Kızlar kuzenimiz intihar etmiş

Ardayasbu

ARDA & ADA
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
2.850
76
363
haberi 30 dk önce aldım kızlar. halen şoktayım.eşimin kuzeni polis babasının silahıyla intihar etmiş ve kaybettik kendisini. 26 yaşında aklı başında öğretmen bir gençi. hayatında ilk defa bir kızarkadaşı oldu anlaşamadılar ayrıldılar. daha sonra kızı çok aradı sordu ama kız istemedi. çok söyledik defalarca dil döktük yapma etme zamanla unutursun diye çok yardımcı olmaya çalıştık daha 2 gün önce benimleydi bayram geçsin seninle psikiyatra gidelim dedim tamamabla dedi. böyle bir şey beklemiyorduk hiç konduramuyorum hala. dün geceden beri arıyorlardı eve gelmemişti meğerse arabasında babasının silahıyla canına kıymış. oldu mu şimdi fırat değdi mi hani güçlü olacaktın. hala inanamıyorum ve nöbetteyim çıkamıyorum kafayı yemek üzereyim. allah bütün gençlere akıl fikir versin.boşu boşuna kendi canından oldu değer miydi??offffofff
sizlerle paylaşmak istedim sadece kendimi çok kötü hissediyorum

Canım başınız sağolsun. İnan çok üzüldüm.
Okurkan şok oldum. Allah geride kalanlara sabır versin.
Çok acı.

ayy inanamıyorum....
tüylerim diken diken oldu senağlama
değer miydi ki ya???
güzel Rabbim günahlarını affeder inşallah....
sabırlar diliyorum canım sana ve tüm yakınlarına senağlama

başınız sagolsun cok yazık olmus gencecik adama allah sabır versin canım

:çok üzgünüm: Başınız sağolsun canım
gencecik hayatının baharında daha
Allahım sabır versin

ay dondum kaldım ya...
içim gitti, dha hayatının baharında!
nasıl kıyabildi canına.
o kızı ne demeli, nasıl uyuyacak bakalım geceleri.

başınız sağolsun canım. Rabbim ailesine ve sana sabırlar versin. çok zor :çok üzgünüm:

basin sagolsun ya canim benim
ay cok duygulandim gözlerim yasardi,
kokunc ya nasil kiydi daha gencecik ((((

çok saolun kızlar.annesinin haberi yok nasıl söyleyeceğimizi düşünüyyoruz hala. kadın da her hastalık var. zaten bu aralar kara bulutlar üzerimizde. annesi de kayınvalidemin yanında olmak için bende kalıyordu. kayınvalidem de akciğer kanseri çok kötü durumda herşey üst üste geliyor malesef

basiniz sagolsun,Allahim sabirlar versin................

deymezdi ama o insan ,saglikli dusunebiliyo olsaydi bunu yapmazdi zaten,,,,,,,,,,,,

gunahlarini affetsin Allahim............

ölmemiştir belki, yaralanmıştır yok mu bi ümit senağlama

Son düzenleme:
kimse için ölmeye değmezki ya neden böyle yapmış ne acı geride kalanlara bata annesine size Allah sabır versin onunda günahlarını affetsin annesine kontrollü şekilde söyleyin en iyisi ilaçlarını falan hazır edin fenalaşırsa diye araba bulundurun çok zor gerçekten en acı ölümlerden ve de haberlerden biridir intihar

ben hastanede çalışıyorum. konuştum bizimnkilerle fırat yaseminin hastanesindeymiş diye buraya getirtin teyzemi dedim. gelince burda söyleriz ilacını da yapar hemşire arkadaşlar dedim bakalım onlar ne karar verecekler en mantıklısı bu . sakinleştirici vermek lazım kadına

başınız sağ olsun ve allah sabırlar versin. yıllar öncesine döndüm. akrabadan öte aile dostumuzun torunu-oğlu babası istediği şeyi almayı reddediyor diye, odaya gidip duvardaki tüfekle kendini vurmuştu. daha 18 yaşındaydı.senağlama

o zamanlar benim aldığım ders: hayatta hiçbir şeye o kadar fazla değer vermeyeceksin! vermemelisin! olmuştu. Hiçbir şey candan önemli olamaz. Olacakla öleceğe çare bulunmuyor. Ruhsal durum insanı çok yanlış şeyler yapmaya yöneltebiliyor.

sel arkadaşımızın yorumundaki koyu renk yaptığım bölüme ise hiç katılmadığımı belirtmek isterim. Kimse kimseyle zorla beraber olamaz ya da görüşemez. o kız da sonuçta biten bir ilişkinin ardından kolay zamanlar geçirmemiştir diye düşünüyorum. ayrıca bir çok kez duymuşuzdur bu tip blöfleri, ben şahsen yaşadım zamanında eski eşimle bu durumu. tabii ki öyle bir şey olmadı, olmamalıydı da zaten.

Ardayasbu canım benim senağlamaÇok kötü oldum yaa allahım ailesine ve sizlere sabırlar versinn başınız sağolasınn.Gencecik yüreği Psikoljik dalgalanmaların sonucunda duyguları daha fazla dayanamadı .Off allahımm sen gencçlere sabır verr akıllarımızı başımızdan ama rabbım ..senağlama

ben de kız da suç bulamıyorum. biz ailesiyken bile böyle birşey beklemezken. kilometrelerce uzaklardan duyduğu bir şeye inanmasını beklemek hata olurdu ki bitmiş bir ilişkiydi. kendini bu kadar yıprtmamalıydı ama çok sevmiş o ayrı. allah günahlaarını affetsin.

benim teyzemin oğlu da bundan kaç sene önce bilmiyorum ama depremden önceydi intihar etti.
onların aile problemleri vardı ama bi kız davsıda diyorlar. yıllar geçti üzerinden kimse hala gerçek nedeni bilmiyor.
ve evin kapısında o delip geçen kurşunun hala izi durur ben her gittiğimde gözlerim oraya takılır tüylerim diken diken olur.
Rabbim sabırlık versin canım

başınızsağolsun,
allah sabır versin,
ölüm acı,böylesi daha da acı,
sabır başka çare yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…