Kızlar konuşalım mı belirti mi adet mi çözemiyorum

Yine yanlış bi düşünce çünkü yerleşme lekelenmesi çoğu kadında da olmuyor, hiç birine takılmayıp gecikmeyi bekleyin en sağlıklısı böyle belirtilere tutunmak yıpratıcı oluyor malesef :(( yolunuz kolay ve güzel olur inşallah okuruz güzel haberlerinizi
Yaa Allah razı olsun güzel duanız için çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni🤗

Canım bende ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım pcosum anladığım kadarıyla pik olan silikleşen bütün günleri değerlendirdik eşimle bu iki gündür yaptığım ovulasyon testleri yine koyu çıkıyor bende anlamış değilim

Canım bende ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım pcosum anladığım kadarıyla pik olan silikleşen bütün günleri değerlendirdik eşimle bu iki gündür yaptığım ovulasyon testleri yine koyu çıkıyor b

Canım bende ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım pcosum anladığım kadarıyla pik olan silikleşen bütün günleri değerlendirdik eşimle bu iki gündür yaptığım ovulasyon testleri yine koyu çıkıyor bende anlamış değilim
Ben Şubat ayında ovulasyon testi ile hamile kaldım ve kimyasal düşük yaptım bu ay tekrar denedm günleri değerlendirdim rabbim kısmet eder inşallah

Pik gördünüz mü
Yani silik çıkmadan önceki testte her iki çizgi kopkoyu çıktıysa evet çatlamoştır silik testte.
Yani ovülasyon testleri devamlılık gerektiriyor
Tek testte anlaşılmıyor
Evet adetimin 8. Gününde pik gördüm 3 gün sonra silik çizgi çıktı regle 15 gün var tüm günleri değerlendirdim bugün akşam üstü kasık ağrım var çok azda adet sancım var

Ben Şubat ayında ovulasyon testi ile hamile kaldım ve kimyasal düşük yaptım bu ay tekrar denedm günleri değerlendirdim rabbim kısmet eder inşallah
Rabbim sağlıkla nasip etsin hepimize canım bende aylar önce bi kimyasal yaşamıştım bekliyorum bende

Evet adetimin 8. Gününde pik gördüm 3 gün sonra silik çizgi çıktı regle 15 gün var tüm günleri değerlendirdim bugün akşam üstü kasık ağrım var çok azda adet sancım var
Silik gördüğünüzün ğzerine 14 ekleyin. Regl gününüz o olur.

İyi akşamlar arkadaşlar yumurtlamamdan beri bütün ama bütün belirtileri yaşadım yaşıyorum. Ama bugün yüzümde çıkan küçücük sivilce (her adet dönemim de çıkar) bütün umudumu kırdı. Kasık ağrım da var arada kendini hatırlatıyor içim sıkılıyor sizlerle dertleşmek sizinle beklemek istiyorum bu süreci. Bat 25 sanırım pek düzenli değil 3 aydır
Hamilelik belirtisi yaşadığım hiç bir ayda gebelik haberi almadım mide bulantısı baş dönmesi vb. Hamile olduğum ay yaşadığım tek belirti adet olacakmış gibi hissetmekti bunun dışındaki en erken belirti kesinlikle sık idrara çıkmak oldu. Mide bulantısı meme hassasiyeti vb durumlari 8. Haftadan sonra yaşamaya başladım

Hamilelik belirtisi yaşadığım hiç bir ayda gebelik haberi almadım mide bulantısı baş dönmesi vb. Hamile olduğum ay yaşadığım tek belirti adet olacakmış gibi hissetmekti bunun dışındaki en erken belirti kesinlikle sık idrara çıkmak oldu. Mide bulantısı meme hassasiyeti vb durumlari 8. Haftadan sonra yaşamaya başladım
Haklısınız hepsi psikolojikti sanırım yine.

Ayın 9uydu canım. Ama sancılarım giderek adete benziyor ve artıyor. Bu arada fazlasıyla af edersin gaz problemi yaşıyorum. Vücudumu anlayamıyorum bu ay. Çözemiyorum
Bugün çatlamanın 12.günüymüş
Gebelik varsa çıkar testlerde 🥰 yapmak istiyorsan tabi.
Benim göğüs ucu hassasiyetim vardı çatlamadan beri. 11.gün öğrendim önce idrarda sonra kanda.

Bugün çatlamanın 12.günüymüş
Gebelik varsa çıkar testlerde 🥰 yapmak istiyorsan tabi.
Benim göğüs ucu hassasiyetim vardı çatlamadan beri. 11.gün öğrendim önce idrarda sonra kanda.
Sen erken gebelik testiyle mi yaptın canım normal kaset testle mi. Cesaret edemiyorum son bir tane kaset testim var regl düzenli sayarsak adetime 2 gün kalmış oluyor biraz daha bekleyeyim diyorum cesaret edemiyorum pek🙄

Sen erken gebelik testiyle mi yaptın canım normal kaset testle mi. Cesaret edemiyorum son bir tane kaset testim var regl düzenli sayarsak adetime 2 gün kalmış oluyor biraz daha bekleyeyim diyorum cesaret edemiyorum pek🙄
Erken gebelik testiydi 🥰çok silik bir çizgiydi. İdrarı dökmemiştim ikinciyi yapabilmek için. Onda da silik çıktı. Sabahına kan verdim 80 küsür çıktı 🥰

Erken gebelik testiydi 🥰çok silik bir çizgiydi. İdrarı dökmemiştim ikinciyi yapabilmek için. Onda da silik çıktı. Sabahına kan verdim 80 küsür çıktı 🥰
Ayy darısı bana yaa gerçekten çok heyecanlıyım. Sabah mide bulantısıyla uyandım geçmişti şuan yine biraz var. Ama kasıklarımda da ağrı var biraz bilmiyorum gerçekten 🙄

Ben reglimden bir hafta önce başladım test yapmaya reglim 3 gün geçti yine yaptım hep negatif aldım. O kadar rahatsız ediciydi ki sancılar dayanamadım artık regli olayım da denemelere devam edeyim ve şu sancılar geçsin diye doktora gittim kese görünmüyo enfeksiyon var dedi(araştırma hastanelerinde asistanlar var ve ben bir daha asla onlara muayene olmak istemiyorum) ilaç verdi kan testi yaptı. İlacı ısrarla kullanmadım çünkü enfeksiyon yoktu 38 yıldır vücudumu tanıyorum. Betahcg 95 iki gün sonra 201 oldu bugün tekrar kan testi yaptık yarına çıkar sonuç. Anlayacağınız daha yeni olduğu için evet keseyi göremedi sanırım geç döllenme oldu bat 13 marttı ve ben şunu anladım yapılan idrar testleri beni yanlışa düşürebilirdi ilaç kullanımı gibi. Belirtilerim ise yumurtlamadan sonra hiç kesilmeyen şiddetlenen ve azalan kasık karın sancısı göğüs acısı koltuk altından yayılan göğüste mavi damarların şişip inmesi daha görünür halalması iştah artışı. O kadar çok test yaptım ki psikolojik dedim heralde pcos var bende eşimde de sperm hareketliliği %1 takviye kullandığı ilk ay hamile kaldım. Keseyi görüp kalp atışını duyduğumda kesin hamileyim diyeceğim ama nacizane fikrim testler çok üzüyo moral bırakmadı bende bak bak bir türlü yüzümü güldürmedi

Ayy darısı bana yaa gerçekten çok heyecanlıyım. Sabah mide bulantısıyla uyandım geçmişti şuan yine biraz var. Ama kasıklarımda da ağrı var biraz bilmiyorum gerçekten 🙄
Mide bulantısına kendini şartlama. Şimdiden olmuyor şuan tamamen psikolojik senin bulantı. Betanın çok yükselmesi lazım bulantı için.

Back
X