• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Lütfen Bir Akıl Verin Çok Önemli

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dota
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu işin rengini değiştirir.
Eğer gözünün içine baka baka kimseyle ilişki yaşamadığını söylediyse, bu kızın ayıbıdır ve kardeşin bu konuda haklıdır.

Acaba kardeşin bu konulara değer verir mi?
Yani önemser mi?

Şu yüzden soruyorum, kız durduk yerde neden rahibe teressayı oynadı ki?:44:

Kardeşim eski ilişkileri beni ilgilendirmez ama dürüstlüğü önemli güven olmadan sevgi saygı nasıl olacak diyor sadece...
Off galiba bizim çocuk haklı kızlar...

Arkadaşlar kardeşim çok iyi bir insan. İnanın kıza dokunmamış. Anladığım kadarıyla kıza gıcığı olan eski bir kız arkadaşı sayesinde öğrenmiş kardeşim. Yani düşündüğünüz gibi değil. Ayrıca kardeşim bakireliğe takıldığı için değil, kız yalan söylediği için bıraktı. Bana şunu dedi; Abla dedi iliskinin başında gizlemesini anlarım ama gizlemeyi bırak eline erkek eli değmemiş kız rolü yaptı bana diyor. Ayrıca söylemesi için yeterli süresi vardı, ben iyi niyetli olduğuna inanmadığım için istemiyorum diyor. Kardeşim haklı gibi düşünüyorum ama bir taraftan kıza üzülüyorum işte...

o zaman olay yön değiştirir..bakire olmaması değil yalan söylemesi,kardeşinin bunu başkasından duyması yüzünden bittiyse diyecek birşey yok..

ikisi de kendi yolunu çizecek o zaman.

Arkadaşlar kardeşim çok iyi bir insan. İnanın kıza dokunmamış. Anladığım kadarıyla kıza gıcığı olan eski bir kız arkadaşı sayesinde öğrenmiş kardeşim. Yani düşündüğünüz gibi değil. Ayrıca kardeşim bakireliğe takıldığı için değil, kız yalan söylediği için bıraktı. Bana şunu dedi; Abla dedi iliskinin başında gizlemesini anlarım ama gizlemeyi bırak eline erkek eli değmemiş kız rolü yaptı bana diyor. Ayrıca söylemesi için yeterli süresi vardı, ben iyi niyetli olduğuna inanmadığım için istemiyorum diyor. Kardeşim haklı gibi düşünüyorum ama bir taraftan kıza üzülüyorum işte...

Ben en basindan boyle dusunmustum. Yorumlarimi da ona gore yapmistim.

Arkadaslar,
kizla birlikte olduktan sonra bakire olmadigini anlamis

Ben oyle anladim
Yanlis mi anladim ki diye baktim yanlis anlamamisim...

Yeni tanistigi kizla birlikte olana kadar bakirelik sorun degil,
birlikte olduktan sonra sorun oluyor...
Kardesinin yaptigi alacagini alip kizi terketmek...

yorumunuz gerçekten olayı çok güzel bir şekilde aydınlatıyor bence

merak ettiğim şey yattığında bakire olsaydı ne değişicekti hemen evlenecekmiydi

Yani kardeşin sana birlikte olduk diyememiş olamaz mı?
Eğer gerçekten böyleyse durum kız ayıp etmiş.

Son düzenleme:
yorumunuz gerçekten olayı çok güzel bir şekilde aydınlatıyor bence

merak ettiğim şey yattığında bakire olsaydı ne değişicekti hemen evlenecekmiydi

Kadesa'yla tespit yaptik, oyle de birakiyorlarmis. Benimle olduysa baskasiyla da olur diyorlar ve terk ediyorlar. Kadesa oyle dedi :)

Ben sunu anlamiyorum. Insanlar neden sevgililerine dogrusunu sormak varken 3. sahislara inanir? Ya ne kadar kolay sizlerin iliskilerini yikmak. Ben simdi adamin birine gidip sevgilisi hakkinda atip tutsam iliskisini mahvedebilirim yani. Nerden bildi kardesin o kizin soylediklerinin dogrulugunu? Nerden bildi bire bin katip anlatmadigini? Hic tanimadigi insana sevgilisinden daha cok guvenirse iliskisi boyle olur. Iliskiler saygi, sevgi, guven ustune kurulur. Guveni yokmus demek ki kardesinin kiza. Hemen inanmis otekine. Birak ayrilsinlar o zaman.

Bir de sunu anlamadim. Eline el degmemis kiz rolu oynamak nasil oluyor? Bakire olan kizlarla olmayan kizlarin bariz farklari mi olmali iliskide? Mesela, kiz "hadi yatalim" mi demeliydi bakire olmayan kiz olmasi icin anlamadim.
Kardesin bakire kizla evlenmek, birlikte olmak isteyebilir, ben erkeklerin bu istegini yargilamiyorum acikcasi. Ama senin kardesin olaylari biraz saptirmis, ve benim gozumde kendi de hatalar yapmis. Kardesinin biraz buyumesi lazim be canim. Boyle guvensiz davranarak, anlamadan dinlemeden kacip uzaklasarak zaten guzel, ciddi bir iliski beklemesin. Dunya iyisi de olsa bu boyle.

eli erkek eline değmemiş kız numarası yaptı demiş ya kardeşiniz. ya belki bu kız yaptıklarından çok pişman oldu o yüzden hali tavrı değişmiş olamaz mı? bakire değil diye hoppa zıppa bir kız gibi davranması mı lazım dı..

karde$in istemiyorum diyorsa hiç kari$ma
araci olursun bari$irlar, olduda evlenip anla$amazlarsa senin yuzunden olmu$ olur

iyi olursa Allahtan kotu olursa kuldan bilinir diye bi laf vardir
hiç bula$ma canim, sevse bi $ekilde hallolurdu bu i$
sevmiyor sogumu$ ustelik yapacak bi$ey yok
herkes kendi yoluna bakacak ..

Son düzenleme:
Yani kardeşin sana birlikte olduk diyememiş olamaz mı?
Eğer gerçekten böyleyse durum kız ayıp etmiş.

Olamaz çünkü yalan söyleyecek biri değildir. Ayrıca kızda kardeşimi harfiyen teyit ediyor. Zaten kardeşimin evlenmeden böyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Çünkü birlikte olduğu kişiye gerçekten değer veren ve saygı duyan bir insan.

en basından ısın ıcıne yalan gırmıs..bu öyle basıt bı yalanda degıl yanı..kardeısınız ogrenmese aptal yerıne koyup hıcbırsey olmamıs gıbı devam edecektı..bırakın temız ınsanlar durust ınsanlar yanlız kalacaksada böyle kalsın yalana bulasmasın...kız sızı arayarak kafanızı karıstırmıs en basından yalan soyleyen bırıne kardesınızı ne kadar guvenebılır kı ? allah kardesınızın yolunu acık etsın adam gıbı adam demıssınız ınsallah kendı gıbı bırını bulur

Ben sunu anlamiyorum. Insanlar neden sevgililerine dogrusunu sormak varken 3. sahislara inanir? Ya ne kadar kolay sizlerin iliskilerini yikmak. Ben simdi adamin birine gidip sevgilisi hakkinda atip tutsam iliskisini mahvedebilirim yani. Nerden bildi kardesin o kizin soylediklerinin dogrulugunu? Nerden bildi bire bin katip anlatmadigini? Hic tanimadigi insana sevgilisinden daha cok guvenirse iliskisi boyle olur. Iliskiler saygi, sevgi, guven ustune kurulur. Guveni yokmus demek ki kardesinin kiza. Hemen inanmis otekine. Birak ayrilsinlar o zaman.

Bir de sunu anlamadim. Eline el degmemis kiz rolu oynamak nasil oluyor? Bakire olan kizlarla olmayan kizlarin bariz farklari mi olmali iliskide? Mesela, kiz "hadi yatalim" mi demeliydi bakire olmayan kiz olmasi icin anlamadim.
Kardesin bakire kizla evlenmek, birlikte olmak isteyebilir, ben erkeklerin bu istegini yargilamiyorum acikcasi. Ama senin kardesin olaylari biraz saptirmis, ve benim gozumde kendi de hatalar yapmis. Kardesinin biraz buyumesi lazim be canim. Boyle guvensiz davranarak, anlamadan dinlemeden kacip uzaklasarak zaten guzel, ciddi bir iliski beklemesin. Dunya iyisi de olsa bu boyle.

Arkadaşım okumadan yazıyorsun kızda kardeşimi aynen teyit ediyor ya.

Bu önemli ayrıntıyı baştan açıklasaydınız keşke :ssz:

Yine de en doğrusu ikisinin de kendi yoluna gitmesi.. yalan ve güvensizlik bir kere oluştu mu zor aşılır :ssz:

peki kız nasıl eline erkek eli değmemiş kız numarası yapmış? yani bunu merak ettim?

nasıl numarası olur ki bunun en çok oraya takıldım?

yoksa zaten kardeşin yalan söylüyor olamaz kız da onu teyit etmiş zaten.

Arkadaşım okumadan yazıyorsun kızda kardeşimi aynen teyit ediyor ya.

Siz benim yazdigimi okumadiniz sanirim, ya da okudugunuzu anlamadiniz. Ya da isinize gelmedi. Mukemmel kardesinizin istedigi kizi bulmasi dilegiyle.

forumda ne zaman böyle bir konu açılsa 'en başından söyleseymiş' lafı atılıyor ortaya.

en başından nasıl söylenir bu,ya da ne gerek var bunu yapmaya?çok saçma,aklım almıyor.

-merhaba ben x,eğer sevgili olacaksak haberin olsun ben bakire değilim....mi diyecek?

bu ne saçma bir diyalog.

eline erkek eli değmemiş kız numarası yapmak nasıl oluyor onu da anlamadım.

kız birine aşık olmuş ve onunla sevişmiş olabilir,bu hayatına giren her erkeğe fiziksel yakınlık gösterecek anlamına mı geliyor?

'kaşar' olacak yani ,bir kere yaptıysa herkese mesafesiz olacak öyle mi?

peki kız nasıl eline erkek eli değmemiş kız numarası yapmış? yani bunu merak ettim?

nasıl numarası olur ki bunun en çok oraya takıldım?

yoksa zaten kardeşin yalan söylüyor olamaz kız da onu teyit etmiş zaten.

Ben de bunu cok merak ettim. O nasil bir tanimlamadir yahu?
Guldum de :)

iyide belki tek gecelik bir hatadır ve bundan ders alıp sınırlarını koyarak kardeşinizle bu şekilde bir birliktelik yaşamak istemiş olabilir direk yalancılıkla suçlayamazsınız ki ayrıca türk toplumunun bakış açısını göz önüne alırsak küt diye ben bakire değilim diyemez ya

Back
X