kızlar küçük bir sorun ama...

serçecik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
1.710
21
158
Gaziantep
eşim bugün nöbetçi yarın sabah yola annemlere çıkacaktık bayram için.eşim aradı şimdi yarın bizimle beraber bi arkadaşım da gelecek haberin olsun dedi.bende ne söylememi bekliyorsun kararını vermişsin zaten dedim.arkadası da bizim memleketli otobüste yer bulamamış üstelik eşime daha önceleri zararı dokunmus birisi eşimi bi konuda ispiyonlamıs ve üstüne iş yıkmış birisi bu adam ne yapmaya çalışıyor elin herifiyle (üstelik hiç tanımıyorum gıyaben biliyorum sadece) 3 saat neden yolculuk yapayım ya.eşim artık tamam demiş adama ben surat assamda boş.sadece paylaşmak istedim.:50:

Olan olmuş artık. Siz iyiliğinizi yapın, o kötü adam utansın yaptıklarından. Eşine de kızma bence kimbilir ne sebebi vardı. O adam eşinden kıdemliyse ondan çekinmiş de olabilir işini kaybetmemek adına.

yok canım kıdem yok aynı statüdeler.ama hep eşimin iyi kalpliliğinden.yani eşim sevmez böyle şeyleri diyemiyor adama.neyse dediğiniz gibi olan oldu bayram günü belki dua eder bize ne diyeyim aniden sinir oldum da düşününce insan iyilik bizde kalsın diyor.

yok canım kıdem yok aynı statüdeler.ama hep eşimin iyi kalpliliğinden.yani eşim sevmez böyle şeyleri diyemiyor adama.neyse dediğiniz gibi olan oldu bayram günü belki dua eder bize ne diyeyim aniden sinir oldum da düşününce insan iyilik bizde kalsın diyor.

boşver canım sinirlenme dediğin gibi iyilik sizde kalsın. Bak onca yaptığından sonra gene eşine muhtaç olmuş. İnsan ise yaptıklarını düşünür de bir parça utanır belki.

Back
X