- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Asminayaz1518
-
Tabiki haklisin bazen acaba ben varim diye mi bunlarin arasi bozuk diye kendimi bile sorgular oldum cunku surekli kv olacak sen geldikten sonra biz boyle olduk uğursuz vs. Gbi seyler soyledi. Bunu esimde soyledi
Inanin defalarca delirdim ama faydasi yok birde üst kata tamamen taşiniyor ne b.. yiyecegimi şaşirdm bugun bebegim icin kontroke gittik kilo alamamis sütum cok azalmisHep diyorum. Çivi çiviyi söker. Akıllı olmayın bu kadar. O küfür mü ediyor sizde edin, onun gözü mü dönüyor sizinde dönsün. Bir çıldırmış rolü herşeyi rayına oturtur %90 bütün olaylarda.
Karşındaki deli diyip herşeye göz yumarsan sürekli delirir. O delirince sizde biraz daha fazla delirin bakın bi daha kalıyor mu o küfürler hakaretler.
Çok haklisiniz cocuklarimi alip bi sureligine ailemin yanina gittim babam ve kardeşim yüzünden oğlum iyce bunalima girdi kardeşim olacak cocuga küfür etmeyi öğretiyo babam olacak bağiriyo. Kendi ayaklarimin uzerinde duruyum desem inanain cok zor. Napip edip eşimi cikarticam burdan eşim kira parasini ödeyemeyiz borcumuz bitsin biraz daha sabret dedi sabra devam ediyorumŞu hakaretler ilk duyulduğunda öyle bir tepki verilmeliydi ki, son olmalıydı.
Nasıl katlandınız inanamadım okurken
Eşinizi de Allah ıslah etsin, adam müsveddesi bile değilmiş.
Sizin derdiniz çocuklarınız olsun.
Mahvolur o yavrular o ortamda.
Büyüdüklerinde Allah korusun ellerinden bir kaza çıkar. Hiç bişey olmasa, topluma faydasız psikolojisi bozuk insanlar oluverirler. Yapmayın kurtarın kendinizi.
Ve, Allah ailenize merhamet versin,inşallah size kucak açarlar. En azından belinizi doğrultana kadar size sahip çıksalar keşke.
Yalan mi söylicem attım hepsini yaptim akillanmiyo deliSaçı başı iyicene yolmalık bir kadınmış kaynananız.Sizin gibi sabırlı birine denk gelmiş işte.İyi bir sopa atılsa birşeyciği kalmaz eminim.
Diyorum zaten eşine boynuzlu diye lakap takmis bak haklisin harbiden boynuzlu diyorumayyy seviyesine inip kimle aldattin kocani da aklin fikrin fesatlikta dicen cekilcen kenara
allah kolaylik versin hic biri degismez sanirsam
Eşin seni koruyup sevip kolluyosa seni önemsiyorsa 2 çocuğn varsa kayınvalide için sakın ola ki boşanma ekmeğine yağ sürme hem onun hemde şeytanın. Sabret çok gözünü gözükme evinden çıkma bi süre onlara gözükme. Çocuğunu gönder sen gitme eşinden yardm al güzel güzel anlat derdini. Destek olun brbrinize. Allâhü hüve melikün semîyun kâdirun kerîymün halîymün ledıyfûn alîymün muîînûn sâdikun ”şu duayla 111 kere kayınvalide için dua et 111 kere her defasında Allahım bu kadını ıslah et ahlakını düzelt merhametli olsn ye 111 kere tekrarla. Rabbim kolaylk sabır versn kardeşim.Şimdi hızlica konuya gireyim 5 senelik evliyim 2 cocugum var 5 senedir aklınız almayacaği şekilde duydugunuz zaman beyniniz duracağı şekilde kv den çekiyorum beni eşimden ve kayinpderimden kiskaniyor . Ev müstakil kendilerine ait alt katta ben oturuyorum kayinvalide yuzunden ayrıldık alt kata çünkü beni kayınpedrrle yan yana gördüğü zaman cok ağza alinmayacak kelimeler ediyor kaynpedernle si..tr kendini ananida getir oda si...trsin or..pu eşime olacak adama boşa bunu boynzlu pz..nk daha neler neler . Babannemle buyukbabam arka arkaya vefat etti daha 6 gün olmadan ölüne dirine sı....yım senin dedi gözüm döndü saldırdım her gün merdivenlerde bağırıp hakaret ediyor arkadasim geldi bugun pişman oldu geldiğine . Eşim dermisin içen sı...an bi insan her gece içer . Şimdi diyeceksiniz neden 2 tane cocuk evet bende eşim belki değişir cahilliyle yaptiğim birşey ama onlar benim evladım asla pişman değilim. Sorum size şu eşimle kaynvlde benim yzumden görüşmüyor boşanmasini istyor benden eşimin. Bugun kaynpder byuk cocgmu gezdrmeye cikardi kaynvlde cocugma gel opuyum özledim demiş zorla öpmüş cnku cocugm artk ondan korkuyor ve nefret ediyor ama gene de içim acıdı özlemiş dedim . Bi karar almak istedim yanliş anlamayin gösteriş icin demiyorum haşa namazimda abdestimdeyim ama ben olmasam aralari bozuk olmayacak belkide diyorum vebale giriyorum eşim ayri eve taşinmayi kabul etmiyor annem hep boyleydi taşinamam kabul et diyor boşanmalimiyim dayanamiyorum artik ailemde sahip cikmiyor. Mesajlarnz icin simdiden tesekkur ederim
%100 doğru bir yorum. Kendinize gelmenizi rica ederim. Aklım dondu..Gırdıgınız bir vebal var da o kayınvalıdenın degıl, cocuklarınızın vebali.
Huzurlu mutlu bı yuva borcluyuz cocuklarımıza ve onların adam olamamış babalarını, kötü evlilikleri yola getirmek gıbı bı gorevleri yok.
Aslında doğruyu siz de biliyorsunuz ama yine de umudunuz var belki biri bişey söyler bana ben de yaparım ve düzelir . ÜzgünümŞimdi hızlica konuya gireyim 5 senelik evliyim 2 cocugum var 5 senedir aklınız almayacaği şekilde duydugunuz zaman beyniniz duracağı şekilde kv den çekiyorum beni eşimden ve kayinpderimden kiskaniyor . Ev müstakil kendilerine ait alt katta ben oturuyorum kayinvalide yuzunden ayrıldık alt kata çünkü beni kayınpedrrle yan yana gördüğü zaman cok ağza alinmayacak kelimeler ediyor kaynpedernle si..tr kendini ananida getir oda si...trsin or..pu eşime olacak adama boşa bunu boynzlu pz..nk daha neler neler . Babannemle buyukbabam arka arkaya vefat etti daha 6 gün olmadan ölüne dirine sı....yım senin dedi gözüm döndü saldırdım her gün merdivenlerde bağırıp hakaret ediyor arkadasim geldi bugun pişman oldu geldiğine . Eşim dermisin içen sı...an bi insan her gece içer . Şimdi diyeceksiniz neden 2 tane cocuk evet bende eşim belki değişir cahilliyle yaptiğim birşey ama onlar benim evladım asla pişman değilim. Sorum size şu eşimle kaynvlde benim yzumden görüşmüyor boşanmasini istyor benden eşimin. Bugun kaynpder byuk cocgmu gezdrmeye cikardi kaynvlde cocugma gel opuyum özledim demiş zorla öpmüş cnku cocugm artk ondan korkuyor ve nefret ediyor ama gene de içim acıdı özlemiş dedim . Bi karar almak istedim yanliş anlamayin gösteriş icin demiyorum haşa namazimda abdestimdeyim ama ben olmasam aralari bozuk olmayacak belkide diyorum vebale giriyorum eşim ayri eve taşinmayi kabul etmiyor annem hep boyleydi taşinamam kabul et diyor boşanmalimiyim dayanamiyorum artik ailemde sahip cikmiyor. Mesajlarnz icin simdiden tesekkur ederim
Bu nasıl terbiyesiz bi kadınmış ya insan çocuğunun karısına böyle mi konuşurŞimdi hızlica konuya gireyim 5 senelik evliyim 2 cocugum var 5 senedir aklınız almayacaği şekilde duydugunuz zaman beyniniz duracağı şekilde kv den çekiyorum beni eşimden ve kayinpderimden kiskaniyor . Ev müstakil kendilerine ait alt katta ben oturuyorum kayinvalide yuzunden ayrıldık alt kata çünkü beni kayınpedrrle yan yana gördüğü zaman cok ağza alinmayacak kelimeler ediyor kaynpedernle si..tr kendini ananida getir oda si...trsin or..pu eşime olacak adama boşa bunu boynzlu pz..nk daha neler neler . Babannemle buyukbabam arka arkaya vefat etti daha 6 gün olmadan ölüne dirine sı....yım senin dedi gözüm döndü saldırdım her gün merdivenlerde bağırıp hakaret ediyor arkadasim geldi bugun pişman oldu geldiğine . Eşim dermisin içen sı...an bi insan her gece içer . Şimdi diyeceksiniz neden 2 tane cocuk evet bende eşim belki değişir cahilliyle yaptiğim birşey ama onlar benim evladım asla pişman değilim. Sorum size şu eşimle kaynvlde benim yzumden görüşmüyor boşanmasini istyor benden eşimin. Bugun kaynpder byuk cocgmu gezdrmeye cikardi kaynvlde cocugma gel opuyum özledim demiş zorla öpmüş cnku cocugm artk ondan korkuyor ve nefret ediyor ama gene de içim acıdı özlemiş dedim . Bi karar almak istedim yanliş anlamayin gösteriş icin demiyorum haşa namazimda abdestimdeyim ama ben olmasam aralari bozuk olmayacak belkide diyorum vebale giriyorum eşim ayri eve taşinmayi kabul etmiyor annem hep boyleydi taşinamam kabul et diyor boşanmalimiyim dayanamiyorum artik ailemde sahip cikmiyor. Mesajlarnz icin simdiden tesekkur ederim
Kanım dondu resmen, eşin olacak adama ne demeli, annesinin söylediği lafları yiyip yıtuyoso insan görünümlü pisliğin tekiymiş. Çek git kurtul şu hayattan yazık çocuklarına çok üzüldüm. Eğer hemen gidemiyorsanda kaynanam ne yapıyorsa sana 3,5 katını sen ona yap. Dinsizin hakkından imansız gelirmiş daha beter ol da gözüne görünmesin. Artık bütün gemileri yakmanın vakti gelmişte geçiyor.
Aslında doğruyu siz de biliyorsunuz ama yine de umudunuz var belki biri bişey söyler bana ben de yaparım ve düzelir . Üzgünüm
Bu nasıl terbiyesiz bi kadınmış ya insan çocuğunun karısına böyle mi konuşur
Kizlar dün kv üst kata tamamen taşindi eşiyle barişti birazcik benden de özür diledi hersey daha iyi olacak sen benm kusuruma bakma dedi baristik affettim yapacak birseyim yoktu zamana birakacagim hepinize tesekkur ederim gercekten yuvamin yikilmasini istemiyorumÇocuklarınızın ruh sağlığının bozulmasına daha ne kadar süre devam edeceksiniz?
Allah yardımcınız olsun .kimse istemez elbet ama bazen karşınızdaki kişiler vazgeçilmez olmadıklarını bilmeli kararlı durabildiginizi ve kendilerini sorgulamalarina yardımcı olacak o tavrı koyabilmeliyiz. Kişiliği gelişmemiş erkeklerin cogu o beni seviyor o beni bırakmaz ,çocuk var yuvayı hayatta yikmaz, kendi ayakları üzerinde duramaz ,zaten eve parayı ben getiriyorum ben ne dersem o olur vs vs kafasindalar bu tiplerin sarsılmaya ihtiyaçları vardır .karşısında bir insan olduğunu hatirlamalilar. Allah herkesin yuvasına huzur mutluluk anlayış nasip etsinKizlar dün kv üst kata tamamen taşindi eşiyle barişti birazcik benden de özür diledi hersey daha iyi olacak sen benm kusuruma bakma dedi baristik affettim yapacak birseyim yoktu zamana birakacagim hepinize tesekkur ederim gercekten yuvamin yikilmasini istemiyorum
Çocuklara yazık.Onları böylebir ortamda yetiştirmeyin.Neyi bekliosunuz.Hepimiz hata yapıoruz.Ama akılda vermiş rabbim.Biraz düşünürsek doğru yolu buluruz.Şimdi hızlica konuya gireyim 5 senelik evliyim 2 cocugum var 5 senedir aklınız almayacaği şekilde duydugunuz zaman beyniniz duracağı şekilde kv den çekiyorum beni eşimden ve kayinpderimden kiskaniyor . Ev müstakil kendilerine ait alt katta ben oturuyorum kayinvalide yuzunden ayrıldık alt kata çünkü beni kayınpedrrle yan yana gördüğü zaman cok ağza alinmayacak kelimeler ediyor kaynpedernle si..tr kendini ananida getir oda si...trsin or..pu eşime olacak adama boşa bunu boynzlu pz..nk daha neler neler . Babannemle buyukbabam arka arkaya vefat etti daha 6 gün olmadan ölüne dirine sı....yım senin dedi gözüm döndü saldırdım her gün merdivenlerde bağırıp hakaret ediyor arkadasim geldi bugun pişman oldu geldiğine . Eşim dermisin içen sı...an bi insan her gece içer . Şimdi diyeceksiniz neden 2 tane cocuk evet bende eşim belki değişir cahilliyle yaptiğim birşey ama onlar benim evladım asla pişman değilim. Sorum size şu eşimle kaynvlde benim yzumden görüşmüyor boşanmasini istyor benden eşimin. Bugun kaynpder byuk cocgmu gezdrmeye cikardi kaynvlde cocugma gel opuyum özledim demiş zorla öpmüş cnku cocugm artk ondan korkuyor ve nefret ediyor ama gene de içim acıdı özlemiş dedim . Bi karar almak istedim yanliş anlamayin gösteriş icin demiyorum haşa namazimda abdestimdeyim ama ben olmasam aralari bozuk olmayacak belkide diyorum vebale giriyorum eşim ayri eve taşinmayi kabul etmiyor annem hep boyleydi taşinamam kabul et diyor boşanmalimiyim dayanamiyorum artik ailemde sahip cikmiyor. Mesajlarnz icin simdiden tesekkur ederim
Çok haklisiniz ama ben kendi ayaklarimin uzerinde durabilecek kadar güçlu oldugumu biliyorntek elimi bağlayan şeyin küçük cocugumun oldugunu da biliyor verdigim son şansti umarim hayirlisi olur çok tesekkur ederimAllah yardımcınız olsun .kimse istemez elbet ama bazen karşınızdaki kişiler vazgeçilmez olmadıklarını bilmeli kararlı durabildiginizi ve kendilerini sorgulamalarina yardımcı olacak o tavrı koyabilmeliyiz. Kişiliği gelişmemiş erkeklerin cogu o beni seviyor o beni bırakmaz ,çocuk var yuvayı hayatta yikmaz, kendi ayakları üzerinde duramaz ,zaten eve parayı ben getiriyorum ben ne dersem o olur vs vs kafasindalar bu tiplerin sarsılmaya ihtiyaçları vardır .karşısında bir insan olduğunu hatirlamalilar. Allah herkesin yuvasına huzur mutluluk anlayış nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?