• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar közleme tepsisi kullanan var mı?

bizim közmatiktede delikler var ama dediğin gibi alimünyum folyo olayı çok mantıklı bundan sonra kesinlikle öle yapıcam
buarada biz kırmızı biber ve patlıcan közledik süper oldu bi dahakine de soğan ev domates deniycemm
hepimize kolay gelsiinnnn

Közmatik kullanan herkese tavsiyemdir ocağınız çabuk yıpranmasın oyüzden ocağa mutlaka aliminyum folya serin

kullanacağın ocak gözüne göre kes o gazın geldiği alevin çıktığı metal şeyler varya (adı aklıma gelmedi) okısımlara gelen yerleride kes.Yani alimünyum folyayı kesicen keserken ocak gözüne delikler açaçakınki serdikten sonra o ateşin çıktığı yerler kapanmasın sonra kestiğin yerlere ateşin çıktığı oyuvarlak parçaları yerlerine tak.ınşallağ anlata bilmişimdir keşke resim ekleye bilsem daha kolay anlaşılırdı.

Bende çok memnunu közleme tepsisinden hatta anneme,kız kardeşime ve kardeşimin eşinede aldık.Evet közleme yaparken sebzelerin suları o deliklerden akıp ocağı batırıyor bende şöyle çözüm buldum aliminyum folyayı kullanacağım ocak gözünü kapatacak şekilde kesip yerleştiriyorum sonra közleme yapıyorum böylece ocak batmıyor.O folyayı atmayıp birkaçkere daha oişlem için kullanıyorum.

Aynen canım bende aynı işlemi uyguluyorum...

Arkadaşlar folyoda masum bişey değil yani..,yiyeceklere temas etmemesi gerekiyor.,ayrıca közmatikte ocak falan o kadar batmıyor ki..ben çok memnunum..,yazın patlıcan,biber közledik..,şimdide kestane yapıyoruz.

ben kullanıyorum
hatta közmatik kullanarak yaptığım közlenmiş patlıcan salatasından sonra çevremdeki herkes aldı
gerçekten mangalda közlenmiş gibi oluyor tadı nefissss

Back
X