• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar.. Lütfen bir akıl verin..Çok kötüyüm...

2. kez aynı konuyu açman yanlış da sonuçta pişman oldun aradın telefonu kapalıydı.. nasılsa görücek senin aradını, nasılsa geri aricak merak etme.. tlf kapattı ve herşey btti mi yani olur mu öle şey?!

yanına da gitme tabi ki ne işin var.. senin onun burnunu sürttürmen gerekirken bi de ayağına gitmen çok yanlış olur.. o kadar kavgayı tavrı boşuna yaptın o zaman, hiçbi etkisi kalmaz.. sabret bi parça arar o seni.. arayınca da onu suçlamadan sakin sakin konuşun ve konuyu kapatın.. sen de zırt pırt açma öle tamam mı :)

kızlar çok kötüyümmsenağlama
ev dar geliyosenağlama
sğamıyorummnapıcam ben..o çok kararlıdır,inattır.öyle yumuşayıp acmaz telini filan..biliyorum.o yüzden bu haldeyim zaten..:1no2:

canımm lütfen sakin ve soğukkanlı ol, sonuçta olan olmuş değil mi? sen kendini parçalasan da olanlar değişmeyecek.

erkekler bu tip şeyleri sevmiyor sanırım, sıkıntıya gelemiyor. bir süre kendi haline bırak, aradığında da boynu bükük garip gibi konuşma, eğer sen alttan alırsan o üstüne biner, çemkir demiyorum ama normal davranmalısın bence. güzelce bu davranışının nedenini açıkla, kızsa da kendini savunma, haklısın de, sonra güzel sözler söyle ona. zaten yumuşar, senin sevdiğin için yaptığını anlar, erkekler kin tutamaz be canımm sen gönlünü alırsın onun a.s.

kızlar bide bir gün öncede o benim telden mms ayarlarımı yapıyordu. o sırada bana da bi erkek ark.dan msj gelmiş.bu da bi erkek ismi olduğunu görmüş..sana şu isimden bi msj geldi dedi..aşkım nolur yanlış anlama ayarlarını yaparken geldi msj tam o sırda gördüm dedi..kurcalamıyordum telini dedi..nolur sana güvenmediğimi düşünme, seni kontrol ettiğimi düşünme, özürdülerim dedi..halbuki ben hiç kızmadım yani telimimi karıstırdın die..o sırf yanlış anlamayım diye 50 kez özürdiledi...düşünün yani..sonrada kim o dedi..hatta ben gıcık ettim sakasına birazcık...ama ben acıklayınca o inandı ve bidaha acmadı konuyu.
kendi olayı oluncada direk bu olayı örnek gösterdi, benim sana yaklaşımıma bak, senin yaptığına bak die..işte güven böyle bşy dedi ..ben telini karıştırdığımı sandın diye bile mahcup oluyorum ve özürdiliyorum bunun için dedi..bide sana bak dedi.

haklı valla:1closedeyes:
ben olsam bende affetmezdim:1closedeyes:
inşallah sevgilin benim gibi düşünmez:delphin:

Canım kıskançlığın greksiz değil ama sanırım sen fazla üstüne gitmişsin...bence zaman ver hem kendine hem ilişkine...zaten sağlamsa ilişkiniz atlatırsınız bunu da...5 para etmez bi mesele yüzünden üzmeyin birbirinizi benceee:kahve:

çok kırıldı kızlar çoookkk...ne aptalım ya:(
telefonu bile kapalı hala..ki açsa bile asla dinlemez beni..tek yol bu inanınn..ama bunu yaparsam affedermi onu bilmiyorumsenağlamasenağlama
ve şuan o kadar kötüyüm o kadar elim kolum bağlı ki..hiçbiyere sığamıyorumsenağlama
bu pişmanlıkla yasayamam..hemde onu böyle severken kaybedersem..senağlamasenağlamasenağlama

oncelıkle sakın ol hatalı sen olabılırsın kı oyle ama devamlı arayıp durma şöyle bır elını kolunu hareket ettır derın nefes al ver bır kac defa..
şimdı yanına gıtmen butun ıplerı elıne vermen demek olur.
şuan barışsında ne olur olur dıye duşunme..
bekle şubata kadar arar emın ol:)
senın ıcın oralara kadar gelen bır kışı ılışkınızı hafıfe almayacaktır bır duşun..
yazılanlardanda anlaşıldıgı gıbı cogunluk bekle dıyor sabret yaz,cız pc oylan bırşeyler yap ama bekle..
aradıgındada yaz emı:)

ondan değil aramak bi ses bile çıksa sitem bile etse sadece bire tepki verse tabii ki hemen buraya yazarım..
ama hiç umudum yok kızlar hiççç
teli hala kapalı..senağlamasenağlama
zaten acmicam cekip askere gidicem..döndüğümdede olmicaksın hayatımda demiştisenağlamasenağlamasenağlama

cnm belkı yorumum agır olucak ama böle bı sebepten bıtırecekse bitirsin.yeter artık erkek mılletıne köle olmayalım sonucta kızda tanımadıgı görusmedıgı bırıne ısrarla msj yazmaz tanımıorum ayaklarına yatamaz yani tlfnunu kapatması sucluyken sucsuz yerıne gelmek ıstıor.sevgı bukadar basıt degıl bıtecekse helekı böle basıt bısey yuzundense bitsin
öle ölecek bı durumda yok ortada zamanla bu dedıklerımı anlarsın su durumda yazdıklarım agır gelcıek ama kusura bakma.
kımse ıcın ölmeye yıkılmaya degmez.

ondan değil aramak bi ses bile çıksa sitem bile etse sadece bire tepki verse tabii ki hemen buraya yazarım..
ama hiç umudum yok kızlar hiççç
teli hala kapalı..senağlamasenağlama
zaten acmicam cekip askere gidicem..döndüğümdede olmicaksın hayatımda demiştisenağlamasenağlamasenağlama

ah be canım madem huyuna biliyosun daha en duruyosun o zaman sende yerden göge kadar haklıssızsın yanii git bari özür dile kıskandım de kadınlık iç güdüsü işte kurcaladım haksızım biliyorum çok düşündüm sana haksızlık ettim falan de ama fazla da uzatma olmuyosa bırak sende hayırlısı
yani ben de arkadaşa katılıyorum 5 yılı böyle bi sebepten dolayı harcayabiliyosa bitsin aaaa bulunmaz hint kumaşı deilki

cnm belkı yorumum agır olucak ama böle bı sebepten bıtırecekse bitirsin.yeter artık erkek mılletıne köle olmayalım sonucta kızda tanımadıgı görusmedıgı bırıne ısrarla msj yazmaz tanımıorum ayaklarına yatamaz yani tlfnunu kapatması sucluyken sucsuz yerıne gelmek ıstıor.sevgı bukadar basıt degıl bıtecekse helekı böle basıt bısey yuzundense bitsin
öle ölecek bı durumda yok ortada zamanla bu dedıklerımı anlarsın su durumda yazdıklarım agır gelcıek ama kusura bakma.

ama ii de kız bunun numarasını baskasından bulmuş ki kendini tanıtıp duruyo.
bi ortamda tanışıp bşyler hissedilmiş olsa msjlar direkt olur çünkü zaten tanışınca numaralar alınmış ve kaydedilmiş olur..böyle bir tanıtmaya gerek kalmaz diye dşnyrm..
bide hiç canım cicim olayı,samimiyet yoktu..bşyler yasansa kız daha farklı hitap etmesmiydi:1no2::1no2:

illaki arkadas ortamından bi tanışıklık vardır tabii.. ama bşyler yaşasalar kızın msjları daha farklı olurdu sanki....son msjda kız bana içecek bşy ısmarla dio..cvp gelmeyince kuduruyo.

slm canım.bence şimdi üstüne gitme erkeklere karşı savunmasız olunduğunda bunu çok ii kullanırlaar biraz bekle.yanına gitma sakın sadece çok dokunaklı bir msj at yani düşündürücü olsun duygu sömürüsü yap yani.ama daha sonra üstüne gitme topu ona at.o düşünsün ok

Sevgilinin durumunu düşündüğümde-tepkisini çok haklı görüyorum canım. İlişkilerde güven çok önemli bir unsur. Seni affetmeyi düşünse bile-o kadar çok üzerine gitmişsin ki - birdaha böyle davranmayacağına nasıl güvensin. Sürekli kendini ispat etmeye çalışarak nereye kadar sürdürebilirki. 5 yılda güven sağlıyamadıysa-bu kuşkuları sık sık yaşayacağın ortada zaten. Güvenmiyorsan ilişkiyi niye sürdüresin ki? Güveniyorsan da niye bu şekilde davranıyorsun. Sürekli senin için ölüp bittiğini-senden başka hiç kimseyi göremeyeceğini-seni çok sevdiğini söylemesini bekliyorsun herhalde. Doğum günün için kaç km uzaktan sana gelmiş işte-seni sevdiğinin bundan daha etkili ıspatı olabilir mi? Bu sana yetmemiş daha fazlasını beklemişsin.
Bence bir süre bekle ve ilişkinizi gözden geçirin bakalım. Hatalardan ders alamıyorsanız - aynı hataları tekrarlıyorsanız - İlişkiniz bitmeye mahkumdur. Bir süre sonra - o seni ararsa - ona çok güvendiğin halde niye böyle davrandığını bilemediğini söyleyebilirsin. Uzaklara gittiğin için çok acı çekiyordum ve seninde acı çekmeni istemiş olabilirim. Sana güvenim sonsuz olduğu halde bu tür kaprisler yaparak beni sevdiğini tekrar tekrar duymak istiyorum diyebilirsin. O seni aramasa da sen açıp bunları söyleyebilirsin. Ama bir daha olayların üzerine böylesine acımasızca gitmemen şartıyla. Bu çok yıpratıcı bişi gerçekten.
Birbirinizi üzmek yerine - birbirinizi mutlu edecek şekilde yön verin ilişkinize. Umarım herşey ikiniz için de çok güzel olur.
a.s.

slm canım ben de senin gibi kıskancım benimde başıma geldi eşimle beraberken ama geçti gitti bence sn ona güzel bi msj atıp beklesen daha iyi olur ilişkinizin durumunu bilmiyorum ama söle

inanki sana olan sevgim ölçülemez uzaklık ise kilometrelerce ben bu uzaklıga dayanamıyorum seni hep yanımda istiyorum ve sana bakan bi gözü bile kıskanıyorum benden çok seni görenlerden nefret ediyorum hep yanımda ol istiyorum seni benden çok kimse sevmemeli kimse görmemeli kimse dokunmamalı falan...
seni hiç tereddüt etmden evlenebilcek kada çok seviyorum
aramızda yollar girdi bide sen engel koyma bi tanem cvp bekliyorum gibi ne biliyim sen kendine göre uyarlarsın

ama lütfen bidaha düşünmede kıskançlık yapma ara kızı arama de yeter

Vallah ben bu sözlere çoktannnn yelkenleri suya indirmiştim.Ama bende katılıyorum kızlara bence bikaç gün sakinleşmesini bekle bu şekilde olay sıcakken arasan bazen ters tepiyo olaylar inadada binebiliyo ama arkadaşın yazdığı gibi msj atabilirsin :kahve::delphin:

kıslar teli sürekli kapalı...
msj atıp konuşma sansım yokk
ben yarın sabah giyorum yanına...
nolur sans dileyin..düzelsin gittiğimde herşey...senağlama

çok yanlış düşünüyorsun...
ortalık psikopat veya yılışık tiplerle dolu.
aynı şey senin başına gelse,erkek arkadaşında tanımıyorum dediğin halde "hadi ordan.tanımasan sana ısrarla mesaj yazmaz" dese ne yaparsınCADIARZU
yani ateş olmayan yerdende duman çıkabiliyor bazen.bazıları ısrarla duman çıkarmaya çalışabiliyor.
bu noktadada güven devreye giriyor.

ya dur arkadasim hemen nereye gidiyon boyle erkekler simartilmmaya gelmez.bi mesaj at bekle hem sen suclu degilsin o suclu bu ne gururmus boylede teli kapali tutar bana garip geldi. seven insan tamam kirilir uzulur sinirlenir gurur yapar ama seviyorsa gecer boyle olmaz kanimca bak sen seviyon diye hemen hop adanaya gidiyon ama.hakkinda hayirlisi olur insallah

Back
X