İnterntte sitelerde öyle seyler yazılıyor ki doktorlar da üstelik bende sasırdım hangisi doğru hangisi yanlışYok artık ya
Bence yaşadığınız şey psikolojinizi bozmuş. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama merak etmeyin hamile değilsiniz. Madem bu kadar kendinizi yiyorsunuz aynı şeyi tekrar etmeyin bence. Az çok tahmin edebiliyorum durumunuzu sürekli gözünüzü her açtığınızda ya da kapatırken acaba mi diyerek internette arastiriyorsunuzdur sanırım
:) kıyamam madem korkuyorsunuz bu kadar yapmayın böyle şeyler psikolojiniz bozulmuş bişi yok belli ki gaz o gaz
Kızlar beta hcg nin yanlış çıkma ihtimali olabilir mi ben sürtünmeli ic çamaşırı ile bir ilişki yaşadım ikimizde de iç çamaşırı vardı ve erkek arkdasım da bosalma olmadı ama zevk suyunun hamile bırakma ihtimali varmış ve ben bunu bilmiyordum ilişkiden 3 ay sonra 3 ay içinde iki kere beta hcg ve ultrason yaptırdım gebeliğe dair bir bulgu yok ama İnan’ın sanki tekme oluyor karnımda ve rahim tarafında bide beyaz krem gibi akıntım var interntte öyle seyler okuyorum ki çok kafama takıldı lutfen bi yardımcı olun
Çıplak olmanız lazım ,zevk suyundan hamile kalmak için bayağı bi temas lazımZevk suyunun gebe bıraktığını İnan’ın bilmiyordum ben
Evet haklısınız ama bu psikoloji de öyle birsey insanı yiyip bitiriyor sitelerde doktorlara sorulan sorular doktorların verdiği cevaplar ister istemez insanı şüphe de bırakıyor16 haftalik hamileymişim ultrasonda gorduk , kanda da pozitif inanirmisiniz karnimda çikti. Ama sizin hamileliginize inandiginiz kadar, kendi hamileligime HÂLÂ inanamadim...! Nasil başariyorsunuzda ilişkiye bile girmeden boşalma bile olmadan en önemlisi 3 hcg ye ragmen hala tekme hissediyorum diyebiliyorsunuz?
Ay yapma lütfenya 26 yaşında koskoca insansın , mucize spermmi ne yani bu adamdaki .
Evet haklısınız ama bu psikoloji de öyle birsey insanı yiyip bitiriyor sitelerde doktorlara sorulan sorular doktorların verdiği cevaplar ister istemez insanı şüphe de bırakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?