Kızlar kuzenimiz intihar etmiş

Canım,başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin,sizlerede sabır diliyorum.
3 İhlas,1 Fatiha okudum,Allah kabul etsin inşallah a.s.

yeni okudum ve çok ama çok üzüldüm:çok üzgünüm:
bazen insan hayatın yüklerini kaldıramayacağını mı sanıyor ne:çok üzgünüm:
hayattan bu kadar kolay vazgeçmek niye,neden akıl sır erdiremiyorum ben:sm_confused:

herneyse
allah sabır versin canım
başınız sağolsuna.s.

Canım başınız sağolsun Allah tüm yakınlarına sabır versin.

Ömründe hiç depresyon geçirmemiş insanların,intihar edenler veya bundan sık sık bahsedenler karsısındaki tutumundan nefret ediyorum.Ne kadar dil dökerseniz dökün içinde bu eğilim olan kişi eninde sonunda ilk fırsatta bunu yapar.Brinin intihar egilimi oldugunu farkettiginiz anda ertelemeden doktora götürmek zorundasınız.İntihar eğilimli hastayı derhal hastaneye yatırırlar.Gözetim altında olmalıdır,ilaçlarını duzeli içmelidir,psikoterapi görmelidir.İçindeki acı boyutu normal bir insanın yaşadığının 7 mislidir.herşey ağır gelir.Ölmek dünyanın en güzel şeyidir.Acılarını bitmesi için bu gereklidir.Bu psikolojik yapıda olan birine ettiginiz nasihatler bir kulagından girer diğerinden çıkar.

Başınız sağolsun.Fakat durumunu farketmişken bırakmamalıydınız.Derhal doktora götürmeliydiniz.Birileri surekli gözlemlemeliydi.Başkalarına örnek olsun.Canım benim o aşk acısıda dayanılır gibi bir şey değil ki.Biz kadınlar ağlaya zırlaya atlatabiliyoruz bir parca yıkılsak da annelik icgudumuzden mi nedir olaylarla daha farklı başa cıkabiliyoruz ama erkekler ahh erkekler,onların duygusal olanları hiç başa çıkamıyorlar ki.Çok üzüldüm hem de çok.Allah rahmet eylesin.Allah gencliğine verip günahını bağışlasın.Mekanı cennet olsun inşallah.

anlattıklarının hepsine hak veriyorum aslında ama inan ben onu öyle güçlü görmeye alışıktım ki böyle birşeyi yapabileceğini düşünemedim. o gün benimle konuştuğunda tamam abla diyince ikna ettiğimi zannettim. keşke ona inanmasaydım o akşam.ömür boyu vicdan azabı duyacağım.

Başın sağolsun öncelikle ...:Saruboceq::teselli:
Benim de babam polis bende öğretmen adayıyım ve bir an kendimi koydum yerine de berbat bir durum...:1no2: Allah korusun bir anlık böyle şeytanın nefsimi ele geçirmesine izin vermesin ne benim ne başkalarının.. Ve hepinize sabır diliyorum , keşke ama keşke öbür dünyası daha ağır bassaymış..çok üzgünüm..Allah rahmet eylesin.

basınız sagolsun :teselli:
cok uzuldum senağlama
Allah sabır versın

cok üzücü gercekten hayatın baharında degermiydisenağlama
allah rahmet eylesin
ailesine sabır versin
basınız sag olsunsenağlama

Tüylerim Diken Diken Oldu..
Allah Ailesine Ve Sizlere Sabır Versin..Başınız Sağolsun :çok üzgünüm:
İntihar Çok Acı..Allah'ın Verdiği Cana İnsanın Kendi Elleriyle Kıyması..:1no2:

ablacım başınız sağolsun yaa gerçekten çok üzüldüm okuyunca kendimi
o kadar kötü hissettim ki allah kimsenin başına vermesin keşke yapmasaydı
ama söyleyecek söz bulamıyorum inan ki daha yni gördüm mesajı
allah ailesine sevenlerine sabır versin

Basiniz sagolsun abla. Mekani cennet olsun. Ölümüne sevmek diye bir konu vardi ve ben evet ölümüne sevenler var dedim. Maalesef var kuzeninizde ölümüne sevmis. Gercekten yazik olmus...

aman allahım okuyunca tüylerim diken diken oldu ve çok üzüldüm gencecik bir insan nasıl kıymış canına allah rahmet eylesin allah geride kalanlara sabır versin

Başın sağolsun canım. Allah taksiratını affetsin.:Saruboceq: Kalanlara sabır versin yüce Rabbim... İçim fena oldu... Allah kimseyi şaşırtmasın...

:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…