- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi Mavisim112
-
Banada kiz gibi geldi cnm ama doktorun erkekmi dedi anlaamdim..
kızlar 11+6 yız tahminlerinizi bekliyorum
9. haftada herhangi birşey görmedi :) sadece içime erkek doguyor dedi :) bugun de aynı şekilde çıkıntı için pipide olabilir klitoris de olabilir dedi :) kesin konuşmdı yani :)Banada kiz gibi geldi cnm ama doktorun erkekmi dedi anlaamdim..
9 haftalik bebekde nasil erkek denilir anlamiyorum.. bizimkiler 12/13 haftada tahminde bile bulunmazken...
Dikey bisey göremedim genelde erkek bebislerde dikine oluyor :)Mavisim112 bende tahmin istiyorum bakarmısın usg resmimize :)
Tamam anladim canm bende kiz diyorum tabiki kesin olmamakla birlikte :)) hayirlisi olur insallah canmmmm9. haftada herhangi birşey görmedi :) sadece içime erkek doguyor dedi :) bugun de aynı şekilde çıkıntı için pipide olabilir klitoris de olabilir dedi :) kesin konuşmdı yani :)
evet haklısın :) ama bana kordonunu özellikle gösterdi bu kordon pipi degil dedi :)Dikey bisey göremedim genelde erkek bebislerde dikine oluyor :)
Ama tabiki sadece tahmin bunlar.. doktorun cok erken tahminde bulunmus bence..
Cok arkdaas var burda tanidigim 16.haftaya kadar bile erkek denilip kiz cikan.. veya tam terside olabiliyor kiz diyolar 13 haftalikken , 16.haftada ayy yok erkekmis kordonla karistirmsiz filan oluyo :)
hayırlısı inş saglıkla gelsinler bebişlerimizTamam anladim canm bende kiz diyorum tabiki kesin olmamakla birlikte :)) hayirlisi olur insallah canmmmm
Senin icine ne doguyor peki :)evet haklısın :) ama bana kordonunu özellikle gösterdi bu kordon pipi degil dedi :)
en baştan beri kız hissediyorum :))Senin icine ne doguyor peki :)
Dr unda içime mi doğdu dediya gerçekten midoktorumunda 9.hafta itibariyle içine dogan erkek :)) benim de içime kız doguyor :)
evet erkek hissediyorum dedi :))))Dr unda içime mi doğdu dedi
Süper doktor yaaa :)) belki erkege benzetmisdir cinsel organini ama bisey gördügünden degil sadece hissetmis diyosun..evet erkek hissediyorum dedi :))))
O kadar dil döktüm yok güldü etti , kendiniz tahmin yürütün dedi.. icine illa bisey doguyodur filan dedi yolladi beni eve .. 4 haftayi gecirdim ama gel bana sor.. yarin ins ögrenicem..Süper doktor yaaa :)) belki erkege benzetmisdir cinsel organini ama bisey gördügünden degil sadece hissetmis diyosun..
Ay benmkisini öldürsen ne hissettgni icine ne dogdugunu söylemez.. kalpsiz doktor :))
Benim Dr yaşadığını unutmuş durumda hissiyat sıfır ben kız hissedip oğlan olsun istiyorumevet erkek hissediyorum dedi :))))
Dediğim gibi sadece his :) 9. Haftada hiç birşey görmüyorum, söyleyeceğim şey hiç profesyonel olmycak ama erkek hissediyorum dedi :) bu sefer ben cinsiyeti belli mi diye sordugumda bakalım bellimi diip çıkıntıyı gösterdi pipide olabilir klitoris te dedi :) kordonunu da özellikle gösterdi bak bu kordon pipi degil dedi :) yani sonuc olarak içine dogmuş doktorcugumun :) benimle de paylaştı saolsunSüper doktor yaaa :)) belki erkege benzetmisdir cinsel organini ama bisey gördügünden degil sadece hissetmis diyosun..
Ay benmkisini öldürsen ne hissettgni icine ne dogdugunu söylemez.. kalpsiz doktor :))
inş gönlüne göre saglıklı olsun :))Benim Dr yaşadığını unutmuş durumda hissiyat sıfır ben kız hissedip oğlan olsun istiyorum))))
Hadi bakalım az kalmışO kadar dil döktüm yok güldü etti , kendiniz tahmin yürütün dedi.. icine illa bisey doguyodur filan dedi yolladi beni eve .. 4 haftayi gecirdim ama gel bana sor.. yarin ins ögrenicem..
Ne güzel ya keske benimde senin ki gibi duyarli bi doktorum olsaydi.. yani öyle demesi bile yeter insana..Dediğim gibi sadece his :) 9. Haftada hiç birşey görmüyorum, söyleyeceğim şey hiç profesyonel olmycak ama erkek hissediyorum dedi :) bu sefer ben cinsiyeti belli mi diye sordugumda bakalım bellimi diip çıkıntıyı gösterdi pipide olabilir klitoris te dedi :) kordonunu da özellikle gösterdi bak bu kordon pipi degil dedi :) yani sonuc olarak içine dogmuş doktorcugumun :) benimle de paylaştı saolsun
Evet bu gece heyecandan uyuyamamda :)) yarin artik rahatlarim kizsa kiz erkekse erkek.. hayirlisini versin Rabbim..Hadi bakalım az kalmış) inş seninde kalbine göre olur :) 16 . Haftada daha iyi gözükür dedi benmde doktorum :)
Amin amin inş hayırlı saglıklı evlatlar olsunlar :))) haberlerini bekliyoruz ozmn :) bende ögrenince yaZarım mutlakaEvet bu gece heyecandan uyuyamamda :)) yarin artik rahatlarim kizsa kiz erkekse erkek.. hayirlisini versin Rabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?