Kızlar kocamla sorunlarımı aşamıyorum

bunu 10 senelik evliligimde bende yani anladım ilk gördügün sorunda öyle buyuk bi tepki vermeliki insan karsısındaki bi daha asla yapamasın yaprak dökünündeki gibi agzımızın tadı bozul asın diye susarsan cok gec kalırsın ben 10 senede anladın
Benim başka bi olay daha var, belki çoğu kadın önemsemez, ilk defa geldi başıma, ben yine yakıp yıktım gemileri :D (farkındayım yine abarttım).
Yeminler etti, tövbeler etti.
O gün bugündür yapmaz, yapamaz.
Biliyor cinnet getiricem :D

ilk geceden arkasını dönüp yatan bir adama hem çocuk vermişsiniz hem de yıllardır çekiyorsunuz.
sarılmaz etmez, yalnız bırakır ama kozmetik alışverişi yapıyorum diye sevinen bi kadınsınız. siz de bununla kala kala normal düşünemez olmuşsunuz.
Allah'ım neler var ya. anormal bir tip. kadınlığınızı yaşatamayan bir hödük.
boşanmak istemediğiniz için de iyi taraflarını görmek istiyorsunuz. o zaman devam edin. ten teması olmaz, sürekli kahvede boş boş takılır sizi bırakıp ama akıllı adam; en azından para verip susturabiliyor sizi ne güzel. dediklerinizi de hallediyor ki rahat rahat kahvesinde takılsın başı ağrımasın. ikiniz de birbirinizi idare ediyorsunuz böyle.=) devam!
Alış-veriş yaptığım icin sevinen bir kadın değilim, admin bana bunu söyleyince ben de ona yeni alışveriş yaptığımı söyledim, dikkatli okursan sevinirim..esimin ruhsuz biri olduğunu ailesinden sevgi görmediğini zaten belirttim..Ayrica çok iyi bir baba"dir.Babaligina ne laf atarım ne laf artırırım.. Eşim manevi olarak eksikliğinin farkında ve ne yapması gerektiğini bilmeden maddi olarak imkanlarını kullanmaya çalışıyor hepsi bu.Heee tabi ben bunu yiyormuyum tabiki yemiyorum, sorun da burda basliyo zaten.. Emin ol benim imkânlarımda başka bir kadın olsa sesini çıkarmadan oturur.Ama ben öyle değilim psikolojik savaş icin de olduğumu zaten söyledim.Adami adam kıligindan çıkardım.Sesi cikmaz saygısızlık yapmaz bigun kötü lafını işitmedim ben bu adamın.Ev de ve dışarda el üstünde tutar.Sezeryanla doğum yaptim,pedlerimi bile değiştiren oydu.Iste bunlar icin bırakıp gidemiyorum..Ben kahveye takıntılı olduğum icin şuan yaptıklarını görmüyorum.Bunu da belirtmiştim ama anlamamisin..

Son düzenleme:
Benim eşimde haftada iki akşam gider kahveye. İlk zamanlar bende çok kızdım küstüm kavga ettim ama ben gitme dedikçe daha çok gider oldu evden kaçtı resmen. Evli barkli kültürlü işi gücü olan adamsın ne işin var kahve köşelerinde diye çok bagirdim. Baktım olmuyor daha kötü oluyor işler..

sonra anlaştık işte haftada iki güne düşürdük. gideceği günleri bana sorup planımız yoksa gidiyor, giderken arabayı bana bırakıyor ben de çıkıyorum, gitme dersem gitmiyor o gün ama evde sıkılıyor biliyorum o yuzden bende gitmesini istiyorum artık evde bunalmasinin alemi yok. O gidince bazen bende çıkıyorum kafama göre geziyorum ya da evde ayaklarımı uzatıp çayımı kahvemi alıp keyif yapıyorum:)

Adam da haklı arkadaşlarımla nerdeyse bulusacam evlerde bulusamiyoruz Cafe tarzı yerlerde de fazla oturamiyoruz diyor bi de okey oynamayı seviyor adam ne yapayim sevdiği şeylerden niye mahrum birakayim diye düşündüm zamanla.

Siz de karşınıza alıp konuşun bence anlaşmaya bakın belli kurallar koyun biz öyle yaptık şu an kafam çok rahat o da mutlu ben de mutlu:) hatta arkadaşları eşleriyle problem yaşıyormuş bana diyorlar ki yenge bizim eşlere de söyle izin versinler ne yapıyoruz sanki kahvede diyorlar. Çok müdahaleci olmak iyi birşey değil ters tepki yapabiliyor bence biraz rahat bırakın somurtmayin tatlı dille ikna etmeye çalışın bir şekilde.

Benim babam da oyleydi kahveden cikmazdi hala oyle. Annem cocuk vs olunca o kadar da takmiyordu sanirim kafasina. Ancak simdi dusunuyorum da belki de uzuluyordu ama hic belli etmezdi kahveye gidiyor diye dirdir etmezdi. Mizaci oyle.

Neyse ama yine de annem buna kismi bir cozum buldu ama taaa emekli olunca. Bir bahce aldilar emekli maasiyla. Zaten ciftci ailelerin cocuklari ikisi de. Severler o isleri. Yilin 6 ayi o bahcedeler. Bahce orduda findik bahcesi. Ekerler bicerler sadece findik degil meyve sebze hep birlikteler. O zaman kahveye gidemiyor bizimki hem is var hem de yorulup evde oturuyor aksamlari. Diger 6 ay maalesef yine kahve var hayatlarinda. Allam nasil birseyse bu kahve ne anliyorlar anlamiyorum.

Yani bir ugras bulsaniz ikinizin de icinde oldugu kahveye gitmese? Bilmiyorum ne olur ama bir oneri...

Back
X