• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar.. Lütfen bir akıl verin..Çok kötüyüm...

kızlar gidicem diyorum evine..tek carem bu diyorum..ama cekincelerim var..mesela bazı tartışmalarımıza ailesi şait olurdu ve babası filan uzatmayın die kızardı ona.uyarırdı onu..
bana teli kapamadan dedi ki: gidince aielemede söylicem bu işin bittiğini ve kökten bitiricem dedi..inanın kapıdan kovulmaktan korkuyorumm
ama bi yandan da diyorum ki..ben namusssuzluk yapmadım,onu alşdatmadım..sadece cok kırdım ve üzdüm diyorumsenağlama

canım yanlış anlama ama 5 senelik bir ilişkide böyle bir sebebten bitirilirmi ben anlamadım....üstelik ailemede söyliycem kökten bitiricem demiş...çok yanlış buldum bunu ben....bunca yıldır neler paylaşmışsınızdır ve ayrılma sebebine bak...

sen tepki vermekte haklısın canım...ben olsam bende tepki verirdim...bence senin verdiğin tepkiye karşılık onun verdiği bu tepki(ayrılıcam demesi) asıl tuhaf olan.....

yani bilmiyorum....gerçekten çok seven biri böyle yaparmı ya....senin içini rahatlatana kadar uğraşır...ama o kestirip atmış....sanki ayrılmak için bahane arar gibi:uhm:

bende şu sıra zor günler geçiriyorum canım seni anlayabiliyorum ama dediğim gibi seven insan heleki 5 yılın üstüne bu kadar kolay pes etmez bence...kafanı karıştırmak istemem ama bana garip geldi....

ama sen zaten sabah yola çıkıyorsun sanırım...umarım herşey güzel olur canım....:a015:

[QUOTE=küçük dünya;4542728]düşünün yani..bana yarım yamalak bi açıklamadan sonra tekrar sorgulama,bşy sorma hakkı bile tanımadı..
o an hazmedemedim..şuan ayrılık acısı ağır bastığı için tamamen onu haklı gryrm belki ama inanın o anda o sebep oldu o derece cıldırmama..acıklama yapamamıştı çünküsenağlama[/QUOTE]

Canım seninde kızmakta tekrar sormakta haklı yanların var. Güveniyorum demişsin güveniyorsundur da ama sana pek açıklama yapmadığı için merak etmişsin, bir daha konuyu açmışsın. Onu bu kadar haklı görerek kendine eziyet etme bencekaydirigubbakcemile
Aynı zamanda onun bir hatasıda var bana göre; madem bir kız onu rahatsız ediyor, sen msjları görmeden kendisi bunu sana anlatmalıydı. Sana niye kendisi söylemedi. benim başıma böyle bişey gelse bana neden söylemediğine takarım. Yani bu durum bende şüpe uyandırır. Şimdi bana göre biraz bekle gitme Adana'ya. süprizzzzz
5 yıllık bir ilişkiyi nasıl bu sebepden bitirebilir ve ailesine de söyeleyip kökünden silebilirsositososito
Hayır hayır eğer seni seviyorsa zaten döner canım. Sen kendini bu kadar haksız görme. Sadece sabırlı olmaya çalış ve biraz daha bekle bakalıma.s.

Son düzenleme:
sevgılın nıye sana solememıs bı kız benı rahatsız edıyor bole bole msjlar atıyor dıye
ve nıye msjlarını kaydetme ıhtıyacı duymus
sen kız msj attı dıye degıl sevgılının bu davranıslarından dolayı ona kızsaydın suanda sevgılın kendını affettırmeye calısırdı
olaya yanlıs acıdan bakıyorsun canım oyuzdende yanlıs tepkıler verıp haksız yere dusmussun
onun yanına gıderekte onu vazgecılmez kılıyosun
bı ınsanda kaybetme duygusu olmadıkca deger bılmez bunu unutma
hakkında hayırlısı olsun

İçerik nedeniyle konunuz”aşk acısı çekenler"bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da biligisine

Erkekler zaten suclu olunca hemen kendilerini hakli cikarmak icin herseyi yaparlar ne gidiceksin yanina be birak simartma...arti neden bukadar sinirlendi kizdi tamam madem kizi tanimiyor vs....sakin,sakin anlatabilirdi ayy bu erkekler yokmu :mymeka: kendinizi uzup suclamayi birakin bir hatali varsa oda erkek arkadasiniz....siz onun pesine dusmeyin birak o sizin pesinize dussun....:dilcikar:

kusura bakma ama yerden göğe kadar haksızsın.
bir kere en ufak bir olayda,senin delil sandığın şeyleri bile yok etmeyecek kadar kendine güvenen birine gvenmeyeceksen,anlattığına inanmayacaksan,seni aldatabileceğine inanmaya hemen hazırsan böyle biriyle neden berabersin,neden aynı evde uyanıyorsun.
diyelimki sevgilin kızı tanıyor ve o kız hakkaten mesajları çekti.sonuçta bi cevap alamamış.bu kadar üstüne gitmen niye.uykusundan uyandırman niye.madem öyle bekle uyansın...sakin kafayla sor.uykudan uyanan insanın sinirli olması,aklını toplayamaması normal.ne dediğini bile anlayamamıştır.
hadi bunların hepsini yaptın,kavganıda ettin...sonuçta barışmışsın ve olay bitmiş.
ikinci kere bu konuyu açman tam anlamıyla şımarıklık olmuş.sevgilin kızmakta haklı...
bende olsam diil 5,15 yıllık ilişkimde olsa bana güvenmeyen,ikna olduğunu söyleyip olmayan,bana inanmayan biriyle bir arada durmam.
eğer bu çocuk seni gerçekten sevmişse çokta kırılmıştır.
umarım gönlünü alabilirsin...
Yerden göğe haklısın...
kızlar bide bir gün öncede o benim telden mms ayarlarımı yapıyordu. o sırada bana da bi erkek ark.dan msj gelmiş.bu da bi erkek ismi olduğunu görmüş..sana şu isimden bi msj geldi dedi..aşkım nolur yanlış anlama ayarlarını yaparken geldi msj tam o sırda gördüm dedi..kurcalamıyordum telini dedi..nolur sana güvenmediğimi düşünme, seni kontrol ettiğimi düşünme, özürdülerim dedi..halbuki ben hiç kızmadım yani telimimi karıstırdın die..o sırf yanlış anlamayım diye 50 kez özürdiledi...düşünün yani..sonrada kim o dedi..hatta ben gıcık ettim sakasına birazcık...ama ben acıklayınca o inandı ve bidaha acmadı konuyu.
kendi olayı oluncada direk bu olayı örnek gösterdi, benim sana yaklaşımıma bak, senin yaptığına bak die..işte güven böyle bşy dedi ..ben telini karıştırdığımı sandın diye bile mahcup oluyorum ve özürdiliyorum bunun için dedi..bide sana bak dedi.

Bak o sana nasıl davranmış sen ona nasıl davranmışsın...

bu kadarcık şeyden 5 yıllık ilişki bitirilirmi diyenlere hayret ediyorum valla
yahu bir ilişkide en olmazsa olmaz şey güvendir.
bunca seneden sonra insan sevgilisine güvenmezmi????
her an suçlu ilan edilebilecek olmanın,her an kendini ıspat etmek zorunda olmanın stresine hangi aşık dayanır????
5 seneden sonra,cevap vermediğim ve mesajların yazılış şeklindende tanımadığım her halimden belli olan biri yüzünden sevgilim bana onu aldatmışım muamelesi yapacak ve bende "du bakalım 5 senenin hatrı var" diyeceğim öylemi
zor...
çok zor

bencede gitme sakın canım hayatınınhatasını yaparsın, evet hata diyorum çunku bi erkek için degmez evli bi bayan olaak sana diceyim bu. akıllı ol bikere senin yanına geliyo niye silmemeiş senin görüp üzülücegini düşünmemişmi erkekler çok kötüler emin ol bunda bile kopmle vardır senı üzmek istemem ama böyle yani her kızmanda bunu yaparsa cok üzülürsün yolun başindasın keşke senin yerinde olsam ne kararlar alırm bi bilsen sen dogru tepkiyi vermissin ne yapcaktın bide ödülmü vercektin msjlara. şımatma boşver bırak o gelsin gelmiyosa bitmiş demektir üsteleme devamı gelir cünkü yani teketmenın

bu kadarcık şeyden 5 yıllık ilişki bitirilirmi diyenlere hayret ediyorum valla
yahu bir ilişkide en olmazsa olmaz şey güvendir.
bunca seneden sonra insan sevgilisine güvenmezmi????
her an suçlu ilan edilebilecek olmanın,her an kendini ıspat etmek zorunda olmanın stresine hangi aşık dayanır????
5 seneden sonra,cevap vermediğim ve mesajların yazılış şeklindende tanımadığım her halimden belli olan biri yüzünden sevgilim bana onu aldatmışım muamelesi yapacak ve bende "du bakalım 5 senenin hatrı var" diyeceğim öylemi
zor...
çok zor

güven alınmaz,verilir....:delphin:

slm ya bence ask acisi cekmemissin seni bu kadar seven birisine neden boyle yaptin ustelik sucsuz oldunuda bile bile ben senin yerinde olsam onu kaybetmemek icin herseyi yapardim gerekirse git kapisini cal bence yazik etme yillar sonra cok uzulursun cok aci cekersin yazik ufacik ustelik sucsuz yere karsindakinide kendinede uzmusun bence mucadele ed hatta yanina git af dile seviyosa af edecektir bence dayanamaz sana seviyosa isallah barisirsin cunku severek ayri olmak cok kotu allah kimseye yasatmasin ben yasadim dusmanim yasamasin isallah hersey istedin gibi olur arkadas

Back
X