Kızlar kocamla sorunlarımı aşamıyorum

Melbarmel34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
30
8
86
Eskişehir
Nerden başlanmalı, nasıl başlanmalı bilemiyorum, 6 senelik evliyim 4 yasinda bir kızım var, severek evlendim, fakat daha evlendigimiz ilk gece arkasını dönüp uyuyan bir adam ile karşılaştım..Sonrasinda sürekli arkadaşlarıyla vakit geçiren kahve manyağı bir adam oldu, romantik duygusal sadece ben odaklı olan o adam bambaşka bi yere gitmosti, mücadelemin çok büyük olacağının artık farkındaydım, onu eve nasıl bağlarım beraber nasıl vakit geçiririz diye düşünmekten helak bir şekilde evliliğimiz zarar görüyordu, fakat bu beni anlamıyor ve anlamicakti..Ailem ve akrabalarımın bir numaralı damadı, adam gidiyorsa kahveye gidiyor ne var bunda zihniyetiyle beynimi kemirgenler, seneler geçti elini tutmak isterim tutmaz sarılmak isterim sarilmaz ama beni el üstünde tutar fakat duygusallık romantiklik sıfır..Bir istediğim iki olmaz, bir yere gitmek isterim hemen gideriz fakat eve hicbir zaman beraber giremeyiz o hemen kahveye..Boyle daha ne kadar devam edilir ne yapılır bilemiyorum benzer sorun yaşayan var mı yol gösterin arkadaşlar..

Duygusuz.
İlk gitmeye başladığı zamanlarda tepkinizi koymalıydınız.
Misal eşim bi kere arkadaşının arabasına bakmaya gitti, sonra oyun oynamışlar, kapı pencere indirince (ben biraz abarttım farkındayım) bi daha yapmadı.
Herkes böyle çözmemeli tabii problemlerini :/

Gerçekten bir kez olsun sesini yukseltmisligi, saygısızlığı olmamıştır,ama ben biraz romantiklik arıyorum, ne bileyim sarılıp tv izlemek istiyorum, onu anlıyorum ailesinde görmemiş böyle birseyi, ama biz sevgiliyken bunların hepsi vardi evlendik ne değişti, off bilemiyorum tam olarak anlatamıyorum da

Konuşmayı denediniz mi?
Rahatsızlığnızı dile getirdinizmi? Plan yapsanız kahveden uzaklaşsa. En azından haftada 1 e düşürse?

Kendinize yönelin, kendinizle ilgilenin, ona bir süre yaklaşmayın. Süslenin, püslenin, kendinizi kremleyin aynalar karşısında, saçlarınızı tarayın, duş sürelerinizi uzatın, masaj filan yapın kendinize, yeni kıyafetler alın, gün içinde gezin tozun, akrabalara, komşulara vb. gidin, arkadaşlarınızla dışarı çıkın, yüzünüzde güller açsın vs vs... İlgilenmeyin eşinizle, kendinizi kendiniz memnun edin. Bi kaçın, kovalayacak mı bakın.

Duygusuz.
İlk gitmeye başladığı zamanlarda tepkinizi koymalıydınız.
Misal eşim bi kere arkadaşının arabasına bakmaya gitti, sonra oyun oynamışlar, kapı pencere indirince (ben biraz abarttım farkındayım) bi daha yapmadı.
Herkes böyle çözmemeli tabii problemlerini :/

Şiddet bu ama çok tatlı anlatmışsınız ya :))))

Defalarca konuştum araya akrabalarim eşim dostum girdi, surat astım, yüz çevirdim ama öyle tuhaf bir özelliği var ki asla küs kalamaz, yüzüne bakmazsın sırtında taşır mesela..Ama bunların artık galiba bir önemi yok benim için.. Ben benim için yapmadiklarina takılıyorum artık, buda beni zora sokuyor..Evliligimi bitirmeyi düşünüyorum bir kahve icin olur mu diyorum

Kendinize yönelin, kendinizle ilgilenin, ona bir süre yaklaşmayın. Süslenin, püslenin, kendinizi kremleyin aynalar karşısında, saçlarınızı tarayın, duş sürelerinizi uzatın, masaj filan yapın kendinize, yeni kıyafetler alın, gün içinde gezin tozun, akrabalara, komşulara vb. gidin, arkadaşlarınızla dışarı çıkın, yüzünüzde güller açsın vs vs... İlgilenmeyin eşinizle, kendinizi kendiniz memnun edin. Bi kaçın, kovalayacak mı bakın.
Daha 4 gün önce 480 tl lik kosmetik alışverişi yaptim :)

Babam da bir dönem kahveye giderdi. Ortamı değiştirince bir daha ayak basmadı. 20 seneden fazla oldu kahveye gitmeyeli. İnşallah eşiniz de düzelir.

Back
X