• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar közleme tepsisi kullanan var mı?

denedim burcuşum, ama közlenmişin yerini pek tutmuyor..:umursamaz:
çakma közleme oluyor sempatiksalakcinni

bende ocağımı çizdim bu alet yüzünden aslında ben çizmedim uzun zaman ocak yanınca eski ve hiç belli olmayan çizikler belirgin hale geldi çok üzüldüm çok 6 yıllık evli olmama rağmen yepyeni görünüyordu ocağım ama artık değil :a015:

aynen benim ocakta 6 yıllıktı şimdi 16 yıllık gibi duruyor :(((

kullanacağın ocak gözüne göre kes o gazın geldiği alevin çıktığı metal şeyler varya (adı aklıma gelmedi) okısımlara gelen yerleride kes.Yani alimünyum folyayı kesicen keserken ocak gözüne delikler açaçakınki serdikten sonra o ateşin çıktığı yerler kapanmasın sonra kestiğin yerlere ateşin çıktığı oyuvarlak parçaları yerlerine tak.İnşallağ anlata bilmişimdir keşke resim ekleye bilsem daha kolay anlaşılırdı.[/QUOTE
Bu önceden anlattığım folya yöntemini yaparsanız közleme tepsisinde pişen sebzelerin suları ocağı batırmaz ve sararmasına engel oluyor.

kullanacağın ocak gözüne göre kes o gazın geldiği alevin çıktığı metal şeyler varya (adı aklıma gelmedi) okısımlara gelen yerleride kes.Yani alimünyum folyayı kesicen keserken ocak gözüne delikler açaçakınki serdikten sonra o ateşin çıktığı yerler kapanmasın sonra kestiğin yerlere ateşin çıktığı oyuvarlak parçaları yerlerine tak.İnşallağ anlata bilmişimdir keşke resim ekleye bilsem daha kolay anlaşılırdı.[/QUOTE
Bu önceden anlattığım folya yöntemini yaparsanız közleme tepsisinde pişen sebzelerin suları ocağı batırmaz ve sararmasına engel oluyor.

bende geçen hafta aldım bu közleme tepsisinden ve gerçektende ilk kullanımda ocağım battı.siyah siyah yanık gibi lekerl oluştu.çıkarana kadar canım çıktı.ama közlemenin tadı nefisti.tavsiyenizi deneyeceğim ve bir kezde ocağımın üzerini alimünyum folyo ile kaplayarak yapacağım közlemeyi..aklınıza sağlık alkisalkisalkis

klik dediğimi denersen memnun kalırsın folya ocağın hem batmasını hemde zamanla közleme tepsisinin ısısından dolayı ocağın sararmasını engelliyor.

bende közleme tepsisi kullanıyorum. ocak falan hiç batmıyor.patlıcanı biberi çok güzel közlüyo.
üzerinde kestanede köleyin süper oluyo

bencede çok pratik o alet aadına çok gülmüştüm ama adam çarşıda bağırıyodu közmatik diye ilk orda görmüştümkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bende yeni aldım patlıcan ve kırmızı biber koydum kısık ateşte közledim biberimin dışı simsiyah oldu ama hala sertti hızlı ateşte mi yapmak gerek

hızlı ateşte olmaz bence.fisfisfis.kısık ateşte yapıyorum..belki biberincinsindendir sertlik..:delphin:

Arkadaşımdan çok duyarım çok memnun olduğunu söyler her defasında

Back
X