- Konu Sahibi Melbarmel34
Nerden başlanmalı, nasıl başlanmalı bilemiyorum, 6 senelik evliyim 4 yasinda bir kızım var, severek evlendim, fakat daha evlendigimiz ilk gece arkasını dönüp uyuyan bir adam ile karşılaştım..Sonrasinda sürekli arkadaşlarıyla vakit geçiren kahve manyağı bir adam oldu, romantik duygusal sadece ben odaklı olan o adam bambaşka bi yere gitmosti, mücadelemin çok büyük olacağının artık farkındaydım, onu eve nasıl bağlarım beraber nasıl vakit geçiririz diye düşünmekten helak bir şekilde evliliğimiz zarar görüyordu, fakat bu beni anlamıyor ve anlamicakti..Ailem ve akrabalarımın bir numaralı damadı, adam gidiyorsa kahveye gidiyor ne var bunda zihniyetiyle beynimi kemirgenler, seneler geçti elini tutmak isterim tutmaz sarılmak isterim sarilmaz ama beni el üstünde tutar fakat duygusallık romantiklik sıfır..Bir istediğim iki olmaz, bir yere gitmek isterim hemen gideriz fakat eve hicbir zaman beraber giremeyiz o hemen kahveye..Boyle daha ne kadar devam edilir ne yapılır bilemiyorum benzer sorun yaşayan var mı yol gösterin arkadaşlar..