Kızlar konuşmaya ihtiyacım var..

gamssem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
10
2
36
38
Sevgilimle askere gitmeden 2 hafta önce tanıştık sonra konuşmaya başladık askere gittiğinde bile kopmadı iletişimimiz sanki birbirimizi daha önceden tanıyor gibiydik oda bende öyle hissediyorduk.Evlenmeyi düşünüyorduk özellikle o çok istekliydi hatta şartlar uygun olsa bana kalsa hemen evleniriz diyordu.Annesiyle,babasıyla kız kardeşiyle tanıştırdı beni uzak olduğumuz için telefon yoluyla tanışabildik o kadar ciddiydi ilişkimiz.Kısa dönem olarak yaptı askerliğini geldikten 2 ay sonra bir gün hiçbir sorun yokken o kadar istekli çocuk bazen düşünüyorum da evlilik için acele mi ediyoruz acaba dedi yanlış karar vermek istemiyorum ama sana karşı duygularım değişmedi yanlış anlama dedi ve şok oldum o gece konuştuğumuzda onu tanıyamadım iki lafı bir araya getirip konuşamıyordu çok tuhaftı düşünmeye ihtiyacım var dedi.Ertesi gün oldu susuyordu o sustukça ben acı çekiyordum ve dayanamadım msj attım sen evliliği bahane ediyorsun bu zaten zamanla karar verebileceğimiz bir şey sonuçta dedim bende sana hemen evlenelim diye ısrar etmiyorum senin kafanı karıştıran başka bir şey olduğunu düşünüyorum sevginden emin olsan düşünmezsin seni çok sevdiğim halde böyle devam etmek istemiyorum dedim bana 2 günde ne çabuk sıkıldığımı insanın böyle zamanları olamaz mı kendi halimde kalmam gerekiyordu ama devam etmek istemiyorsan fikrine de saygı duyarım dedi.Sonra düşündüklerini söyledi seninle zaman geçirmek konuşmak çok güzel ama benim seninle amacım evlenmek evlenmek için de gerekli şeyleri göremiyorum kafamda bazı şeyleri oturtamadım dedi ileride üzülmemiz için yapıyorum bunu dedi ve ayrıldık.Çok kötü şeyler yaşadım çok üzüldüm şok oldum bir süre inanamadım ayrıldığımıza çünkü her şey çok normaldi bir gün bile kavga etmedik biz ondan böyle bir şey hiç beklemiyordum sevgisinden o kadar emindim ki bir gün bile şüphe etmedim hatta benden çok sevdiğini düşünüyordum hissediyordum.Ayrıldığımıza kimse inanamadı çünkü çok güzel bir ilişkimiz vardı çok bağlıydık birbirimize.Üzerinden çok kötü 27 gün geçti.Biz hala kız kardeşiyle görüşüyoruz biz kopmayalım dedi.Ama onunla ilgili konuşmuyorduk.2 gün önce bana kız kardeşi bizde şimdi seni konuştuk X şahısla dedi şok oldum ona zaten hep soruyormuş napıyor? felan diye ben umrunda olmadığımı sanıyordum tabi.Ve şey demiş acaba beni hala kabul eder mi demiş bende yorum yapmadım pişman mı olmuş yani dedim sadece.Ve şimdi merak ediyorum döner mi diye?

Askerlik dönüşü fikirleri değişmiş anlaşılan..

Sizi veya kendisini hangi konularda yetersiz görüyor ? Maddi açıdan falan mı..
Yoksa duygusal yönden mi ?
Evlilikten korkuyor olabilir mi ?

Bunu söyleyen adama '' tamam '' deseydiniz keşke .27 gün için de size kesin dönerdi bence..

Jagger hangi konu da yetersiz gördüğü hakkında açıklama yapmıyor sadece senlik bir şey yok sen gözü kapalı evlenilecek birisin diyor.

Hangi konuda tamam deseydim anlamadım.

Jagger hangi konu da yetersiz gördüğü hakkında açıklama yapmıyor sadece senlik bir şey yok sen gözü kapalı evlenilecek birisin diyor.

Hangi konuda tamam deseydim anlamadım.

Hani sana karşı bu açıklamaları yaptığında beklemediği bir tepki verseydin.Tamam deseydin mesela..
En azından onun aklında ''acaba neden böyle dedi'' sorusunu oluştururdun..

Yetersiz gördüğü konuları sana söylesin ki senlik bir durum ise , senin değişmen için fırsat versin..
Yani üstü kapalı bir açıklamada bulunmuş..

eeee ? ne olacak yanı sımdı boyle olması kotu olmus ama belkı sevgılın bıraz dınlenmek ıstedı ara vermek falan degıl yanlıs anlasılmayayım askerden yenı gelmıs ısını oturtması ev düzmesi düğün dernek bunlar parayla oluyo tatlım belkı sana soyleyemedı ama bu arada onları yapmaya calıstı bu surede olabılır mı? acıkcası ben anlamadım konuyu bılıyomusun hangı konuda yardım ıstedıgını ne sordugunu falan anlayamadım

Tamam dedim değiştirmeye çalışmadım ki.

Kafasında oturtamadığı şeyleri sorduğumda boşver dedi her şeyi mahvettim dedi özür diledi bende daha birşey söylemedim.Zaten bu 27 günde bunları düşünmekle geçti hep düşünüyorum neden ?

Biliyorum parayla oluyor ama bende zaten evlenmek için acele eden bir tip değilim aksine o çok aceleciydi.

Ben yardım değilde paylaşmak istedim sadece..

hmm anladım canım ben yanlıs anlamısım yardım ıstedıgını dusunmustum Allah kolaylık verssın ne yapmayı dusunuyorsun pekı?

Askere gitmeden 2 hafta önce tanışıyorsun ve uzaktan uzağa muhabbet ederken, daha adamakıllı bir şey yaşamamışken evlilik konuşuyorsunuz.
O kadar tuhaf ki ya. Ne gereği var olayları bu aşamaya getirmeye??
Daha işin başında bu mevzulara girmeye?? Çok saçma sapan her şey.
Kardeşi ile konuşmayı da kes bence.
Aklına gelip duracak, illa ki hep onun da lafı geçecek ve ya geri gelirse diye bekleyip duracaksın.
Zamanını heba edeceksin.
Senden artık etkilenmiyor,istemiyor demek ki.
Bahane cümlelerine inanma.
Seven biri yanında olurdu inan bana.
Hemen evlilik konusu açan adamlardan da ayrıca korkmalısın.
Bunlar çok atıp tutar ama harekete geçmezler.

bencedeee Hemen evlilik konusu açan adamlardan da ayrıca korkmalısın.
Bunlar çok atıp tutar ama harekete geçmezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…