Sağolun gerçekten evet burada kızanlar çok haklı bende hak veriyorum herkese ama insanım işte ister istemez şüpheye düştümLütfen rahat olun. Hamile degilsiniz. O soylediginiz şey birleşme durumunda veya iç camasiri yokken surtunme durumunda o da %1 ihtimal sanirim.
Hamile kalmak bukadar kolay olsaydı , herkesin 10-15 çocuu ılurdu
Çok haklısınız bende imkan vermiyordum ama bu siteleri okudukça kafamda acabalar dolaşmaya başladı
İnan’ın öyle diş eti kanamasından tutun bas agrısına akıntıya kadar hersey istisnasız gebeliğe çıkıyorAsla hamile değilsin için rahat olsun , ama pişman olacağın şeyler yapma .
O siteleri aradığında her ağrının sonu kansere çıkıyor falan zaten .
Tekme oluyor karnınızda hmmmKızlar beta hcg nin yanlış çıkma ihtimali olabilir mi ben sürtünmeli ic çamaşırı ile bir ilişki yaşadım ikimizde de iç çamaşırı vardı ve erkek arkdasım da bosalma olmadı ama zevk suyunun hamile bırakma ihtimali varmış ve ben bunu bilmiyordum ilişkiden 3 ay sonra 3 ay içinde iki kere beta hcg ve ultrason yaptırdım gebeliğe dair bir bulgu yok ama İnan’ın sanki tekme oluyor karnımda ve rahim tarafında bide beyaz krem gibi akıntım var interntte öyle seyler okuyorum ki çok kafama takıldı lutfen bi yardımcı olun
3 aydir adet olmuyor musunuz?
İlişkiden 3 gün sonra tam zamanında adetimi gördüm 4 gün boyunca ama ondan sonraki ay 12 gün gecikme oldu doktora gititm ilk o zaman beta yaptırdım o negatıftı ultrason da negatıfti doktor dupbaston verdi on gün kullandım ilaç biriminden 3 gün sonra regli oldum oda 3 gün sürdü
Ben size hak veriyorum ne deseniz doğru bende bu Sekil düşünüyordum ama araştırdıkça İnan’ın bu yasıma kadar duymadığım bilmediğim seyleri ögrendim ister istemez acaba mı dedimKibledim, inanmadım çünkü.
Eğer konu gerçekse bu kadar cahil olduğunuza da inanamadım.
Birleşme yok, çamaşır var, boşalma yok.
Ama gebelik ihtimali var öyle mi?
Üstelik 3 kez kanda bakılmasına rağmen.
Bu kadar bihaberseniz bu işlerden, cinsellik yaşamayacaksınız.
Korunun diyeceğim ama zaten bişey yapmamışsınızki.
Adet olduysanız sorun yoktur zaten kan testi kesin sonuç verir de ben bu konulara ciddi gıcık olmaya başladım. Arkadaşım sonrasında bu kadar psikoloji bozacak raddeye gelecek derecede kafayı yiyosaniz sürtüsmeyin kimseyle. Sürekli ya zar diktirme ya sürtüşmeden hamile kalma mevzuları. Arkasinda duramayacaginiz şeyler YAP MA YIN! Sizin nezdinizde genel olarak söylemiş olayım. Forumun en uzun sayfalarca yorum alan konuları zar ve sürtüşme ya hu. Yıl olmuş 2019 tobe tobe
Gerçekten doğru söylüyorsunuz sacmalık ama ister istemez kafaya takılıyor ben bilmezdim beta hcg nin yanlış negatıf sonuç verdiğini yada gebeyken adet görüldüğünü yada zevk suyundan hamile kalındığını falan hepsini sitelerde okudum gördüm
Kesinlikle öyle psikoloji denen birsey kalmadıHepsi doğru ama birinden biri seker. Hepsi aynı anda olmaz. Yoksa hamileyken adet olan da var. Kan sonucu yanlış çıkan da ve zevk suyundan hamile kalan da. Ama hepsi aynı anda olmaz dediğim gibi. Fakat mevzu bu değil. Düşün 1 saat seviştin keyif aldın. 3 aydır izidrap çekiyorsun. Degdi mi. Yapma işte. Bedeli verdiği keyiften fazlaysa uzak dur. Bu sana bi abla tavsiyesi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?