• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar konu ablam bi bakar misiniz

Miricandan

Macera dolu amerika
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
381
213
23
38
Merhaba kizlar ablamin 3cocugu var suan 4 hamile olduğunu öğrendik sorun şu ki 4 sezaryen çok riskli demiş doktor çevrenizde sezaryen 4doğum syapanezeryanla yapan tanıdığınız var mi çok moralimiz bozuldu teselli morale ihtiyacimiz var

Sezeryan sonrası vajinal doğum diye bise var..eğer son sezeryan sonra 2 yıl geçtiyse bunu destekleyen bir doktorla sağlıkla doğum yapabilir..sağlıkla kucağınıza alın inşallah..

Benim ilk kizim sezeryandi ikincisi normal dogum.. Yurt disinda şans veriyorlar.. Turkiyede tıp okadar ilerideki, sade bu konuyu bir el atamadilar.. Farkli doktora gidin. Iyi hatirliyorsam, gobek altin dan degilde gobek delinin altindan dikey kesim yapiyorlar, normalde boyle yaparlarmis eskiden.. Goruntu kotu oluyor diye gobek altindan bulmuslar kesimi.. Ablandada coklu sezeryan oldugundan, gobek alti dokular zayiflamasin diye gobek delinin altindan keserler diye dusundum.. Risk kalkmis olur ama iste gorunteyede katlanmis olacak.. Her sezeryan risklidir :KK43:

AblanıZın önceki hamileliklerine bağlı aslında, 2. De ve 3. De Zorlandı ise 4. Maalesef önerilmiyor.

Sezeryan sonrası vajinal doğum diye bise var..eğer son sezeryan sonra 2 yıl geçtiyse bunu destekleyen bir doktorla sağlıkla doğum yapabilir..sağlıkla kucağınıza alın inşallah..
Onu maksimum iki sezeryan yapanlara yapiyorlar buyuk ihtimal konu sahibinin ablasina dikey kesi yapacaklar.

Merhaba kizlar ablamin 3cocugu var suan 4 hamile olduğunu öğrendik sorun şu ki 4 sezaryen çok riskli demiş doktor çevrenizde sezaryen 4doğum syapanezeryanla yapan tanıdığınız var mi çok moralimiz bozuldu teselli morale ihtiyacimiz var
Ben varım , 3 ve 4 arasında 3 yıl var. Aynı şeyleri duydum, evet riskleri var ama sağsalim atlattık şükür, olmayacak diye bişey yok
Ben ozaman nettende bakmıştım Hindistan da 7 ye kadar olan var, bir arkadaşım da 5 sezeryan olan bir kadından bahsetti, iyi örnekler çok , tabiki riskli ama.

İnşallah sağsalim alır kucağına, şimdi ne kadar endişe etse de yersiz, herşey olacağına varıyor, içini ferah tutsun iyi örneklere odaklansın, son sezeryanda da tüpleri bağlatır olur biter :)

Ben varım , 3 ve 4 arasında 3 yıl var. Aynı şeyleri duydum, evet riskleri var ama sağsalim atlattık şükür, olmayacak diye bişey yok
Ben ozaman nettende bakmıştım Hindistan da 7 ye kadar olan var, bir arkadaşım da 5 sezeryan olan bir kadından bahsetti, iyi örnekler çok , tabiki riskli ama.

İnşallah sağsalim alır kucağına, şimdi ne kadar endişe etse de yersiz, herşey olacağına varıyor, içini ferah tutsun iyi örneklere odaklansın, son sezeryanda da tüpleri bağlatır olur biter :)
Ay ıçimizi ferahlattiniz allah razı olsun

Sezeryan ile dogum sayisi 3 ,boyle belirlenmis karin esnemesi vs ,hatta 3 oldumu kadinlariun tuplerini bagliyorlar hasta izniyle,
Ablanizada son dogumunda soylenmistir ,
İyi bir uzman bulsun bulundugu yerde ,

Çok şükür aslında hazırlıkları güzel geçti yaş riski de var allahim buyuksun

Ya mesela benim 2. Çok zor geçti hamilelik olarak, 3. Yü asla düşünmüyorum. Ama ablanızın sıkıntısı yoksa ben duydum 4 sezeryan doğum, ama yurtdışında. Bünye etkiler.

Yani doktoru önermiyorsa aldırmayı düşünmez mi? Çünkü ölüm riski var deniyor, allah diğer çocuklarına bağışlasın.

Ya mesela benim 2. Çok zor geçti hamilelik olarak, 3. Yü asla düşünmüyorum. Ama ablanızın sıkıntısı yoksa ben duydum 4 sezeryan doğum, ama yurtdışında. Bünye etkiler.

Yani doktoru önermiyorsa aldırmayı düşünmez mi? Çünkü ölüm riski var deniyor, allah diğer çocuklarına bağışlasın.
Yok Türkiye de de var, bence sırf riskli diye aldırmasın, sadece anne hayatını riske atacak bir durum varsa alınır. Ben 4 sezeryanı sağsalim atlattım şükür, internetten gördüğüm ve akrabalar arasında da 4 sezeryan var. Doktorlar riske atmamak için 3 le sınırlıyor ama bu kati bir kural değil. Rahim duvarı sağlamsa , incelme yoksa yapabilir, iyi bir doktor takibinde tabi

benım bı arkadasım ılkı sezeryandı daha sonra yumurtalıgındakı kıstı patladı aynı yerden amelıyat oldu
daha sonra ıkı kere daha dogum yaptı yanı 3 sezeyanı bırde kıst amelıyatı ııcın aynı yerden kesıgı var bı sorun yasamadı

Yok Türkiye de de var, bence sırf riskli diye aldırmasın, sadece anne hayatını riske atacak bir durum varsa alınır. Ben 4 sezeryanı sağsalim atlattım şükür, internetten gördüğüm ve akrabalar arasında da 4 sezeryan var. Doktorlar riske atmamak için 3 le sınırlıyor ama bu kati bir kural değil. Rahim duvarı sağlamsa , incelme yoksa yapabilir, iyi bir doktor takibinde tabi
Ay ne güzel yazmışsınız içimiz ferahlatti

Rahime düştü vazgeçilri mi melekten

Back
X