Ömründe hiç depresyon geçirmemiş insanların,intihar edenler veya bundan sık sık bahsedenler karsısındaki tutumundan nefret ediyorum.Ne kadar dil dökerseniz dökün içinde bu eğilim olan kişi eninde sonunda ilk fırsatta bunu yapar.Brinin intihar egilimi oldugunu farkettiginiz anda ertelemeden doktora götürmek zorundasınız.İntihar eğilimli hastayı derhal hastaneye yatırırlar.Gözetim altında olmalıdır,ilaçlarını duzeli içmelidir,psikoterapi görmelidir.İçindeki acı boyutu normal bir insanın yaşadığının 7 mislidir.herşey ağır gelir.Ölmek dünyanın en güzel şeyidir.Acılarını bitmesi için bu gereklidir.Bu psikolojik yapıda olan birine ettiginiz nasihatler bir kulagından girer diğerinden çıkar.
Başınız sağolsun.Fakat durumunu farketmişken bırakmamalıydınız.Derhal doktora götürmeliydiniz.Birileri surekli gözlemlemeliydi.Başkalarına örnek olsun.Canım benim o aşk acısıda dayanılır gibi bir şey değil ki.Biz kadınlar ağlaya zırlaya atlatabiliyoruz bir parca yıkılsak da annelik icgudumuzden mi nedir olaylarla daha farklı başa cıkabiliyoruz ama erkekler ahh erkekler,onların duygusal olanları hiç başa çıkamıyorlar ki.Çok üzüldüm hem de çok.Allah rahmet eylesin.Allah gencliğine verip günahını bağışlasın.Mekanı cennet olsun inşallah.
haberi 30 dk önce aldım kızlar. halen şoktayım.eşimin kuzeni polis babasının silahıyla intihar etmiş ve kaybettik kendisini. 26 yaşında aklı başında öğretmen bir gençi. hayatında ilk defa bir kızarkadaşı oldu anlaşamadılar ayrıldılar. daha sonra kızı çok aradı sordu ama kız istemedi. çok söyledik defalarca dil döktük yapma etme zamanla unutursun diye çok yardımcı olmaya çalıştık daha 2 gün önce benimleydi bayram geçsin seninle psikiyatra gidelim dedim tamamabla dedi. böyle bir şey beklemiyorduk hiç konduramuyorum hala. dün geceden beri arıyorlardı eve gelmemişti meğerse arabasında babasının silahıyla canına kıymış. oldu mu şimdi fırat değdi mi hani güçlü olacaktın. hala inanamıyorum ve nöbetteyim çıkamıyorum kafayı yemek üzereyim. allah bütün gençlere akıl fikir versin.boşu boşuna kendi canından oldu değer miydi??offffofff
sizlerle paylaşmak istedim sadece kendimi çok kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?