- 18 Temmuz 2017
- 495
- 271
- 103
- 29
- Konu Sahibi Asminayaz1518
-
kaynpedernle si..tr kendini ananida getir oda si...trsin or..pu
Hemde nasıl...Ruh hastası pislik.
Boşanıcam rabbim yar ve yardimcim olsnBoşanin
Cocuklariniz icin.
Eşimin elle tutulur bi tarafi yok cok ilaç aliyor ama obsesif sanirim 40 senelik şeyi her gün yeniden olmuş gbi kavga eder cok sabrettm bariştm ama artk dayanamiyormKv nin sorunu belli.hic psikiyatriste gitti mi bilmiyorum ama kesinlikle akil hastaligi var.teshis konulmali en azindan belki tedavj edilir veya sizofreni gibi tedavi edilemeyecek birseyse bile ilac tedavisiype falan kontrol altinda tutulur.boyle bir tiple yakin iliskiler hic iyi olmaz cocugun ve senin icin.esinin elle tutulur bir tarafi varsa en azindan baska bir yere tasinsaniz falan bilmiyorum evliligi kurtarir misiniz.ama umut yoksa kendi ruh sagliginiz ve cocuklarinizin ruh sagligi icin bosanmayi goze alin
Inanin herseyi yaptim defalarca baristim konuştm ama o kadar ilac tedavsi aldigi halde mahsus yapiuo bizi sikayet ettigi zaman cok akillica konusuyor polislere ama artik gercekten dayanamiyorm nasil ayakta tek basima cocuklarimla durucam blmiyorumEşin grüşmediği insanların evinde neden kalıyor? Öncelikle sen kendini biraz sorgula ciddi misin dayanamamak konusunda? Herşeyi yapar mısın bu durumu değiştirmek için?
Sonra eşinle konuş ben artık iyi değilim taşınmak zorundayız diye bastır. Olmazsa bir müddrt ailenin yanında kal. Fikri değişmeyecekse kendi ayakların üstünde durmak zorundasın. Bence eğer sen dik durursan eşin pes edecektir. Ama her iki ihtimali de göze alıp iş bakmaya başlasan iyi olur.
Ailene de Allah merhamet versin. Byle bir durumda arkanda durmuyor olmalarına çok üzüldüm. Ama korkma, kadınlar için çok fazla şansa var ülkemizde. Hiç birşey senin ve çocuklarının ruhsal sağlığından önemli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?