• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar közleme tepsisi kullanan var mı?

TatLiGaci

Heidi ve kankileri
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
14.249
94
413
Kızlar malum yaz geldi..
Hamarat kızlar sorum sizekaydirigubbakcemile5
Patlıcan , biber közleyeceğiz..cokacimcoook
Ocağın üzerinde yaptığımızda..Bildiğiniz gibi,
Ocak berbat bir hal alıyor..mafoldumben
Ocak uzerinde kullanılan közleme tepsisini kullanan varsa,yorum yapabilirler mi?:Saruboceq:
Tat ve lezzet olarak nasıl?
Şimdiden teşekkürlera.s.

közmatik'i diyosunuz sanırsam.
biz çok memnun kaldıkkk patlıcan közünü çok severim şahanee oldu. ocak da hiç batmadı.

ben kullanyorum çok güzel teflona benziyor yapışma kararma yok güzelde közlüyor fiyatı çok uygunnnn
severek yapıyorum ocak hiç kirlenmiyorrr

Ben de çok severek kullanıyorum.
Ocak hiç batmıyor, patlıcanlar çok daha kolay soyuluyor ve lezzet olarak hiç bir değişiklik yok...

Hatta annemlere kardeşlerime, kayınvalideme, eltime, görümceme de hediye olarak aldım. Hepsi memnunlar...

Sanırım alırken abartmışım:)) şakkıdı​

December;Evet közmatik deniyor...teşekkür ederim

Son düzenleme:
Ben de çok severek kullanıyorum.
Ocak hiç batmıyor, patlıcanlar çok daha kolay soyuluyor ve lezzet olarak hiç bir değişiklik yok...

Hatta annemlere kardeşlerime, kayınvalideme, eltime, görümceme de hediye olarak aldım. Hepsi memnunlar...

Sanırım alırken abartmışım:)) şakkıdı
kaydirigubbakcemile3

ben kullanyorum çok güzel teflona benziyor yapışma kararma yok güzelde közlüyor fiyatı çok uygunnnn
severek yapıyorum ocak hiç kirlenmiyorrr

Teşekkür ederimhihoyyyt.Bir patlıcan,bir biber yüzünden ocak fena oluyordu..
İcat eden süper bişey yapmış o zaman..:lepi:

közleme tepsısı super bırsey.
bızım buralarda daha yok.
kısın istanbula geldıgımde aldım bende.kayınvalıdeme,anneme,gorumceme hedıye olarakda almıstımm.
ben memnun kaldım..

hanımlar bunu daha ilk defa duyuyorumbenneyaptımki
galiba burdada yokCADIARZUbiz karı koca közlenmiş patlıcan biber ve soğana bayılıyoruz
ben işin kolayını buldum bunların hepsini bir tepsiye koyup mahalle fırınına gönderiyorum yarım saatte pişirip veriyolar.tadı enfes oluyocokacimcoook

hanımlar bunu daha ilk defa duyuyorumbenneyaptımki
galiba burdada yokCADIARZUbiz karı koca közlenmiş patlıcan biber ve soğana bayılıyoruz
ben işin kolayını buldum bunların hepsini bir tepsiye koyup mahalle fırınına gönderiyorum yarım saatte pişirip veriyolar.tadı enfes oluyocokacimcoook

İstanbul'da öyle pişirim fırınları yok maalesef,be de közlematik kullanıyorum çok memnunum.
Bugün Eminönünde gördüm 10 ytl idi
şöyle bişey kendileri:

kozlemec.JPG

İstanbul'da öyle pişirim fırınları yok maalesef,be de közlematik kullanıyorum çok memnunum.
Bugün Eminönünde gördüm 10 ytl idi
şöyle bişey kendileri:

kozlemec.JPG
Bizim semt pazarımızda aynısı 3,5 tl idi,bugün pazar var almayı düşünüyorum..
Herkes memnun olduğuna göre alabilirim artık..

:enbuyukkk:kaydirigubbakcemile5

snnr un eklediği resimdekini tavsiye etmiyorlar arkadaşlar... tabanında daha fazla deliği olanlar daha güzel közlüyormuş... Pazarda almaya niyetlendim pazarcı öyle söyledi onda 2 çeşit vardı tabanda delikleri fazla olan daha iyi dedi.. Ben daha önce eminönünde görmüştüm 5liraydı pazarda 8 deyince almadım, eminönünden alırım diye....
Ame ben fırnda yapıyorum o da gayet güzel oluyor...

snnr un eklediği resimdekini tavsiye etmiyorlar arkadaşlar... tabanında daha fazla deliği olanlar daha güzel közlüyormuş... Pazarda almaya niyetlendim pazarcı öyle söyledi onda 2 çeşit vardı tabanda delikleri fazla olan daha iyi dedi.. Ben daha önce eminönünde görmüştüm 5liraydı pazarda 8 deyince almadım, eminönünden alırım diye....
Ame ben fırnda yapıyorum o da gayet güzel oluyor...[/Q
canım fırında ne kadar süürüyor pişmesi patatesleri falan tüm mü koyuyorsun

bende geçen hafta pazardan 3,5 liraya aldım ama tabanında baya büyük delikler var çok çabuk pişirdi
mangaldaki gibide tadı var ama ocağı kirletiyor sanırım sizlerin aldığı daha değişik kirletmediğine göre

Bir kaç kez kullandım..Eşimde o kansorejendir filan falan dedi.kaplamasından dolayı.. amaaan.şaşırdım yaaa..

Son düzenleme:
Ben çok önceli iyi bi kazık yiyerek migrostan 15 tl ye almıştım,şimdilerede 3,5 a satılıyor ama benimki biraz farklı görünüyor,nitekim aynı işi görüyorlar ama cok memnunum,közde pişmiş tadı veriyor süper,patates,soğan,patlıcan,biber,mısır süper oluyor,ocagı kirletiyor hatta küçük yanmış siyahlıklar yerlere ve duvarlara yapışıyor dikkat ederseniz, bende balkonda küçük tüpte yapıyorum sorun kalmıyor.Şiddetle tavsiye ederim

Back
X