Kızlar lütfen bilgilerinizi bu durumla ilgili paylaşır mısınız

Betull63

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2019
161
52
13
32
Kızlar beta hcg nin yanlış çıkma ihtimali olabilir mi ben sürtünmeli ic çamaşırı ile bir ilişki yaşadım ikimizde de iç çamaşırı vardı ve erkek arkdasım da bosalma olmadı ama zevk suyunun hamile bırakma ihtimali varmış ve ben bunu bilmiyordum ilişkiden 3 ay sonra 3 ay içinde iki kere beta hcg ve ultrason yaptırdım gebeliğe dair bir bulgu yok ama İnan’ın sanki tekme oluyor karnımda ve rahim tarafında bide beyaz krem gibi akıntım var interntte öyle seyler okuyorum ki çok kafama takıldı lutfen bi yardımcı olun

Bence yaşadığınız şey psikolojinizi bozmuş. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama merak etmeyin hamile değilsiniz. Madem bu kadar kendinizi yiyorsunuz aynı şeyi tekrar etmeyin bence. Az çok tahmin edebiliyorum durumunuzu sürekli gözünüzü her açtığınızda ya da kapatırken acaba mi diyerek internette arastiriyorsunuzdur sanırım

:) kıyamam madem korkuyorsunuz bu kadar yapmayın böyle şeyler psikolojiniz bozulmuş bişi yok belli ki gaz o gaz

Evet maalesef öyle interntte okuduğum seyler iyice bozdu psikolojimi beta hcgsi yanlış çıkan gebeyken adet görüyorum diyen gebeyken adet görülür diyen doktorlar bende sasırdım kaldım

16 haftalik hamileymişim ultrasonda gorduk , kanda da pozitif inanirmisiniz karnimda çikti. Ama sizin hamileliginize inandiginiz kadar, kendi hamileligime HÂLÂ inanamadim...! Nasil başariyorsunuzda ilişkiye bile girmeden boşalma bile olmadan en önemlisi 3 hcg ye ragmen hala tekme hissediyorum diyebiliyorsunuz?

Evet haklısınız ama bu psikoloji de öyle birsey insanı yiyip bitiriyor sitelerde doktorlara sorulan sorular doktorların verdiği cevaplar ister istemez insanı şüphe de bırakıyor

Burada bir ablamiz vardı hamile olduğuna neredeyse inanacaktik aynı sizin gibi düşüne düşüne kendini hamile olduğuna inandirmış dı diyelim ki gebesiniz 3 aylık bebek hareket etse bile hissetmeniz çok düşük bir ihtimal bacakları bile minnacik olur üstelik beta ve ultrason yaptırmışsınız hamile olmanız imkansız .

Evet haklısınız ama bu psikoloji de öyle birsey insanı yiyip bitiriyor sitelerde doktorlara sorulan sorular doktorların verdiği cevaplar ister istemez insanı şüphe de bırakıyor

Lütfen rahat olun. Hamile degilsiniz. O soylediginiz şey birleşme durumunda veya iç camasiri yokken surtunme durumunda o da %1 ihtimal sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…