- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
- Konu Sahibi Asminayaz1518
-
Canim bak bence irsi bir psikolojik sikinti var cok konu okuyoruz bir suru sorunlu insan var ama sizin durumunuzda durum daha farkli.ciddi psikolojik sikintilar var benceEşimin elle tutulur bi tarafi yok cok ilaç aliyor ama obsesif sanirim 40 senelik şeyi her gün yeniden olmuş gbi kavga eder cok sabrettm bariştm ama artk dayanamiyorm
Kayınvalide anladık ipe sapa gelmez bir manyak ta en azından uzaklaşır görüşmez kurtulursun ama sizin koca da sizi mutlu etmiyor ki..her akşam içiyor diyorsunuz.Şimdi hızlica konuya gireyim 5 senelik evliyim 2 cocugum var 5 senedir aklınız almayacaği şekilde duydugunuz zaman beyniniz duracağı şekilde kv den çekiyorum beni eşimden ve kayinpderimden kiskaniyor . Ev müstakil kendilerine ait alt katta ben oturuyorum kayinvalide yuzunden ayrıldık alt kata çünkü beni kayınpedrrle yan yana gördüğü zaman cok ağza alinmayacak kelimeler ediyor kaynpedernle si..tr kendini ananida getir oda si...trsin or..pu eşime olacak adama boşa bunu boynzlu pz..nk daha neler neler . Babannemle buyukbabam arka arkaya vefat etti daha 6 gün olmadan ölüne dirine sı....yım senin dedi gözüm döndü saldırdım her gün merdivenlerde bağırıp hakaret ediyor arkadasim geldi bugun pişman oldu geldiğine . Eşim dermisin içen sı...an bi insan her gece içer . Şimdi diyeceksiniz neden 2 tane cocuk evet bende eşim belki değişir cahilliyle yaptiğim birşey ama onlar benim evladım asla pişman değilim. Sorum size şu eşimle kaynvlde benim yzumden görüşmüyor boşanmasini istyor benden eşimin. Bugun kaynpder byuk cocgmu gezdrmeye cikardi kaynvlde cocugma gel opuyum özledim demiş zorla öpmüş cnku cocugm artk ondan korkuyor ve nefret ediyor ama gene de içim acıdı özlemiş dedim . Bi karar almak istedim yanliş anlamayin gösteriş icin demiyorum haşa namazimda abdestimdeyim ama ben olmasam aralari bozuk olmayacak belkide diyorum vebale giriyorum eşim ayri eve taşinmayi kabul etmiyor annem hep boyleydi taşinamam kabul et diyor boşanmalimiyim dayanamiyorum artik ailemde sahip cikmiyor. Mesajlarnz icin simdiden tesekkur ederim
Ağzı leş düşüncesi pis kendi kocasına dahi güvenmeyen mikrobun biri. Yani kusura bakmayında ben dayanamam ya ona bisey yaparım sinirle ya giderim. Zaten o lafları duysa eşim hepimize dağıtır o ayrı.Şimdi hızlica konuya gireyim 5 senelik evliyim 2 cocugum var 5 senedir aklınız almayacaği şekilde duydugunuz zaman beyniniz duracağı şekilde kv den çekiyorum beni eşimden ve kayinpderimden kiskaniyor . Ev müstakil kendilerine ait alt katta ben oturuyorum kayinvalide yuzunden ayrıldık alt kata çünkü beni kayınpedrrle yan yana gördüğü zaman cok ağza alinmayacak kelimeler ediyor kaynpedernle si..tr kendini ananida getir oda si...trsin or..pu eşime olacak adama boşa bunu boynzlu pz..nk daha neler neler . Babannemle buyukbabam arka arkaya vefat etti daha 6 gün olmadan ölüne dirine sı....yım senin dedi gözüm döndü saldırdım her gün merdivenlerde bağırıp hakaret ediyor arkadasim geldi bugun pişman oldu geldiğine . Eşim dermisin içen sı...an bi insan her gece içer . Şimdi diyeceksiniz neden 2 tane cocuk evet bende eşim belki değişir cahilliyle yaptiğim birşey ama onlar benim evladım asla pişman değilim. Sorum size şu eşimle kaynvlde benim yzumden görüşmüyor boşanmasini istyor benden eşimin. Bugun kaynpder byuk cocgmu gezdrmeye cikardi kaynvlde cocugma gel opuyum özledim demiş zorla öpmüş cnku cocugm artk ondan korkuyor ve nefret ediyor ama gene de içim acıdı özlemiş dedim . Bi karar almak istedim yanliş anlamayin gösteriş icin demiyorum haşa namazimda abdestimdeyim ama ben olmasam aralari bozuk olmayacak belkide diyorum vebale giriyorum eşim ayri eve taşinmayi kabetmiyor annem hep boyleydi taşinamam kabul et diyor boşanmalimiyim dayanamiyorum artik ailemde sahip cikmiyor. Mesajlarnz icin simdiden tesekkur ederim
Ailem var ama geri gelmemi istemiyorlar bahara doğru en azından düşünüp taşinip yerimi ayarlayip gdeyim diyorumTam meni okuyamadım bile. Aileniz yok mu sizin. Kaçıp kurtulun bu pisliklerden.
Çok sağolun teşekkür ederim aynen dediginiz gibiAğzı leş düşüncesi pis kendi kocasına dahi güvenmeyen mikrobun biri. Yani kusura bakmayında ben dayanamam ya ona bisey yaparım sinirle ya giderim. Zaten o lafları duysa eşim hepimize dağıtır o ayrı.
Baba desen silik sen ne diyosun diyemeyen biri.
Kolaylıklar bol bol sabırlar dilerim inanki
Evet haklisiniz ama çok ozlemiş o yüzden acaba ben vebal altinda mi kaliyorum dedim hoş özleyecek olan bize bunları yapmaz haklisiniz rabbim yardimcimiz olsun çok sağolunÇocuklarınızı bu ahlaksız ağzı bozuk insanlardan uzak tutun da ne yaparsanız yapın. Bosanmasaniz bile baska bir yere taşının . Böyle babanneyi bayramdan bayrama görseler yeter de artar bile. Siz neyin vicdanını yapiyorsunuz. İllaki yapacaksanız çocuklarınızın psikolojisi için vicdan yapın . Allah yardımcınız olsun. Sizinkileri ve yanında da tüm masum yavruları her türlü sapik, ahlaksız, vicdansız ve cahil insanların şerrinden korusun.
Daha fazla devam ederek kendini yıpratmayacak mısınŞimdi hızlica konuya gireyim 5 senelik evliyim 2 cocugum var 5 senedir aklınız almayacaği şekilde duydugunuz zaman beyniniz duracağı şekilde kv den çekiyorum beni eşimden ve kayinpderimden kiskaniyor . Ev müstakil kendilerine ait alt katta ben oturuyorum kayinvalide yuzunden ayrıldık alt kata çünkü beni kayınpedrrle yan yana gördüğü zaman cok ağza alinmayacak kelimeler ediyor kaynpedernle si..tr kendini ananida getir oda si...trsin or..pu eşime olacak adama boşa bunu boynzlu pz..nk daha neler neler . Babannemle buyukbabam arka arkaya vefat etti daha 6 gün olmadan ölüne dirine sı....yım senin dedi gözüm döndü saldırdım her gün merdivenlerde bağırıp hakaret ediyor arkadasim geldi bugun pişman oldu geldiğine . Eşim dermisin içen sı...an bi insan her gece içer . Şimdi diyeceksiniz neden 2 tane cocuk evet bende eşim belki değişir cahilliyle yaptiğim birşey ama onlar benim evladım asla pişman değilim. Sorum size şu eşimle kaynvlde benim yzumden görüşmüyor boşanmasini istyor benden eşimin. Bugun kaynpder byuk cocgmu gezdrmeye cikardi kaynvlde cocugma gel opuyum özledim demiş zorla öpmüş cnku cocugm artk ondan korkuyor ve nefret ediyor ama gene de içim acıdı özlemiş dedim . Bi karar almak istedim yanliş anlamayin gösteriş icin demiyorum haşa namazimda abdestimdeyim ama ben olmasam aralari bozuk olmayacak belkide diyorum vebale giriyorum eşim ayri eve taşinmayi kabul etmiyor annem hep boyleydi taşinamam kabul et diyor boşanmalimiyim dayanamiyorum artik ailemde sahip cikmiyor. Mesajlarnz icin simdiden tesekkur ederim
Hepside sadece kendini düşünen insanlar bugun oğlumun öyle morali bozuktuki daha 4 yaşinda 1 saat boyunca konuşmadiKayınvalide anladık ipe sapa gelmez bir manyak ta en azından uzaklaşır görüşmez kurtulursun ama sizin koca da sizi mutlu etmiyor ki..her akşam içiyor diyorsunuz.
Böyle nasıl devam edecek bu evlilik?
Çok zor valla Allah yardımcınız olsun
23 yaşindayım saçlarım ağardi o kadar caresizimki tek beni anlayan babannem vardi oda toprak oldu 14 gün önceDaha fazla devam ederek kendini yıpratmayacak mısın
Annesine dedi seni bidaha aramam ne bicim annesin falan diye ama nederse desin yine vazgecemiyo annesinden ayri bir eve cikmaya niyeti yok ben de artik kararliyim yurumuyor cnku bu gemi ama nasıl yapacagim inan bilmiyormBiri benim namusuma laf etcek heleki kv hele bide kp ile yakıştırmalar üstelik anneme de etcek bide ölmüşlerime etcek
Haaa eşim de suscak bişey demicek vallahş yaşına başına bakmam yırtarım ağzını kimse namusuma laf edemez
Tabi sana git kv ni döv demiyorum da
Eşin de anasına bişey diyemedi mi sen benim karımın namusuna nasıl laf edersin benim namusuma nasıl söz söylersin diyemedi mi
Böyle bi ailede boşansanda seni namussuz diye suçlu çıkarırlar sende hala böyle sakin sakin ben napayım dersin
Evlatların ve kendin için en hayırlısını yap lütfen
Kadın siginma evi ne kadar saglikli olur bilmiyorum ama planimda eşyalarimi alip ev tutup gitmek tabi bunu gizlice nasil yaoacgim onuda bilmiyorumKimse arkanda değil 2 cocukla nasil olacak gitsen...?
Bazi kurumlara başvursan alirlar mi acaba?
Kadin siginma evi gibi...
Böyle yürümez canım zaten dost var düşman var bu lafları biri duysa aslı var sanır yol yakınken dönAnnesine dedi seni bidaha aramam ne bicim annesin falan diye ama nederse desin yine vazgecemiyo annesinden ayri bir eve cikmaya niyeti yok ben de artik kararliyim yurumuyor cnku bu gemi ama nasıl yapacagim inan bilmiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?