- 22 Mart 2016
- 274
- 198
- 18
- Konu Sahibi Freudige Frau
-
Köpekler insanlardaki duygusal ve kimyasal değişimleri hissedermiş yaHenüz 11 haftalık gebeyimfarkında mıdır ki
Satacak derken ?Henüz 11 haftalık gebeyimfarkında mıdır ki
Bakın anlamış demek ki,sizi de çok seviyor şapşirik :)Ay nasil üzgünüm aileden tabii ya. Annem dahi sat sat derken olmaz ne zaman eceli gelir o zaman gider benden dedim. Ama şimdi o kadar emek boşa mı yani. Masraf umrumda değil ki o da az değil. Ve biliyorum bizde öyle bir bağ var ki. Canım kızım o benim kesin hissetmiş bebek beklediğimizi. Bana çok nazik davranıyor, sevinçten kudursa bile üstüme atlamıyor artık. Ay ağlıyorum
Verme ya . Terkedilme psikolojisine girer o sizi ailesi görüyorAy nasil üzgünüm aileden tabii ya. Annem dahi sat sat derken olmaz ne zaman eceli gelir o zaman gider benden dedim. Ama şimdi o kadar emek boşa mı yani. Masraf umrumda değil ki o da az değil. Ve biliyorum bizde öyle bir bağ var ki. Canım kızım o benim kesin hissetmiş bebek beklediğimizi. Bana çok nazik davranıyor, sevinçten kudursa bile üstüme atlamıyor artık. Ay ağlıyorum
Ben trafikte falan görüyorum öne oturan köpekleri. O da öne otursa? Ay nasıl tatlıArka koltuk fikri iyi fakat bebek 6 ay civarı olacağı için arkada ben oturmalıyım. E bebek koltugu da olcak. Bilmiyorum ya napıcam ben şimdi
Yaninizda getirmek icin on koltukta durmasi lazim oda zor gibi yani sıkılır durmaz vs. Eziyet olur ona..Maalesef kimsemiz yok öyle 2 ay bakabilecek. Paraya kıyma konusunda çok sıkıştık yapamayız gerçekçi olursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?