Kızlar korkmayın evlilikten

Pamukpremsesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
1.907
1.715
63
Merhaba kızlar.. Ben birkaç konu açmıştım çok masraflı vs diye. Evet çok masraflı ama bir o kadar da güzel duygular. Evlenmekten korkmayın. Biz yapcaz maddi destek almayacaz diye de korkmayın. İki çalışansanız özellikle herşey tıkırında işliyor. Çok şükür diyorum bu durumumuza. Kredi çektik herşeyimizi yaptık. Hemde en güzellerinden. İki yıllık çektik. İnşallah hayırlısıyla biter borcumuz. En çok korkan bendim. İnanın yapılıyor. Sıfır birikim olsa bile oluyor. Çalışıyorsanız size tavsiye edeceğim tek şey maaş kartınızı sakın vermeyin. Herşey gönlünüzce olsun.....

Moral vermek için yazdığınız iyi niyetli mesajınız için teşekkürler :) Bu devirde kredisiz olması için ya mesleğiniz çok seçkin olacak ya da aileden zengin olacaksınız yolu yok başka.
Kesinlikle öyle... Rica ederim :) moralini bozanlar varsa moral olsun diye açtım konuyu

valla yazmadan duramıycam, sürekli konularda geçiyor
"maaş kartı vermek" diye birşey olduğunu bu forumda öğrendim

Herkes (cogunluk) krediyle, borçla evleniyor zaten yeni keşfedilmiş gibi anlatmışsınız? Esya, dugun korkusundan evlenemeyen varsa bilemicem ama genelde bu şekilde yapıyorlar zaten. Ben borç sevmiyorum.

Benim bu konudaki görüşüm de, herkes durumuna göre evlensin, biraz mantık filtresinden geçirsin hareketlerini. Yoksa " korkmayın, evlenin" gibi bir şey de yanlış bana göre. 2 senelik kredi çekip borçlanacağına kesene göre evlen misal.

Asıl bence sizin mesajınız korkutucu olmuş. İnsanlar evleniyor kredi çekiliyor. 1 günlük düğün için 2 yıl borç öde her ay. Evlenildi diye de eşyalar tamamlanmış ve her şeyin iyisinden olmalı tabi. Çünkü elalemin ağzı durmaz.

Hemen koca bulmaya gidiyorum.
Mune

İşte ben de bu "her şeyin en güzelinden olsun" mantığını anlamıyorum.
Borç altına girmeyi göze alacak kadar ne bu mükemmeliyet merakı?

Neyse herkesin hayatına kimse karışamıyor tabii...

Kizlar hic borcla evlenmedim ama esim yuzunden artik evlilikten korkar oldum.
O yuzden kizlar evlilikten korkun kimin nasil cikacagi belli olmuyor..Sans bence biraz.Allah iyi insanlarla tanistirsin borc onemli degil odenir

Kredi çekmedik aileler de zengin değildi üstüne birikimimizde yoktu. Evlendik şuan gayet güzel geçinip gidiyoruz oh değmeyin keyfime

Valla borçla harçla evlenmek gayet de korkutucu nasıl korkmayın?
Eviniz yoksa kiradaysanız, krediyle taksitlerle evleniyosanız, hele bi de tek maaş iseniz, hele hele de borçlar bitmeden bebek gelirse arkadan...
Geçim sıkıntısından kaynaklı anlaşmazlıklar, sinir, stres, tahammülsüzlük... Al bak mis gibi gerilim senaryosu nasıl korkmayın?
Bi de bunların hepsi normal bi koca için geçerli. Huyu suyu da sıkıntılı çıkarsa o zaman öl işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…