Saç Bakım Ürünleri kızlar kuru saçlar için öneriniz var mı

billindigi gibi arada zeytınyagıyla bakım yapmak gercekten ıse yarıyor bunun yanında benım kullandıgım ıkı urun cok ıyı geldı sacıma.1. si turuncu kapaklı hobi 7/24 sac kremı 2.sı ıse morfose yazan mavı su yumusacık yapıyo sacı .taramasıda acaip kolay oluyo eskıden 45 dk 1 saat fılan ugrasırdım sacım kıvırcık bıde.sımdı maksımum 5 dkda tarayabılıyorum o derece memnunum.

Kuru ve elektriklenen saçlar için öneriniz var mı? Kullandığınız ürünler vs. neler?
tahta tarak kullanabilirsin elektiklenmesini alır. bir de durulanmayan saç kremlerinden sıkabilirsin parlar saçlarn kuru olduğu belli olmaz. ama saçlarını nemlemdirmek için bakım yapmalısın düzenli olarak. düzleştirici vs kullanma bide :)

Kizlar önce dogallik olayini bir kenara birakin zeytinyagi surekli uygulandiginda sac diplerini tikar ve sacinizin renginin hizla akmasina neden olur saclar dipten beslenir sigara icmek duzensiz uyku vitamin eksikligi saci yanlis kesim yaptirmak ve yazin gunes saclarinizin parlakligini uzamasini sac derinizin sagligini dogrudan etkiler ilk once su market sampuanlarini kullanmayi birakin ve saciniza gercek bakim yapmaya baslayin sacin yapisi proteinden olusur ve yiprandikca pul pul dökülür sacin yuzeyi ve puruzsuzlugu gider sacin matlasir oyle uc liralik kremler mavi sular ancak kisa sureli cozum saglar size

Kuru ve elektriklenen saçlar için öneriniz var mı? Kullandığınız ürünler vs. neler?
Argan yağı cok etkili.tavsiye ederim ama organik ve sertifikalı olmasına dikkat edin.ben kullanıyorum ve son derece memnunum.fushi markasının argan yağını kullanıyorum.organik ve sertifikalı,katkı maddesi yok.tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…