Kızlar komşulara rezil oldum yardım

visnemevsimi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
109
28
98
Ankara
Kızlar geçen hafta yeni bir ev bulduk bugün eşim ile bir ön temizlik yapmak icin gittik ve evin içinde bir anda kavga etmeye başladık yan komşunun kapısının kapandığını duydum saat 5-6 civarıydı (saat veriyorum çünkü o saatte işten gelmemişlerdir belki diye kendimi rahatlatıyorum) o kadar utandım ki özel ve cinsel sorunlarımızı tartıştık ev boştu ses kesin gitti dedi eşim geldiğimden beri Eve ses yalıtımı olmayan evin sesleri ne düzeyde geçirdiğine bile baktım, siz sesleri hangi oranda duyuyorsunuz evi değiştirmeyi bile düşündüm utancımdan böyle bir başlangıç olur mu yaaa

Ev boşmuş sizin evin içinde olduğunuzu gördüler mi ? Hayır görmedilerse de problem yok görseler de problem yok . Komşuluk kalmış mı bu devirde ? 3 yıldır aynı apartmandayim kimse kimseyi tanımaz. Ses seviyesine gelirsek üstteki tuvaletini yaparken bana gelir yatak odası sesleri direk odamda.

Ne kadar bağırdığınıza bağlı olarak gayet de duyulur. Geçtiğimiz yaz Türkiyede bir otele gittik. Karşı odadaki çift bağrış çağrış kavga ediyordu, her şey duyuluyordu. Apartmanda yaşarken de alt, üst kat, karşı daire filan duyuyorduk çok yüksek sesleyse.

Yatak odamızın dizaynını planlarken tartışmaya başladık hani sözel kavgamız duyuldu yani ama insallah komşu duymamıştır daha ilk tanısma

Artık olan olmuş ev de değiştirilmez bunun için.duymadiklarini düşünmeye çalış belki de gerçekten duymamislardir ne konustugunuzu.

Sizin tartışmıs olmanız cinsel sorunlarınızı konuşmuş olmanız niye komşularınızla iliskinizi etkilesin ki?

Siz kimbilir kimlerin tartışmalarını vslerini duyacaksınız

Yani ses yalitimi sorunlu bir binada evde esya oldugu halde ust kat komsunun tum sulalesine iyi niyet dilek ve ayiliklarini duyuyoruz adam kadinin ailesinden nefret ediyor ki kavga degil tartisma mesela bir
Kemal var ailecek nefret ettik:)) bos ev duyulmustur da takmayin insanlar artik asansorde bile selam vermemek icin ayakkabilarina bakiyor

Kızlar geçen hafta yeni bir ev bulduk bugün eşim ile bir ön temizlik yapmak icin gittik ve evin içinde bir anda kavga etmeye başladık yan komşunun kapısının kapandığını duydum saat 5-6 civarıydı (saat veriyorum çünkü o saatte işten gelmemişlerdir belki diye kendimi rahatlatıyorum) o kadar utandım ki özel ve cinsel sorunlarımızı tartıştık ev boştu ses kesin gitti dedi eşim geldiğimden beri Eve ses yalıtımı olmayan evin sesleri ne düzeyde geçirdiğine bile baktım, siz sesleri hangi oranda duyuyorsunuz evi değiştirmeyi bile düşündüm utancımdan böyle bir başlangıç olur mu yaaa
aman ne var sanki onlar hiç kavga etmiyor hiç cinselilik yaşamıyorlar. bunlar olur boşver.

Aman niye dert ettin kendine benim alt komşum ev boş hatun atiyo o şeyleri konuşuyorlar onlar utanmiyorda sen mi utanacaksin bırak tartışma en azından bi adım geri arttırır uzak durmalarina sizden

Ayyyy beni bi gülme tuttu konu sahibi kusura bakma :KK70: :KK70::KK70:
Hiç dert etme olan olmuş
İlerleyen zamanda bu yüzüne söylenirse (ki sanmıyorum ama ) temizlikçi geldi onu duymussundur de ama eşinin sesini nasıl açıklarsın bilmiyom onada hoporleri açmış bana anlattı kavgayı falan de
Gece gece amma sıraladım yalanı:KK70:

oooo şimdi bütün apartmana anlatmıştır duyduklarını :D:D
takılma hayatım oluyor öyle şeyler gelip sana sizin şu sorununuz mu var diye soracak hali yok ya kimsenin.
güle güle oturun ilk ve son tartışmanız olsun ;)

Duysa bile dinleyen utansin
Sonucta kocanla konusuyorsun
Konusurken ses gittigini farketmemis olabilirsin
ReZil oldugunu dusunme derim

Çokta umursamamak gerekiyor. Sonuçta sizin eviniz özel hayatınız konuştuklarınızı duymuş olasalarda onlarda bi tepki göstermezler. Bunun için bu kadar üzülmeye gerek yok bence.

Back
X