Kızlar lütfen bakın tavsiyelerinize ihtiyacim var cok zordayim

kız sende ona küfür etsene çok rahatlarsın ,
aklına fikrine gelmeyecek küfürleri sırala

madem öyle oda beni öyle kabul edecek de ,

ana avrad cibiliyetini kom kabilesini gelmişini geçmişini geleceğini .......

K.p 'le git s..tir kendini, hatta anneni de çağır mı !!?? Nasıl bi seviyesizlik bu?? Okuduğum bu cümle beynimde yankı yapıyor?

İçen sıçan bir eş, ağzından sıçan bir kv.. Nasıl yani? Ruh hastası olma ihtimali? 1 dk durmayın, ev tutun. Ayrılın bu vasatlıktan. 2 çocuk yetiştireceksiniz

Geçmiş olsun gerçekten çok sabırlıymışsınız, şimdiye bakırköyü aramıştım ruh hastası çünkü.
Arkanızda kimse yok 2 çocukla çalışmanız da zor bence ailenizle görüşüp bir şekilde onları ikna edip eşinizle de konuşup ona göre planlama yapmanız.

Tanrım, ne okudum ben böyle
O çocuklara yazık. Siz “yaptım, pişman değilim” diyorsunuz ama yaşadıkları travmalar yetişkinlikte kendilerine, size ve çevrelerine dert ve ızdırap olarak geri dönecek.

kayınvalideni mahkemeye versene. ne güzel olur. bi güzel bunların acısını çıkar ondan. sonra da o kocan olacak herifi boşa. ondan da nafakanı al. ooohhh ne güzel olur. içim yazarken bile soğudu.

kayınvalideni mahkemeye versene. ne güzel olur. bi güzel bunların acısını çıkar ondan. sonra da o kocan olacak herifi boşa. ondan da nafakanı al. ooohhh ne güzel olur. içim yazarken bile soğudu.
Hahay ay sen cok yasa güldüm valla. Mahkemeye verdim tabi uzlasin diye cagirdilar gitmedim bi sonuc cikmayacaga benziyor

Simdiden oğlum o kadar sinirliki en ufak birseye sinirlenip bana ölümüne vuruyor ve ya cevresindekilere. Cok sakin bi cocuktu kv istedigi icin onceden birakiyordum ona ondan sonra boyle oldu. Simdi ayrilirsam bide baba ozleminden cocugumun iyve piskolojisi bozulacak diyorum

Kesinlikle kararliyim şuanda malum kış ama baharda ya tasinacaksin yada bosanicaz dedim tepki yok. Oglumun piskolojisi cok bozuk mahvoluyorum

Allahın bildigini kuldan saklayacak degilim. Ne kadar sabretsemde sonunda herseyi dedim ve saclarini yoldum gercekten iyi sabrettim . Ama nereye kadar

kayınpederle gizli gizli oynaşıyorsunuz mu sanıyor anlamadım? eğer öyle siz siz ve eşiniz bu yakıştırmaya nasıl katlanıyorsunuz?
O kadar pislik bir kadınki emin olun onu düsünur artk katlanamiyorum salak gibi cok katlandim katil olurum diye korkuyorum artik kendimden. Esimin artk cok genis oldgunun kannatine vardim

Oglumun piskolojisi mahvoldu bu rezillerin yüzünden kendimden once cocuklarim. Cok haklisiniz cok tesekkur ederim destekleriniz icin

Konuştum artik bi karara vardim bahara ya tasinacak yada bosanacagiz desteginiz icin cok tesekkur ederm

Aynen canim ama butun mahalle kaynanamin ne derece pislik oldugunu bliyor korkudan kadinlar benle konusamiyor bizede satasir diye
Eski komşumın kv si de kalabalık bi toplumda gelinine o.. pu diye hakaret etti oğlu öyle kızdı ki sen benim namusuma nasıl dil uzatırsın kimle gördün de namussuz muş ayıp yaptığın o senin de namusun ya karımdan özür dile yada oğlun yok dedi kvsi şekerim var kızım biliyon kendimi kaybediveriyom ya hi hii etti ama 1yıl konuşmadı adam ailesiyle gelin affetti ama

Kaynanada esinde 1saniye bile cekilmez insanlar

Hala o kadinin vebaline girdigini mi dusunuyorsun? Bunun icin mi bosanmali miyim diye soruyorsun? Senin once iki cocugun var bunun farkinda misin? Onlari hic dusunuyor musun acaba? Bu psikopatlarin arasinda, zorla opmesine bile izin verdigin o insanimsi yaratigin yaninda buyuttugun o cocuklarin vebali kimin boynuna acaba?

Vay be helal olsun bizimki kör görmez unutum yine saniyor

Tabiki haklisin bazen acaba ben varim diye mi bunlarin arasi bozuk diye kendimi bile sorgular oldum cunku surekli kv olacak sen geldikten sonra biz boyle olduk uğursuz vs. Gbi seyler soyledi. Bunu esimde soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…