M
MaViPaTiKLeR
Ziyaretçi
kızlar gidicem diyorum evine..tek carem bu diyorum..ama cekincelerim var..mesela bazı tartışmalarımıza ailesi şait olurdu ve babası filan uzatmayın die kızardı ona.uyarırdı onu..
bana teli kapamadan dedi ki: gidince aielemede söylicem bu işin bittiğini ve kökten bitiricem dedi..inanın kapıdan kovulmaktan korkuyorumm
ama bi yandan da diyorum ki..ben namusssuzluk yapmadım,onu alşdatmadım..sadece cok kırdım ve üzdüm diyorumsenağlama
canım yanlış anlama ama 5 senelik bir ilişkide böyle bir sebebten bitirilirmi ben anlamadım....üstelik ailemede söyliycem kökten bitiricem demiş...çok yanlış buldum bunu ben....bunca yıldır neler paylaşmışsınızdır ve ayrılma sebebine bak...
sen tepki vermekte haklısın canım...ben olsam bende tepki verirdim...bence senin verdiğin tepkiye karşılık onun verdiği bu tepki(ayrılıcam demesi) asıl tuhaf olan.....
yani bilmiyorum....gerçekten çok seven biri böyle yaparmı ya....senin içini rahatlatana kadar uğraşır...ama o kestirip atmış....sanki ayrılmak için bahane arar gibi:uhm:
bende şu sıra zor günler geçiriyorum canım seni anlayabiliyorum ama dediğim gibi seven insan heleki 5 yılın üstüne bu kadar kolay pes etmez bence...kafanı karıştırmak istemem ama bana garip geldi....
ama sen zaten sabah yola çıkıyorsun sanırım...umarım herşey güzel olur canım....:a015: