Kızlar korkuyorum

BenMasal

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.173
3
681
44
İstanbul
merhaba kızlar
yaklaşık bir ay önce yumurtalarım toplandı ve donduruldular yanı transferım olmadı bu benım 5. denemem olucak yannız ilk defa bugün farklı şeyler yaşadım sağ kasığım zaman zaman ağrıyor ve bugün duş alırken farkettim içimde bir şişkinlik olduğunu fark ettim ve çok canım yandı elimle sokunduğum zaman bile şişkinlik içten bile olsa farkettim acaba boyle şeyler yaşayan varmı aranızda yarın dr umu arayacağım ama aklıma takıldı ve çok korkuyorum acaba kötü bişeymidir...

Son düzenleme:

içini ferah tut inşallah kötü bişe değildir hakkınd hayırlıısı

seda arkadaşım yumuraların toplandıktan sonra adet gördünmü bence ona yor ve kendini sıkıntıya sokma inşallah kötü bir şey değildir yada hayra yor içini ferah tut ben 26 kasımda toplatım 1 ayı geçkin kasık ağrısı ve rahim ağzında iğnelenmeler yaşadım hiç bir şey çıkmadı inşallah sendede yok birşey kaydirigubbakcemile5

sedacım yumurta toplanma işlemini ben de bu ay içerisinde yaşayanlardanım.kasıklarda ağrı batma sancı herşey oluyor.ben dik yürüyemedim bir süre.ameliyatlı gibi.mutlaka kolay bir işlem yaşanmıyor.
kısmet olursa 3 gün sonra test yapılacak.dilerim mutlu habere ulaşırım.bu arada doktorumun tavsiyesi üzerine ben de kalanları dondurdum.içini ferah tut aslında bunu kendime de demeliyim ya neyse :)

Pınary, Sera96, Esen81 Kızlar tşk ler biraz olsun rahatladım benim 5. denemem ama hiç yaşamdım bunları o yuzden tedırgın oldum

sedacım hiç korkma dr mu arıcam demişsin allahın izniyle bi şey olmaz işallah hayırlı haberler ver allaha emanet ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…