurtalar için de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. netten sonuçlarımı aldım sizlere bunu sormak istiyorum adetimin 14. günü verdiğim kan tahliline göre
KLİNİK LABORATUVAR SONUÇLARI
Tetkik Adı Sonuç
ESTRADİOL 574,00
LH 34,58
PROGESTERON 0,60
değerler nasıl yorum yapabileceklere şimdiden teşekkürler![]()
herkese selam arkadaşlar ben 8 yıllık evliyim,4 yıldır korunmuyorduk ve bebeğimiz olmuyordu,kısaca anlatayım kimyasal gebelik geçirdim,3 ay sonrasında doktora gittim,klomen ovitrelle vajinal jeller yok olmadı bir kere denedik senin hamile kalma şansın yüzde yirmi dedi bıraktım,1 yıl sonrasında başka bir doktora gittim, rahim filmi çekti bekledik 3 ay yine olmadı, klomen ovitrelle kullandım ilk aydan aşıla yapmak istedi yaptırmadım iyikide yaptırmamaışım rahmim kalınlaşmamış,folikül bile gelişmemişmi sonraki ay aaaaa rahim kalınlaşmamış diyor diyor bide utanmadan deneme yanılma tahtasıyız sanki, sonraki ay klomenleri çifter çifter içtim menegon vuruldum yine gelişmedi,doktorla bu arada durmadan tartışıyoruz bende moral motivasyon sıfır,ısrarla aşılama diyor yine yaptırmadım zaten tutma ihtimali düşük dedi,sen tüp yaptır dedi, yaptırmayacağım dedim çıktım bir daha gitmedim tedaviyi yarıda bıraktım
daha sonra bi tüp bebek merkezinde tahlillerimizi yaptırdık kromozom analizi ve sperm testlerini tekrarladık,eşimin morfolojisi yüzde sıfır çıktı,doktor hanım çok iyiydi süper moral verdi ,morfoloji evet bir sorun ama size olmaz diyemez dedim olur ama geç olur dedi,ya bu yazmakla olmak o anki iletişimi görmeni gerek ankara genart aysun baltacı şiddetle tavsiye ediyorum,insülin direncim için ilaçlarımı bırakmıştım onları tekrar kullanmam gerektiğini söyledi,ve biraz kilo vermem gerektiğini bende 14 kilo verdim,insülin direncimi baskıladım ve rahatladım beyinen ve ruhen daha sonra devlet hastanesine bi doktora gittim 9 ay sonra çok iyi ve anlayışlı mülayim ve bilgili bir doktor tekrar klomene başladık ve cevap verdim klomene folikülüm 20 mm oldu ben şoka girdim ama aksilik bi operasyon geçirmem gerekti,ameliyatımı oldum allah razı olsun doktorum beni ameliyat eden doktordan daha merhametli ve daha iyi, çok üzüldü durumuma, biz tekrar başladık klomene adetimin 12. gününde folikülüm 22 mm di ben yine şoka girdim, ertesi günü ovitrelle vuruldum ve hamile kaldım, 11+3 günlük hamileyim allahım sana şükürler olsun allah doktorumdan razı olsun o kadar rahat ve o kadar sakinim ki bu doktorumun yüzünden, arkadaşlar lütfen biraz bilgi sahibi olun araştırın hemen umutsuzluğa kapılmayın,ben inanın çok sıkıntılar atlattım burda kaba taslak anlattım birilerine faydam dokunur belki diye, tüp bebek merkezlerine hemen koşturmayın, biraz sakin olun dua edin bünyenizi hazırlayın ve kendinize uygun bir doktor bulun ve bekleyin. ben 30 yaşındayım 22 yaşında arkadaşlar tüp bebek yaptırıyor lütfen akıllı olun araştırın biraz. allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın dualarım bebek sahibi olmak isteyenlerle, ankaradaki arkadaşlara aysun baltacıyı, eskişehirde ki arkadaşlarada devlet hastanesinde ali alhanı şiddetle tavsiye ediyorum, ali beyin tedavisiyle hamile kalan okadar çok hasta varki, ben inanamadım ve onlardan biride benim. özel hastanedeki doktorlardan daha fazla ilgileniyor ve hastalarını sosyo ekonomik kültürel durumuna göre ayırmıyor. allah hepimizin yardımcısı olsun... hoşçakalın.
merhaba arkadaşım, bende insülin direncini baskılamak ve pco için glifor kullandım bende glufor işe yaramadı, dloformin kullandım ve çok faydasını gördüm ama düzenli kullanmak gerekiyor, kesinllkle bırakma hem kilo verdim hem insülin direncim baskılandı 9 ay sonrada hamile kaldım, kesinlikle düzenli kullanmalısın, dularım sizzinle.Yazınızı soluksuz okudum. Gozlerimin feri sonmustu artık yeniden ışık oldunuz sanki. Rabbim tamamina erdirsin. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Inşallah darısı başımıza. Birden çok umutlandim. Doktorum bana metformin verdi glifor ama düzenli icmedim. Klomenler bana epey kilo aldiriyor Tüylenme ve sivilcelenmede yaptı. Kesinlikle kilo vermem lazım ama şu an ne azim ne istek hiçbirşey yok.
'Anne olmak istiyorum'
merhaba arkadaşım, bende insülin direncini baskılamak ve pco için glifor kullandım bende glufor işe yaramadı, dloformin kullandım ve çok faydasını gördüm ama düzenli kullanmak gerekiyor, kesinllkle bırakma hem kilo verdim hem insülin direncim baskılandı 9 ay sonrada hamile kaldım, kesinlikle düzenli kullanmalısın, dularım sizzinle.
Allah razı olsun. Darısı bu hasreti çeken cümlesinin başına inşallah. Ben daha önce 2 sene önce falan glukofen icmistim o beni cok tutuyordu ama bu glifor biseye yatamiyor bencede tokluk hissi vermiyor hic dediginiz ilacımı kullansam acep
'Anne olmak istiyorum'
klomenim bittikten sonra 6 nisanda oviterlliyi vurdum. iğneden 14 gün içinde adet olman gerekir dedi doktor. bugün 16.gün. :) hala olmadım. sabah test yaptım hayali silik bi çizgi var. çizgiyi görmek için çok çok dikkatli bakmak lazım. birde kasık ağrılarım var ki adet olucaksın diyor. 2 arada bir derede kaldım. herşeyin hayırlısı :)
merhaba
9 haziranda bende iğnemi vuruldum bugun 21 haziran gebelik yoksa gerçekten 14.gün adet olunuyormu dün idrar testi yaptım negatif çıktı kasık agrım var benimde
Hanimlarrr.. Bende ayni sizin yolunuzdan gidiyorum dun vuruldum ignemi doktorun 36 saat sonra ilişki dedi.. Acaba geç mi demekten kendimi alikoyamiyorum .. Sizin doktorlariniz kaçsaat ssonra ilişki...
mrb kızlar yeni katıldım bu siteye,bnmde ikinci tedavim klomen ve iğne ile bnde doktor 36 saat sonra ilşki dedi hayırlısı bakalım iğneden sonraki 3. günümdeyim ve hala kasık sancılarım var çok kötü sizde de oldumu
cnm ya bn kistin yumurta çatlamyınca olduğunu fln bilmiodum korkmaya başladım.gerçi bi defa doktor kist oluşmuş demişti ama adet olunca gitmişti... Allahım hayırlısıyla olur inşallah artık cnm hepimize bütün isteyenlereCanim maalesef oldu.. İnsallah catlar yumurtan ve hamile kalirsin bu ay. Benimki catlamadi ve kiste donustuikinci ay bu ve bos gecicek maalesef buyumuyolar bi turlu...
![]()