- 14 Kasım 2016
- 1.112
- 322
- 43
- 33
- Konu Sahibi Mavisim112
-
Evt cnm hersey süper dedi dr Allaha sükür :)2 li taramayı yaptırdın mı cnm sen
Yok cnm salı günü gidecem dr 13. hafta daha kesin sonuç alırsın falan dedi.korku var neden bilmiyorum. Hayırlısı ile bi dünyaya getireydik yavrularımızı..Evt cnm hersey süper dedi dr Allaha sükür :)
Sen??
Bakmam lazım hemen :)Umut kelebeqim benim son yükledigm resimlere yorumun ne? Bundan oncekinde kiz demisdin bunlar dun elime gecen yeni ultrasonlarimiz ? :)
Korkma canm bende cok korktm ama cok sükür hersey iyiymis :) sendede iyidir sonuclar eminim.. :)Yok cnm salı günü gidecem dr 13. hafta daha kesin sonuç alırsın falan dedi.korku var neden bilmiyorum. Hayırlısı ile bi dünyaya getireydik yavrularımızı..
Mrb aradım aradım bulamadım ben bu tahmin yerini yardım edermisin banaCan'ım gebelik bölümünde cinsiyet ve isimler var. Orda Bi bayan baya işin uzmanı olmuş nub yorumluyor tutuyor söyledikleri Bi ona at resmi
Kız, ben senin son koyduğun fotoları bulamadım ?Korkma canm bende cok korktm ama cok sükür hersey iyiymis :) sendede iyidir sonuclar eminim.. :)
Ilk basdakiler :))Kız, ben senin son koyduğun fotoları bulamadım ?
Yok pardon sayfa 8 de yani bu konunun icinde ama 8 e basinca hatta yorum yapmissin sende gunayfura :)Kız, ben senin son koyduğun fotoları bulamadım ?
Eki Görüntüle 1916965 Eki Görüntüle 1916963 Selam arkadaşlar 3 gün önce nub için resim paylaşdm.. Bugn kontrolüm vardı elime yeni resim geçti ve birinde çıkıntı var gibi ama kızdada oluyormuş ben anlıyamadım o kordonda ola bilir.. Yorumunuzu merak ettim..
bu benim kızımın 11 haftalık usg si ben de senin gibi kız bebiş çok istedim şuan 30.haftamız bitiyor hayırlısıyla bekliyoruz ama nubumuz tutmuştuEki Görüntüle 1916965 Eki Görüntüle 1916963 Selam arkadaşlar 3 gün önce nub için resim paylaşdm.. Bugn kontrolüm vardı elime yeni resim geçti ve birinde çıkıntı var gibi ama kızdada oluyormuş ben anlıyamadım o kordonda ola bilir.. Yorumunuzu merak ettim..
Ama o pipi değidir kordpn filandır diyolar çünkü düm düz gidiyor, pipinin ucunda yuvarlak bişey filan oluyor.. İyice araştırdım çünkü.. Kafam baya karıştı..ANAAAAA...Erkek
Mesela şurda yuvarlakda olan şey nubu ve belli belirsiz bu resimde..Kız, ben senin son koyduğun fotoları bulamadım ?
Canım çok sevindim inşallah benimde prensesim olur ama o bi fotoğrafda çıkıntı olması iyice kafa karıştırdı.. Kordonda olabilir büyük ihtimalle ama ögrenene kadar sabır mecbur..Bende ogrendim cokk şükür prensesimiz olacak inşallah kizlar darısı sizlere
Bak seninkide çıkıntı var demi :) bilmiyorum cnm ya kafaya takmamam lazım belkide bu kadar.. Sonuç değişmiycek ztn.. Ama benm ultrasonda olan çıkıntı bence pipi değil , kordonu filan çünkü düm düz gidiyor.. Pipi farklı olur bence..bu benim kızımın 11 haftalık usg si ben de senin gibi kız bebiş çok istedim şuan 30.haftamız bitiyor hayırlısıyla bekliyoruz ama nubumuz tutmuştu
Canım çok sevindim inşallah benimde prensesim olur ama o bi fotoğrafda çıkıntı olması iyice kafa karıştırdı.. Kordonda olabilir büyük ihtimalle ama ögrenene kadar sabır mecbur..
Canim bu.kz erkek olsaydi bi.cikinti vs olurdu anladinmi daha.olusmamis diyemeyiz 12. hafta hafiften yine belli.ederdi kendini.saglicakla al.kucağınaEki Görüntüle 1915213
12 haftalık resim.. Tahminler??
Daha çoook var 4 hafta sonra yani 16 haftalık olunca.. Ondanda bu kadar sabırsızlanıyorumm.. Bide o bi resimden sonra erkek gibi yorumu gelmeye başladı.. Hayırlısı ama çok istiyorum kız olmasını.. Bu gidişle ya erkek çıkacak yada erkek gibi kız çıkacak :))Hic anlamiyorum canim benim doktora ne zaman gideceksin .. Rabbim gönlündekinu hayirli kilip önüne koysun inşallah:)
Sağol canm Allah razı olsun o ultrasonda 11+5.. 12+1 de tekrar gittm yani 2/3 gün sonra ve o zaman elime geçenleri gördnmü.. Bi yerde baya çıkıntı belli ama bence o kordon , pipi öyle düm düz gitmez.. İlk oglumdanda bilyorum..Canim bu.kz erkek olsaydi bi.cikinti vs olurdu anladinmi daha.olusmamis diyemeyiz 12. hafta hafiften yine belli.ederdi kendini.saglicakla al.kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?