- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Neden şükretmemeli miyim. Kredi çektim diye neden şükretmiyim asıl senin lafa neyin kafasıKredi çekip şükür etmek de neyin kafasıdır anlamıyorum...
Allah mutlu etsin ne diyelim.
Yine de bekarlık sultanlıktır aga!
Kesinlikle öyle... Rica ederim :) moralini bozanlar varsa moral olsun diye açtım konuyuMoral vermek için yazdığınız iyi niyetli mesajınız için teşekkürler :) Bu devirde kredisiz olması için ya mesleğiniz çok seçkin olacak ya da aileden zengin olacaksınız yolu yok başka.
Merhaba kızlar.. Ben birkaç konu açmıştım çok masraflı vs diye. Evet çok masraflı ama bir o kadar da güzel duygular. Evlenmekten korkmayın. Biz yapcaz maddi destek almayacaz diye de korkmayın. İki çalışansanız özellikle herşey tıkırında işliyor. Çok şükür diyorum bu durumumuza. Kredi çektik herşeyimizi yaptık. Hemde en güzellerinden. İki yıllık çektik. İnşallah hayırlısıyla biter borcumuz. En çok korkan bendim. İnanın yapılıyor. Sıfır birikim olsa bile oluyor. Çalışıyorsanız size tavsiye edeceğim tek şey maaş kartınızı sakın vermeyin. Herşey gönlünüzce olsun.....
Neden şükretmemeli miyim. Kredi çektim diye neden şükretmiyim asıl senin lafa neyin kafası
Hemen koca bulmaya gidiyorum.Merhaba kızlar.. Ben birkaç konu açmıştım çok masraflı vs diye. Evet çok masraflı ama bir o kadar da güzel duygular. Evlenmekten korkmayın. Biz yapcaz maddi destek almayacaz diye de korkmayın. İki çalışansanız özellikle herşey tıkırında işliyor. Çok şükür diyorum bu durumumuza. Kredi çektik herşeyimizi yaptık. Hemde en güzellerinden. İki yıllık çektik. İnşallah hayırlısıyla biter borcumuz. En çok korkan bendim. İnanın yapılıyor. Sıfır birikim olsa bile oluyor. Çalışıyorsanız size tavsiye edeceğim tek şey maaş kartınızı sakın vermeyin. Herşey gönlünüzce olsun.....
Benim bu konudaki görüşüm de, herkes durumuna göre evlensin, biraz mantık filtresinden geçirsin hareketlerini. Yoksa " korkmayın, evlenin" gibi bir şey de yanlış bana göre. 2 senelik kredi çekip borçlanacağına kesene göre evlen misal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?