Kızlar lütfen bakın tavsiyelerinize ihtiyacim var cok zordayim

Tabiki haklisin bazen acaba ben varim diye mi bunlarin arasi bozuk diye kendimi bile sorgular oldum cunku surekli kv olacak sen geldikten sonra biz boyle olduk uğursuz vs. Gbi seyler soyledi. Bunu esimde soyledi

ayyy seviyesine inip kimle aldattin kocani da aklin fikrin fesatlikta dicen cekilcen kenara

allah kolaylik versin hic biri degismez sanirsam

Hep diyorum. Çivi çiviyi söker. Akıllı olmayın bu kadar. O küfür mü ediyor sizde edin, onun gözü mü dönüyor sizinde dönsün. Bir çıldırmış rolü herşeyi rayına oturtur %90 bütün olaylarda.

Karşındaki deli diyip herşeye göz yumarsan sürekli delirir. O delirince sizde biraz daha fazla delirin bakın bi daha kalıyor mu o küfürler hakaretler.

Saçı başı iyicene yolmalık bir kadınmış kaynananız.Sizin gibi sabırlı birine denk gelmiş işte.İyi bir sopa atılsa birşeyciği kalmaz eminim.

Şu hakaretler ilk duyulduğunda öyle bir tepki verilmeliydi ki, son olmalıydı.
Nasıl katlandınız inanamadım okurken
Eşinizi de Allah ıslah etsin, adam müsveddesi bile değilmiş.

Sizin derdiniz çocuklarınız olsun.
Mahvolur o yavrular o ortamda.
Büyüdüklerinde Allah korusun ellerinden bir kaza çıkar. Hiç bişey olmasa, topluma faydasız psikolojisi bozuk insanlar oluverirler. Yapmayın kurtarın kendinizi.

Ve, Allah ailenize merhamet versin,inşallah size kucak açarlar. En azından belinizi doğrultana kadar size sahip çıksalar keşke.

Inanin defalarca delirdim ama faydasi yok birde üst kata tamamen taşiniyor ne b.. yiyecegimi şaşirdm bugun bebegim icin kontroke gittik kilo alamamis sütum cok azalmis

Çok haklisiniz cocuklarimi alip bi sureligine ailemin yanina gittim babam ve kardeşim yüzünden oğlum iyce bunalima girdi kardeşim olacak cocuga küfür etmeyi öğretiyo babam olacak bağiriyo. Kendi ayaklarimin uzerinde duruyum desem inanain cok zor. Napip edip eşimi cikarticam burdan eşim kira parasini ödeyemeyiz borcumuz bitsin biraz daha sabret dedi sabra devam ediyorum

Anneannemden çeken yengem geldi aklıma iğrenç laflar bile aynı.Allah ıslah etsin böylelerini

Eşin seni koruyup sevip kolluyosa seni önemsiyorsa 2 çocuğn varsa kayınvalide için sakın ola ki boşanma ekmeğine yağ sürme hem onun hemde şeytanın. Sabret çok gözünü gözükme evinden çıkma bi süre onlara gözükme. Çocuğunu gönder sen gitme eşinden yardm al güzel güzel anlat derdini. Destek olun brbrinize. Allâhü hüve melikün semîyun kâdirun kerîymün halîymün ledıyfûn alîymün muîînûn sâdikun ”şu duayla 111 kere kayınvalide için dua et 111 kere her defasında Allahım bu kadını ıslah et ahlakını düzelt merhametli olsn ye 111 kere tekrarla. Rabbim kolaylk sabır versn kardeşim.

%100 doğru bir yorum. Kendinize gelmenizi rica ederim. Aklım dondu..

Kanım dondu resmen, eşin olacak adama ne demeli, annesinin söylediği lafları yiyip yıtuyoso insan görünümlü pisliğin tekiymiş. Çek git kurtul şu hayattan yazık çocuklarına çok üzüldüm. Eğer hemen gidemiyorsanda kaynanam ne yapıyorsa sana 3,5 katını sen ona yap. Dinsizin hakkından imansız gelirmiş daha beter ol da gözüne görünmesin. Artık bütün gemileri yakmanın vakti gelmişte geçiyor.

Aslında doğruyu siz de biliyorsunuz ama yine de umudunuz var belki biri bişey söyler bana ben de yaparım ve düzelir . Üzgünüm

Bu nasıl terbiyesiz bi kadınmış ya insan çocuğunun karısına böyle mi konuşur

Çocuklarınızın ruh sağlığının bozulmasına daha ne kadar süre devam edeceksiniz?

Aslında doğruyu siz de biliyorsunuz ama yine de umudunuz var belki biri bişey söyler bana ben de yaparım ve düzelir . Üzgünüm
Bu nasıl terbiyesiz bi kadınmış ya insan çocuğunun karısına böyle mi konuşur
Çocuklarınızın ruh sağlığının bozulmasına daha ne kadar süre devam edeceksiniz?
Kizlar dün kv üst kata tamamen taşindi eşiyle barişti birazcik benden de özür diledi hersey daha iyi olacak sen benm kusuruma bakma dedi baristik affettim yapacak birseyim yoktu zamana birakacagim hepinize tesekkur ederim gercekten yuvamin yikilmasini istemiyorum

Allah yardımcınız olsun .kimse istemez elbet ama bazen karşınızdaki kişiler vazgeçilmez olmadıklarını bilmeli kararlı durabildiginizi ve kendilerini sorgulamalarina yardımcı olacak o tavrı koyabilmeliyiz. Kişiliği gelişmemiş erkeklerin cogu o beni seviyor o beni bırakmaz ,çocuk var yuvayı hayatta yikmaz, kendi ayakları üzerinde duramaz ,zaten eve parayı ben getiriyorum ben ne dersem o olur vs vs kafasindalar bu tiplerin sarsılmaya ihtiyaçları vardır .karşısında bir insan olduğunu hatirlamalilar. Allah herkesin yuvasına huzur mutluluk anlayış nasip etsin

Çocuklara yazık.Onları böylebir ortamda yetiştirmeyin.Neyi bekliosunuz.Hepimiz hata yapıoruz.Ama akılda vermiş rabbim.Biraz düşünürsek doğru yolu buluruz.

Çok haklisiniz ama ben kendi ayaklarimin uzerinde durabilecek kadar güçlu oldugumu biliyorntek elimi bağlayan şeyin küçük cocugumun oldugunu da biliyor verdigim son şansti umarim hayirlisi olur çok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…