Ben sunu anlamiyorum. Insanlar neden sevgililerine dogrusunu sormak varken 3. sahislara inanir? Ya ne kadar kolay sizlerin iliskilerini yikmak. Ben simdi adamin birine gidip sevgilisi hakkinda atip tutsam iliskisini mahvedebilirim yani. Nerden bildi kardesin o kizin soylediklerinin dogrulugunu? Nerden bildi bire bin katip anlatmadigini? Hic tanimadigi insana sevgilisinden daha cok guvenirse iliskisi boyle olur. Iliskiler saygi, sevgi, guven ustune kurulur. Guveni yokmus demek ki kardesinin kiza. Hemen inanmis otekine. Birak ayrilsinlar o zaman.
Bir de sunu anlamadim. Eline el degmemis kiz rolu oynamak nasil oluyor? Bakire olan kizlarla olmayan kizlarin bariz farklari mi olmali iliskide? Mesela, kiz "hadi yatalim" mi demeliydi bakire olmayan kiz olmasi icin anlamadim.
Kardesin bakire kizla evlenmek, birlikte olmak isteyebilir, ben erkeklerin bu istegini yargilamiyorum acikcasi. Ama senin kardesin olaylari biraz saptirmis, ve benim gozumde kendi de hatalar yapmis. Kardesinin biraz buyumesi lazim be canim. Boyle guvensiz davranarak, anlamadan dinlemeden kacip uzaklasarak zaten guzel, ciddi bir iliski beklemesin. Dunya iyisi de olsa bu boyle.