- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi Pokahontass
-
Kızlar selamlar. 8 aylık evliyim 24 yaşındayım. Bebeğim olsun çok istiyorum. Hatta hayallerimin arasında daha da erken bir yaşta anne olmak vardı gerçi çokta geçkalmış sayılmam. eşimle 5 yıllık bir birliktelikten sonra evlendik. Yani tek bir sey hariç herşeyi doya doya yaşadık. gezdik eğlendik vs vs. Artık bir bebeğim olsun istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum. Büyük sorumluluk diyor,borç var diyor, tatile gidip gelelim bi diyor. Hep arka planlara atıyor Allah korusun korkuyorumda.. Böyle mucize bir olayı arkaya atıp başka şeylere öncelik verince Allahın gücüne gidicekmiş gibi düşünüyorum
çokta fazla üzerine gidip baskı yapmakta istemiyorum açıkçası korkuyorum sırf benim ısrarımdan kaynaklı kabul edicek diye. Oda istesin diye bekliyorum ama sabırsızım benNe yapabilirim ki acaba bu durumda ?
İlk konuyu açarken yazdığım şeyi ısrarla tekrar yazıyorum ki ayaklanan halk önce tekrardan okuyup bir idrak etsin konuyu ok !! kocama zorla sahip olucak bir insan değilim onu aldatıp kendimi bir şekilde hamile bıraktırıcak da değilim, hani bazılarınızın alaycı gibi yazdığı yöntemler var ya sarhoşluk prezervatif delinmesi vs gibi şeyler.
Ben çocukmusum daha ya hani şu işaretiyaptım diye haklısınız bu işaret kullanılınca ben kesinlikle çocuk sahibi olamam. Bu işareti yapmamda ki sebep yazıda da belirttiğim gibi sizden fikir almak için konu açtım daha yaşın erken vs diyenlere yönelik yaptım. Yaşımın, Yaşadıklarımın, Eşimle diyalogumun, evimdeki maddi durumun farkında olupta konu açtım. Bana yaşın daha genç, hayatınızı yaşayın, ev düzeni oturtun vs die öğüt verenlereydi o ikonum. herkez yaptığı yorumun alaycılığı kadar algıladı o ikonu aslında.
Ben kimseden evliliğim ile ilgili öğüt istemedim, tekrar söylüyorum bu durumu yaşayan varsa eşleriyle nasıl bir konuşma yaptılar neler söylediler çocuk fikrine sıcak bakmasını nasıl sağladılar bunu öğrenmek istemiştim ama burda sanırım kk vatandaşları kendilerini aşıp yardım isteyen kişilerin daha çok üzerine giderek, konuyu saptırıp farklı yerlere çekerek prim yapılıyor =)
Konu açtığıma göre tabiki de yapılan her yoruma açığım ama yazmadan önce dikkatli okuyupta algılamak ve daha sonrasında yorum yaparsanız polemik yaşanacağını sanmıyorum.
Yaptığınız yorumlara yetişmek gerçekten yorucuydu. Şimdi bu ayaklananları alkışlıyorum
Çünkü benim yardım isteme konumu sabote ederek kocamdan gizli onu kullanarak nasıl çocuk sahibi olunur konusuna çevirdiler. Teşekkürler..
dedıgının bırkısmına evet bır kısmına hayır...
sabote senın cvp vermemen ıcın oluştu canım saptı konu cunku sen yoktun
Kızlar selamlar. 8 aylık evliyim 24 yaşındayım. Bebeğim olsun çok istiyorum. Hatta hayallerimin arasında daha da erken bir yaşta anne olmak vardı gerçi çokta geçkalmış sayılmam. eşimle 5 yıllık bir birliktelikten sonra evlendik. Yani tek bir sey hariç herşeyi doya doya yaşadık. gezdik eğlendik vs vs. Artık bir bebeğim olsun istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum. Büyük sorumluluk diyor,borç var diyor, tatile gidip gelelim bi diyor. Hep arka planlara atıyor Allah korusun korkuyorumda.. Böyle mucize bir olayı arkaya atıp başka şeylere öncelik verince Allahın gücüne gidicekmiş gibi düşünüyorum
çokta fazla üzerine gidip baskı yapmakta istemiyorum açıkçası korkuyorum sırf benim ısrarımdan kaynaklı kabul edicek diye. Oda istesin diye bekliyorum ama sabırsızım benNe yapabilirim ki acaba bu durumda ?
İlk konuyu açarken yazdığım şeyi ısrarla tekrar yazıyorum ki ayaklanan halk önce tekrardan okuyup bir idrak etsin konuyu ok !! kocama zorla sahip olucak bir insan değilim onu aldatıp kendimi bir şekilde hamile bıraktırıcak da değilim, hani bazılarınızın alaycı gibi yazdığı yöntemler var ya sarhoşluk prezervatif delinmesi vs gibi şeyler.
Ben çocukmusum daha ya hani şu işaretiyaptım diye haklısınız bu işaret kullanılınca ben kesinlikle çocuk sahibi olamam. Bu işareti yapmamda ki sebep yazıda da belirttiğim gibi sizden fikir almak için konu açtım daha yaşın erken vs diyenlere yönelik yaptım. Yaşımın, Yaşadıklarımın, Eşimle diyalogumun, evimdeki maddi durumun farkında olupta konu açtım. Bana yaşın daha genç, hayatınızı yaşayın, ev düzeni oturtun vs die öğüt verenlereydi o ikonum. herkez yaptığı yorumun alaycılığı kadar algıladı o ikonu aslında.
Ben kimseden evliliğim ile ilgili öğüt istemedim, tekrar söylüyorum bu durumu yaşayan varsa eşleriyle nasıl bir konuşma yaptılar neler söylediler çocuk fikrine sıcak bakmasını nasıl sağladılar bunu öğrenmek istemiştim ama burda sanırım kk vatandaşları kendilerini aşıp yardım isteyen kişilerin daha çok üzerine giderek, konuyu saptırıp farklı yerlere çekerek prim yapılıyor =)
Konu açtığıma göre tabiki de yapılan her yoruma açığım ama yazmadan önce dikkatli okuyupta algılamak ve daha sonrasında yorum yaparsanız polemik yaşanacağını sanmıyorum.
Yaptığınız yorumlara yetişmek gerçekten yorucuydu. Şimdi bu ayaklananları alkışlıyorum
Çünkü benim yardım isteme konumu sabote ederek kocamdan gizli onu kullanarak nasıl çocuk sahibi olunur konusuna çevirdiler. Teşekkürler..
evet sen nasıl zorla yapabılırım demedın...ıkna yı kast ettın ama dedıgım gıbı senden cvp alınmayınca yazılıyor bu gıbı dusuncelerbence konunun bu kadar sapitilmasini tetikleyenlerden kaynaklaniyor ben surekli olarak kk takibinde olamam calisiyorum sonucta. bence yapilan 3 5 yorumdan sonra cevabim beklenilseydi konu bukadar sapitilmazdi. cunku ben kimseye ben kocamdan zorla yada kocami zorlayarak nasil hamile kalabilirim diye bir soru yoneltmedim! okudugum cogu yorumda goruyorum ki herkez kendince yorumlamis soruyu ve farkli yerlere cekilip alay konusu olmus bazilarida yaptigi yorumlara aldigo destekten ego tatmini yasamis. ne mutlu onlara diyorum.
Aynen bende şu aj sizin gibiyimEsinizi nasil ikna edersiniz bilmiyorum ama Allahin gucune gitmez korkmayin, 10 yillik sevgili 6 yillik evliyken cocuk yaptik biz, gezme tozma maddi durumlar benim hazir hissetmemem vs gibi nedenlerle istemedik, hic de gucune gitmedi hapi biraktigim ay hamile kaldim.
Aynen bende şu aj sizin gibiyim
2 yıldır evliyiz ve benim okulum var
2 yil daha yapamam
Eşim se çok üzülüyor çok istiyor ama boynunu bükük şekilde sen istemiyorsan peki ne yapalım diyor..
çok uzuyor beni bu durum
siz nasıl çözümler buldunuz
baba olmak istemeyen birini baba etmenin 2 yolu vardır ya konuşursun ya da o farkında olmadan kontrol yönteminin etrafından dolanırsın. ikincisi garantidir, birincisinin hiçbir garantisi yoktur. baba olmak istemeyen birini en fazla konuşarak yıldırırsın ki onu yapmasan bile diyelim ki üzerine gitmeden ikna ettin baba olmak istemeyen adam baba olduğunda çocukla tek başına ilgilenirsin.bence konunun bu kadar sapitilmasini tetikleyenlerden kaynaklaniyor ben surekli olarak kk takibinde olamam calisiyorum sonucta. bence yapilan 3 5 yorumdan sonra cevabim beklenilseydi konu bukadar sapitilmazdi. cunku ben kimseye ben kocamdan zorla yada kocami zorlayarak nasil hamile kalabilirim diye bir soru yoneltmedim! okudugum cogu yorumda goruyorum ki herkez kendince yorumlamis soruyu ve farkli yerlere cekilip alay konusu olmus bazilarida yaptigi yorumlara aldigo destekten ego tatmini yasamis. ne mutlu onlara diyorum.
bence konunun bu kadar sapitilmasini tetikleyenlerden kaynaklaniyor ben surekli olarak kk takibinde olamam calisiyorum sonucta. bence yapilan 3 5 yorumdan sonra cevabim beklenilseydi konu bukadar sapitilmazdi. cunku ben kimseye ben kocamdan zorla yada kocami zorlayarak nasil hamile kalabilirim diye bir soru yoneltmedim! okudugum cogu yorumda goruyorum ki herkez kendince yorumlamis soruyu ve farkli yerlere cekilip alay konusu olmus bazilarida yaptigi yorumlara aldigo destekten ego tatmini yasamis. ne mutlu onlara diyorum.
Aynı soruyu soruyorum bende kendimebenimde eşim çok istiyor ama bizde 8 aylık evliyiz 27 yaşımdayım ama bi sürü borç ve oturtmaya çalıştığımız bi evlilik var böyle pata küte hazır olmadan çocuk yapınca kötü anne olmaktan veya bebeğinden soğuyan anne olmaktan korktuğum için biraz daha zaman diorum hatamı ediyorumki ????
Canım bende 8 aylık evliyim ve 5 yıl sevgili dönemi yaşadık. şuan seni çok iyi anlıyorum benim eşimde ilkte çok erken diyordu ama ben çok istiyordum. işyerinden bir arkadaşının bebeği oldu onu görmeye gittik oradan dönerken eşim bizimde bebeğimiz olsun dedi ve 3 ay hastaneye gidip geldikten sonra oldu. bence başka sorununuz yoksa geciktirme ozaman daha da zorlaşıyor bebek sahibi olmak.Kızlar selamlar. 8 aylık evliyim 24 yaşındayım. Bebeğim olsun çok istiyorum. Hatta hayallerimin arasında daha da erken bir yaşta anne olmak vardı gerçi çokta geçkalmış sayılmam. eşimle 5 yıllık bir birliktelikten sonra evlendik. Yani tek bir sey hariç herşeyi doya doya yaşadık. gezdik eğlendik vs vs. Artık bir bebeğim olsun istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum. Büyük sorumluluk diyor,borç var diyor, tatile gidip gelelim bi diyor. Hep arka planlara atıyor Allah korusun korkuyorumda.. Böyle mucize bir olayı arkaya atıp başka şeylere öncelik verince Allahın gücüne gidicekmiş gibi düşünüyorum
kondomunu yırt iyi bir ikna yöntemi olur
ilginç bir bakış açısıkorunuyorm bisey olmaz de ilişki sirasinda ama ilac içme hamile kaldigindada ilk 3 ay soylene sonrada gunah aldiramayiz de oldu bittiye getir .adamin keyfinimi beklicen.dogan cocuk bi sekilde buyuyo zaten.hele ilk cocuksa yap bence.ilk cocuk maddi acidan cok sknti olmaz ama 2.3. Olsa dusun derdim.
korunuyorm bisey olmaz de ilişki sirasinda ama ilac içme hamile kaldigindada ilk 3 ay soylene sonrada gunah aldiramayiz de oldu bittiye getir .adamin keyfinimi beklicen.dogan cocuk bi sekilde buyuyo zaten.hele ilk cocuksa yap bence.ilk cocuk maddi acidan cok sknti olmaz ama 2.3. Olsa dusun derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?