- 2 Ocak 2015
- 6.447
- 15.481
- 448
- Konu Sahibi Freudige Frau
-
Yahu ne vurması. Korkmayın cani değiliz kılına zarar verelim. O koca bir sssst sesi yeter. Ayrıca cesar milan ufak tasma çekişleri yapıyor. Genelde onun aynısını yapıyorum. Ufak tek bir net ses ve hareket.Bir dakika ya bir dakika... Ne poposuna vurması, ne boynunu sertçe çekmesi... Coştunuz hanımlar.
Sert sesle HAYIR, bunda tamamız. Ancak şiddet gören köpek başka şeylere başlar (kakasını yemek gibi).
Şiddet değil bu diyeceksiniz, hafif diyeceksiniz ama fark etmez.
Kızdığınızda hayır deyin, sevmeyin, sevgi göstermeyin. Söylenin (söylenmeyi dahi anlıyorlar emin olun).
Güzel bir şeyi yaptığında nasıl ki ödül maması veriyorsak, öpüyorsak, seviyorsak cezalar bunların tam zıttı olur.
Sevgi yok, mama yok, öpmek yok; aksine kızgın bir ses var.
Siz bayana bebeğiniz o diyorsunuz ve poposuna vurun diyorsunuz ben burada ki ironiyi çözemedim,hayvana şiddet çözüm değil lütfen böyle şeyler yazıp kafa bulandırmayın.13 aylik tam bu anlattiğiniz şimarikliklari yapma yasi cunku kendisi hala bir bebek. kelime kelime ogreteceksiniz xx nerdesin cabuk buraya gel niye gidiyosun vs yerine çok sert bir hayir diyeceksiniz ve poposuna vurun.kizdiginizi anlasin ozellikle yola cikma konusunda cok sert uyarmalisiniz. boyun tasmasini sert bir sekilde cekip hayir diyin. evdeki esyalara gelince malesef hepimiz ayni yoldan gectik maddi manevi(sinir) skintilar yaşadik ama inanin bir bucuk iki yasindan sonra daha olgunlaşiyorlar.benim de iki kopegim var.ayni insan yavrusu gibi buyutuluyor onlar da türlü emekler verilerek. ve şunu eklemek isterim kopekler eğer bir sorunu yoksa rahatsiz edici boyutta kokmaz mantar olabilir o cok koku yapar tuylerini de traş ettirin tuy problemi de yaşamayin. o sizin bebeğiniz sabirli olmaya calişin biraz daha hersey yoluna girecek
Özele bakar mısınız size bir iki şey anlatacağım.Kaciyor çünkü diğer komsunun da bahçesinde köpek var biliyor. Oraya gidiyor. Bütün mahalle tanıyor artık birkaç defa eve yolladılar geri. E diğer köpekler de fırsat buldukça geliyor. Bir bakıyorum bahçede fazla birkaç köpek daha var. Bırakıyorum oynasınlar. Bu arada bizim evde alfa babamız. Maalesef sonra ben sonra o ,biliyor bunu. Mecbur ses yükseltiyorum öyle geliyor.
Merak etmeyin kafam bulanmaz. Ayrıca eminim şiddet içerikli anlamda söylemedi bu arkadaş da. Küçük küçük dokundurtma diyor. Pıt pıt. Böyle bir şey yine de yapmayacağım.Siz bayana bebeğiniz o diyorsunuz ve poposuna vurun diyorsunuz ben burada ki ironiyi çözemedim,hayvana şiddet çözüm değil lütfen böyle şeyler yazıp kafa bulandırmayın.
Dokundurmaların ölçüsü bir süre sonra artarsa ne olacak burada bir tek siz değil kaç insan okuyor bunları diyelim siz yapmadınız,bir başkası yapsa ne olacak popoya dokundurma bile saçma (kendi açımdan) ki veterinerler bile söyler bunu hayvana parmağınızı dahi kaldırmayın bu dönemde sadece sabır ve uyarı gerekir hayvana sizin deyiminiz ile dokundurma gerçekleştiğinde hayvan bir şey anlamaz sadece şunu düşünür ''acaba neden yaptı'' suçunu anlaması için yardımcı olmuyor.Merak etmeyin kafam bulanmaz. Ayrıca eminim şiddet içerikli anlamda söylemedi bu arkadaş da. Küçük küçük dokundurtma diyor. Pıt pıt. Böyle bir şey yine de yapmayacağım.
Siz bayana bebeğiniz o diyorsunuz ve poposuna vurun diyorsunuz ben burada ki ironiyi çözemedim,hayvana şiddet çözüm değil lütfen böyle şeyler yazıp kafa bulandırmayın.
Haddinizi bilin!Umarim ilerde bebeğim çok kaka yapiyor, cok pis kokuyor. Surekli agliyor, uyutmuyor diye onuda satarsınız. Yazık sizin gibilerin elinde canlar harcaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?