Kızlar kocalarınızı bebek yapmaya nasıl ikna ettiniz? Ben edemiyorum

hiç istemiyormuş gibi davran tam tersi o zaman o istemeye başlıcak.bizde ben istemedikçe o istiyordu.bir iki ben istiyorum diyince o istemez gibi davranıyordu.bende 6 aylık evliyim ama korkuyorum daha oturmadı diye düşünüyorum.en az 1 yıl geçsin diyorum .herhangi bi ilaç vs ile korunmuyoruz.geçen hafta eşim kandırıp bişiler oldu.şimdi korkuyorum ya hamileysem diye.adet gününü bekliyorum...

işin özü fazla üstüne düşme istiyorum diye.ters işliyor çünkü.oda özenip isteyecek de..

Adamı evlenmeye mecbur etmek için birlikte olan zihniyetin evlilik sonrası versiyonu da bu herhalde.

Adamın keyfi beklenir mi tabii, adam damızlık ne de olsa, sperm olsun da nasıl olursa olsun.

Orada ne kadar kalacaksınız bilmiyorum başka şehre gideceksniz dimi bence oradan uzaklaşıncaya kadar düşünme sizin evliliğiniz oradan ayrılınca daha çok rayına oturacak düzelecek görürsün bak. Ben 29 yaşındayım kısmetse yaza düğünüm var ama ben bile düşünmüyorum 2 sene bekleyeceğim.

Adamı evlenmeye mecbur etmek için birlikte olan zihniyetin evlilik sonrası versiyonu da bu herhalde.

Adamın keyfi beklenir mi tabii, adam damızlık ne de olsa, sperm olsun da nasıl olursa olsun.

Oyyy ağzına ellerine parmaklarına sağlık!

hangi yöntemle korunduğunu merak ettim sadece..

Daha 8 aylık evlisin neredeyse cicim ayı yani,çok normal kocanın istememesi.Daha 24 yaşındasın 5-6 sene daha gayet kaliteli yumurtan olacak bence eşini üsteleme.Çünkü çocuk yapmak çok büyük bir şey konuşarak ikna edilecek bir şey değil.

Biride yazmış istemiyormuş gibi davran bu sefer o ister. Sanki aşk sevgili kaçan kovalanır taktiği veriyor inatlaşarak çocuk yapıyor millet sen itiyorsan ben istemem aa istemiormusun o zaman ben isteyebilirim madem

Canim benim en önemlisi okulum var
bankaciyim ama okul öncesi öğretmenliği okuyorum 2. Sınıfım :)))))
2 yil var okulumun bitmesine
Ben en çok onu düşünüyorum çocuk yüzünden okulumdan geri kalırsam suçlarım diye korkuyorum çocuğu. Eşim çocuk deyip durmasa düşünmem yanu .
Bence de haklısın hemen düşünme gez toz valla insanın eşiyle gezmesi çok güzel :)

Eşini kandırıp ne oldu ben anlamadım
Vallahi kadınim ama kendi cinsimden korktum ya

Benim hemen bebeğim oldu da keşke olmasaydı dedim. Çünkü zamanla gördüklerinden sonra cocukluyken kurtulmak zor, kurtulamıyor , başından def edemiyorsun. Hayatın cehennemken tek olsan bi bavulunla özgürlüğe kosarsin, ahhh diyorsun hayatında yama gibi tamamen kurtulamiyorsun
Herkes benimki öyle biri değil der.... Ben de coook derdim ... Kimse için garantili konusmayin , hic ummadiginiz adam, en nefret ettiğiniz adam olduğunu goruverirsiniz

Su "allah in gucune gider" lafina da bitiyorum
Allah senn cocugunu yaratmak icin senin keyfini mi bekliyo da sen yapmayinca gucune gidiyo ?

Tovbe tovbeee

Demeyin oyle laflar carpilirsiniz valla

Nerede ?

Eşini kandırıp ne oldu ben anlamadım
Vallahi kadınim ama kendi cinsimden korktum ya

benim derdim çoçuk yapmak değil..niyetim de yok. şuan böyle bir durumla karşıyayım diye de korkuyorum...çoçuk sevgisinden bahsettiğimde uzak duruyordu.sevdiği adamın kendisinden bir çoçuk istiyorum demesi bile insanı iyi hissettiriyo sadece bunu duymak için istiyorum diyordum.o da ters söylüyordu.neyse gerçekte niyetim yok yani.korunamıyorum ilaçlarla rahatsızlığım olduğundan dolayı.kasten yapılmış bişi değil yani...hatta o gece ağladım bile korkudan.kendimi önünü düşünmeyen cahil kızlar gibi hissettim.1-2 sene olmadan doğru bulmuyorum.arkadaş çok istediği için nasıl davranması gerektiiğini söyledim.

Ne güzel.

Beni de kocam zorluyo çocuk olsun diye. Yaza tayin bekliyoruz. Bi de balayı yapamadık yaza erteledik. Gezmeler planlar.. Çocuk olsa hepsi kalacak. İşin tuhafı çocuk istemiyodum ama regl oldukça bu ay çocuğum olmamış diye ağlıyorum. Psikopat oldum beyim bana büyü mü yaptı dersiniz

Arkadaş ve eşi hakkaride görev yapıyor eşi polis ve çok stresli bir mesleği var malum o yüzden öfke patlamaları ile bazen sorunlar yaşıyorlar zaten kariyer hedefleride var o yüzden evlilik rayına oturmadan yapmayın dedim

Canm benim daha yeni evlilik sayılır. Elbette esin de isteyecek bnce onunda istemesini bekle bu önemli. Bu konu üzerinde fazla durma.dusunme şunu da üst ma herseyin zamanı varr

Evet doğu dan mı bahsediyor ki diye düşündüm ben de önce anlamak için sormustum.
Kimse yanlış anlamasın ama (yine de bazı diyeyim) doğu da yaşanacak gibi değil. Hele ki doğu alışkanlıklari olan biriyle... Maalesef...

selam hemen hemen ayni durumlardayiz aslinda bende bebek istiyorum esim daha zamani var diye düsünüyor ben 27yasindayim cokta gec kalmak istemiyorum Rabbim insallah niyetlendigimiz zaman bekletmeden hayırlısıyla nasip eder bu konuyla ilgili cok tartistik esimle ama tek tarafli karar verilcek bi durumda degil onlarinda istemesi lazim benim kizdigim beraber karar vermek gerektigi benim esim maalesef net bisey solemiyor solese belki daha rahat olurdum hatta bazen diorum o istemedikce ben daha inada bindiriyorum galiba diye hatta bazen kendi kendime simin bana haksizlik yaptigini dusunuyorum o istemedigi icin ben annelik duygusunu tadamiyorum suan diye ama bazende ona hak veriyorum karmasik bi durum yani artik ustune gitmiyorum Rabbime dua ediyorum hayirlisini nasip etmesi, istedigimiz zamanda bekletmemesi icin bizi sende uzerine gitme bence esinin gittikce inada biniyor bundada vardir bi hayir ki senin yasinda cok yok zamanla hersey rayina oturur insallah hepimiz icin.

bencede iki cocukluyum aynen senin gibi istedim 21yasunda evlendik ilk cocugu ben istedim ikinciyide 26yasindaym esim istedi dengeledik yani olayi bebisim iki aylik sanirim hayatimi yasamak icin acele ett m yanlis olmasn herseyden memnunum ama bence hhayat sanildigi kadar kisa degil uzun da degil ama bence herseyin ytadini cikarmaliyizi aceleye gerek yok(not lohusalik bitti yani basina gelince anlarsin )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…