Kızlar lütfen bakın tavsiyelerinize ihtiyacim var cok zordayim

Eşimin elle tutulur bi tarafi yok cok ilaç aliyor ama obsesif sanirim 40 senelik şeyi her gün yeniden olmuş gbi kavga eder cok sabrettm bariştm ama artk dayanamiyorm
Canim bak bence irsi bir psikolojik sikinti var cok konu okuyoruz bir suru sorunlu insan var ama sizin durumunuzda durum daha farkli.ciddi psikolojik sikintilar var bence

Boyle insanin agzini buzup millet icinde eline odun alip pert ediceksin edepsiz kadın o nasıl küfürler kelimeler Allahtan da korkusu yok pislik zihniyetli

Kayınvalide anladık ipe sapa gelmez bir manyak ta en azından uzaklaşır görüşmez kurtulursun ama sizin koca da sizi mutlu etmiyor ki..her akşam içiyor diyorsunuz.
Böyle nasıl devam edecek bu evlilik?
Çok zor valla Allah yardımcınız olsun

Çocuklarınızı bu ahlaksız ağzı bozuk insanlardan uzak tutun da ne yaparsanız yapın. Bosanmasaniz bile baska bir yere taşının . Böyle babanneyi bayramdan bayrama görseler yeter de artar bile. Siz neyin vicdanını yapiyorsunuz. İllaki yapacaksanız çocuklarınızın psikolojisi için vicdan yapın . Allah yardımcınız olsun. Sizinkileri ve yanında da tüm masum yavruları her türlü sapik, ahlaksız, vicdansız ve cahil insanların şerrinden korusun.

Ağzı leş düşüncesi pis kendi kocasına dahi güvenmeyen mikrobun biri. Yani kusura bakmayında ben dayanamam ya ona bisey yaparım sinirle ya giderim. Zaten o lafları duysa eşim hepimize dağıtır o ayrı.

Baba desen silik sen ne diyosun diyemeyen biri.

Kolaylıklar bol bol sabırlar dilerim inanki

Çok sağolun teşekkür ederim aynen dediginiz gibi

Evet haklisiniz ama çok ozlemiş o yüzden acaba ben vebal altinda mi kaliyorum dedim hoş özleyecek olan bize bunları yapmaz haklisiniz rabbim yardimcimiz olsun çok sağolun

Daha fazla devam ederek kendini yıpratmayacak mısın

Hepside sadece kendini düşünen insanlar bugun oğlumun öyle morali bozuktuki daha 4 yaşinda 1 saat boyunca konuşmadi

Kimse arkanda değil 2 cocukla nasil olacak gitsen...?
Bazi kurumlara başvursan alirlar mi acaba?
Kadin siginma evi gibi...

Biri benim namusuma laf etcek heleki kv hele bide kp ile yakıştırmalar üstelik anneme de etcek bide ölmüşlerime etcek
Haaa eşim de suscak bişey demicek vallahş yaşına başına bakmam yırtarım ağzını kimse namusuma laf edemez
Tabi sana git kv ni döv demiyorum da
Eşin de anasına bişey diyemedi mi sen benim karımın namusuna nasıl laf edersin benim namusuma nasıl söz söylersin diyemedi mi
Böyle bi ailede boşansanda seni namussuz diye suçlu çıkarırlar sende hala böyle sakin sakin ben napayım dersin

Evlatların ve kendin için en hayırlısını yap lütfen

Annesine dedi seni bidaha aramam ne bicim annesin falan diye ama nederse desin yine vazgecemiyo annesinden ayri bir eve cikmaya niyeti yok ben de artik kararliyim yurumuyor cnku bu gemi ama nasıl yapacagim inan bilmiyorm

kayınpederle gizli gizli oynaşıyorsunuz mu sanıyor anlamadım? eğer öyle siz siz ve eşiniz bu yakıştırmaya nasıl katlanıyorsunuz?

Olanlar ortada eşinizin az biraz vicdanı olsaydı zaten annesinin bunları yapmasına mahal vermezdi ama ordan başka bir yere taşınmayarak bunlara zaten göz yumuyor.Size ve çocuklarınıza yazık.O çocuklarınız böyle bir ortamda büyüdükten sonra yarın birgün sosyal hayatlarında çok zorluk çekerler.Eşinize rest çekin önce burdan ayrılmazsak ben boşanmak istiyorum diyin ve kararlı konuşun baktınız karşı çıkıyor o zaman boşanın daha fazla çekmeyin

Annesine dedi seni bidaha aramam ne bicim annesin falan diye ama nederse desin yine vazgecemiyo annesinden ayri bir eve cikmaya niyeti yok ben de artik kararliyim yurumuyor cnku bu gemi ama nasıl yapacagim inan bilmiyorm
Böyle yürümez canım zaten dost var düşman var bu lafları biri duysa aslı var sanır yol yakınken dön

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…