- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi Asminayaz1518
-
Aynen canim ama butun mahalle kaynanamin ne derece pislik oldugunu bliyor korkudan kadinlar benle konusamiyor bizede satasir diyeBöyle yürümez canım zaten dost var düşman var bu lafları biri duysa aslı var sanır yol yakınken dön
Hahay ay sen cok yasa güldüm valla. Mahkemeye verdim tabi uzlasin diye cagirdilar gitmedim bi sonuc cikmayacaga benziyorkayınvalideni mahkemeye versene. ne güzel olur. bi güzel bunların acısını çıkar ondan. sonra da o kocan olacak herifi boşa. ondan da nafakanı al. ooohhh ne güzel olur. içim yazarken bile soğudu.
Simdiden oğlum o kadar sinirliki en ufak birseye sinirlenip bana ölümüne vuruyor ve ya cevresindekilere. Cok sakin bi cocuktu kv istedigi icin onceden birakiyordum ona ondan sonra boyle oldu. Simdi ayrilirsam bide baba ozleminden cocugumun iyve piskolojisi bozulacak diyorumTanrım, ne okudum ben böyle
O çocuklara yazık. Siz “yaptım, pişman değilim” diyorsunuz ama yaşadıkları travmalar yetişkinlikte kendilerine, size ve çevrelerine dert ve ızdırap olarak geri dönecek.
Kesinlikle kararliyim şuanda malum kış ama baharda ya tasinacaksin yada bosanicaz dedim tepki yok. Oglumun piskolojisi cok bozuk mahvoluyorumOlanlar ortada eşinizin az biraz vicdanı olsaydı zaten annesinin bunları yapmasına mahal vermezdi ama ordan başka bir yere taşınmayarak bunlara zaten göz yumuyor.Size ve çocuklarınıza yazık.O çocuklarınız böyle bir ortamda büyüdükten sonra yarın birgün sosyal hayatlarında çok zorluk çekerler.Eşinize rest çekin önce burdan ayrılmazsak ben boşanmak istiyorum diyin ve kararlı konuşun baktınız karşı çıkıyor o zaman boşanın daha fazla çekmeyin
Allahın bildigini kuldan saklayacak degilim. Ne kadar sabretsemde sonunda herseyi dedim ve saclarini yoldum gercekten iyi sabrettim . Ama nereye kadarkız sende ona küfür etsene çok rahatlarsın ,
aklına fikrine gelmeyecek küfürleri sırala
madem öyle oda beni öyle kabul edecek de ,
ana avrad cibiliyetini kom kabilesini gelmişini geçmişini geleceğini .......
O kadar pislik bir kadınki emin olun onu düsünur artk katlanamiyorum salak gibi cok katlandim katil olurum diye korkuyorum artik kendimden. Esimin artk cok genis oldgunun kannatine vardimkayınpederle gizli gizli oynaşıyorsunuz mu sanıyor anlamadım? eğer öyle siz siz ve eşiniz bu yakıştırmaya nasıl katlanıyorsunuz?
Oglumun piskolojisi mahvoldu bu rezillerin yüzünden kendimden once cocuklarim. Cok haklisiniz cok tesekkur ederim destekleriniz icinK.p 'le git s..tir kendini, hatta anneni de çağır mı !!?? Nasıl bi seviyesizlik bu?? Okuduğum bu cümle beynimde yankı yapıyor?
İçen sıçan bir eş, ağzından sıçan bir kv.. Nasıl yani? Ruh hastası olma ihtimali? 1 dk durmayın, ev tutun. Ayrılın bu vasatlıktan. 2 çocuk yetiştireceksiniz
Konuştum artik bi karara vardim bahara ya tasinacak yada bosanacagiz desteginiz icin cok tesekkur edermGeçmiş olsun gerçekten çok sabırlıymışsınız, şimdiye bakırköyü aramıştım ruh hastası çünkü.
Arkanızda kimse yok 2 çocukla çalışmanız da zor bence ailenizle görüşüp bir şekilde onları ikna edip eşinizle de konuşup ona göre planlama yapmanız.
Eski komşumın kv si de kalabalık bi toplumda gelinine o.. pu diye hakaret etti oğlu öyle kızdı ki sen benim namusuma nasıl dil uzatırsın kimle gördün de namussuz muş ayıp yaptığın o senin de namusun ya karımdan özür dile yada oğlun yok dedi kvsi şekerim var kızım biliyon kendimi kaybediveriyom ya hi hii etti ama 1yıl konuşmadı adam ailesiyle gelin affetti amaAynen canim ama butun mahalle kaynanamin ne derece pislik oldugunu bliyor korkudan kadinlar benle konusamiyor bizede satasir diye
Kaynanada esinde 1saniye bile cekilmez insanlarŞimdi hızlica konuya gireyim 5 senelik evliyim 2 cocugum var 5 senedir aklınız almayacaği şekilde duydugunuz zaman beyniniz duracağı şekilde kv den çekiyorum beni eşimden ve kayinpderimden kiskaniyor . Ev müstakil kendilerine ait alt katta ben oturuyorum kayinvalide yuzunden ayrıldık alt kata çünkü beni kayınpedrrle yan yana gördüğü zaman cok ağza alinmayacak kelimeler ediyor kaynpedernle si..tr kendini ananida getir oda si...trsin or..pu eşime olacak adama boşa bunu boynzlu pz..nk daha neler neler . Babannemle buyukbabam arka arkaya vefat etti daha 6 gün olmadan ölüne dirine sı....yım senin dedi gözüm döndü saldırdım her gün merdivenlerde bağırıp hakaret ediyor arkadasim geldi bugun pişman oldu geldiğine . Eşim dermisin içen sı...an bi insan her gece içer . Şimdi diyeceksiniz neden 2 tane cocuk evet bende eşim belki değişir cahilliyle yaptiğim birşey ama onlar benim evladım asla pişman değilim. Sorum size şu eşimle kaynvlde benim yzumden görüşmüyor boşanmasini istyor benden eşimin. Bugun kaynpder byuk cocgmu gezdrmeye cikardi kaynvlde cocugma gel opuyum özledim demiş zorla öpmüş cnku cocugm artk ondan korkuyor ve nefret ediyor ama gene de içim acıdı özlemiş dedim . Bi karar almak istedim yanliş anlamayin gösteriş icin demiyorum haşa namazimda abdestimdeyim ama ben olmasam aralari bozuk olmayacak belkide diyorum vebale giriyorum eşim ayri eve taşinmayi kabul etmiyor annem hep boyleydi taşinamam kabul et diyor boşanmalimiyim dayanamiyorum artik ailemde sahip cikmiyor. Mesajlarnz icin simdiden tesekkur ederim
O kadar pislik bir kadınki emin olun onu düsünur artk katlanamiyorum salak gibi cok katlandim katil olurum diye korkuyorum artik kendimden. Esimin artk cok genis oldgunun kannatine vardim
Vay be helal olsun bizimki kör görmez unutum yine saniyorEski komşumın kv si de kalabalık bi toplumda gelinine o.. pu diye hakaret etti oğlu öyle kızdı ki sen benim namusuma nasıl dil uzatırsın kimle gördün de namussuz muş ayıp yaptığın o senin de namusun ya karımdan özür dile yada oğlun yok dedi kvsi şekerim var kızım biliyon kendimi kaybediveriyom ya hi hii etti ama 1yıl konuşmadı adam ailesiyle gelin affetti ama
Edemiyorum artik bogusmaktan biktimBen bu genuslige tahammül etmezdim
Tabiki haklisin bazen acaba ben varim diye mi bunlarin arasi bozuk diye kendimi bile sorgular oldum cunku surekli kv olacak sen geldikten sonra biz boyle olduk uğursuz vs. Gbi seyler soyledi. Bunu esimde soylediHala o kadinin vebaline girdigini mi dusunuyorsun? Bunun icin mi bosanmali miyim diye soruyorsun? Senin once iki cocugun var bunun farkinda misin? Onlari hic dusunuyor musun acaba? Bu psikopatlarin arasinda, zorla opmesine bile izin verdigin o insanimsi yaratigin yaninda buyuttugun o cocuklarin vebali kimin boynuna acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?