• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Lütfen Bir Akıl Verin Çok Önemli

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dota
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kardesinin de, bekareti benim icin onemli degil demesi samimi mi sence. Mesela baska bir yalan soyleseydi ama bakire olsaydi . Kesin ayrilir miydi. Kardesini tanimiyorum ama onunda sana yalan soyleme ihtimali var. Bunu bir dusun.

Bak dürüst olmak gerekirse o kısmını bilemem. Belki de başka bir yalan olsaydılar kız bakire olsaydı bırakmazdı. Sadece şunu biliyorum , sonuçta kızın yaptığı hata. Eğer bunu dürüstçe anlatıpta kardeşim yine terk etseydi o zaman zaten kardeşim kıza uygun biri olmayacaktı. Ama bunu bilemeyiz. Ben bu hataya rağmen düzeltebilir mi bunu merak ettim işte sadece

kızın yerinde olsam seninle bu konuyu konuşmazdım...erkek arkadaşımla paylaşmaktan çekindiğim bir konuyu seninle yalvarır gibi nasıl paylaşabilirim gider bir köşede yasımı tutarım...,.....o yüzden samimi gelmiyor......şu bekaret konusunu erkekler o kadar ciddiye almıyor....ciddiye alıyor olsalar etrafımda gördüğüm her ùç erkekten biri aldatmazdı kaybetme korkuları da yok

Bak dürüst olmak gerekirse o kısmını bilemem. Belki de başka bir yalan olsaydılar kız bakire olsaydı bırakmazdı. Sadece şunu biliyorum , sonuçta kızın yaptığı hata. Eğer bunu dürüstçe anlatıpta kardeşim yine terk etseydi o zaman zaten kardeşim kıza uygun biri olmayacaktı. Ama bunu bilemeyiz. Ben bu hataya rağmen düzeltebilir mi bunu merak ettim işte sadece

Kizin yaptigi hata ama bu sekil davranarak kizi daha cok uzuyorsunuz. Kiz simdi keske durust davransaydim diye kendini yiyordur. En azindan durust olun ve durumu aciklayin. Erkek kardesim bakire olmayan biriyle olmak istemiyor deyin. Senin durust olup olmamanla alakasi yok deyin.

O kısmı anladık da,
ama kıza gıcık olan eski bir arkadaşından ögrenmiş demediniz mi?

Yani bu kıza gıcık olan eski kız arkadaş özenle aranıp bulunmuş,
ve bu kızın bekareti sorgulanmış.

Demek ki kardeşin bir şeylerden işkillenmiş ve araştırma ihtiyacı hissetmiş.
Yani aslında kız , kardeşinizin dediği gibi el degmemiş, Rahibe Terasa rolü yapamamış.
Yapamaz da...

Kardeşinin kızı bu şekilde yaftalamasına kızıyorum ben.

Yoksa bakirse , bakire bir kızla evlenmek elbette ki hakkı...

Arkadaşlar nasıl kuruyorsunuz bunları ya, size daha öncende açıkça yazdım kız kendi ağzıyla itiraf etti bana daha çok bağlansın diye yalan söyledim diye . Ayrıca öyle arayıp bulunan bir şey yok, öyle şeylere tenezzül bile etmez o .

Kizin yaptigi hata ama bu sekil davranarak kizi daha cok uzuyorsunuz. Kiz simdi keske durust davransaydim diye kendini yiyordur. En azindan durust olun ve durumu aciklayin. Erkek kardesim bakire olmayan biriyle olmak istemiyor deyin. Senin durust olup olmamanla alakasi yok deyin.

Peki kardeşim gerçekten doğruyu söylüyorsa bu kardeşime haksızlık olmaz mı ?

Arkadaşlar kardeşim çok iyi bir insan. İnanın kıza dokunmamış. Anladığım kadarıyla kıza gıcığı olan eski bir kız arkadaşı sayesinde öğrenmiş kardeşim. Yani düşündüğünüz gibi değil. Ayrıca kardeşim bakireliğe takıldığı için değil, kız yalan söylediği için bıraktı. Bana şunu dedi; Abla dedi iliskinin başında gizlemesini anlarım ama gizlemeyi bırak eline erkek eli değmemiş kız rolü yaptı bana diyor. Ayrıca söylemesi için yeterli süresi vardı, ben iyi niyetli olduğuna inanmadığım için istemiyorum diyor. Kardeşim haklı gibi düşünüyorum ama bir taraftan kıza üzülüyorum işte...

Allah Allah ben mi yanlış okuyorum?

Şimdi de kız kendisi söylemiş diyorsunuz :53:

Size kardeşinizle ayrıldıktan sonra söylemiş zaten de,
erkek kardeşiniz nasıl ögrenmiş?

Kardeşinize itiraf etmediğine göre,
ortada kıza gıcık giden eski bir kız arkadaş olmadıgına göre,
birlikte de olmadıklarına göre kardeşiniz nasıl ögrenmiş?

Lütfen şu olayı bir açıklıga kavuşturun artık. :)

Son düzenleme:
Peki kardeşim gerçekten doğruyu söylüyorsa bu kardeşime haksızlık olmaz mı ?

kardeşiniz bakire bir kızla evlenmek isteyen bir erkek olarak görülecek. ( bence gerçekten de öyle )

kız ise kendini yemekten kurtulacak.

kardeşinize ne gibi bir zararı olur, bir insanın acısını hafifletirsiniz.

Şimdi kızın yalancı olduğu her hâlukarda ortada. Kardeşim konusunda ise sadece varsayım yapıyorsunuz.

Ben kizin yalan soylemesine kilif uydurmuyorum. Basindan beri kiz yalan soyluyorsa kardesin hakli demisim. Sadece ayrilma sebebini yanlis buluyorum. Acik acik bakire degilsin diye ayriliyorum demiyor ama durust olsaydin ayrilmazdim diyor. Bu da birseylerin ustunu kapatmak, kilif bulmaktir.

bence evlenırlerse ılerde bu hep sorun olur . genelde erkekler ıcın. her erkegın mıgdesı kaldırmaz bunu bence.. ck zor durum kız ıcınde. bence o kardesının kendı bılcegı ve kendı kendıne bu durumdan kurtulması gerekn bsy sen bsy dedıgınde ılerde de bı sorun oldugunda abla sen bana bu aklı vermıstın dcek bence karısma ama bence ayrılmaları en dgrusu

Pardon da her erkeğin midesi kaldırmaz derken ?
Mide kaldırmayacak ne var da bu talihsiz yorumu yaptınız.
Bu şu demek sizin tabirinizle; bakire olmamak=mide kaldırmaması...
Dul olan kadınlarımız hiç evlenmesin o zaman .Malum her erkeğin midesi kaldırmaz ya.
Te Allahım ya...

Konudaki tüm yorumları tek tek okudum.
Yanlış anlamış birkaç arkadaşım.
Şimdi konu sahibinin abisi biriyle beraber.
Bir süre çıktıktan sonra kızın bakire olmadığını öğreniyor abi.
Bunu bu kızla beraber olarak anlamıyor.
Birinden yani 3.kişiden öğreniyor....
Abi kız kendini yanlış tanıttığı için ayrılmış.
Bakire olmadığından değil.
Kız kendini uzak tutmuş kendini elini vs tutturmamış galiba.Rahibe teresa dan ben bunu anladım bilemiyorum.

Konu sahibi abin sevmiyorum demiş artık.
Sen de hiç üsteleme bence.
Fazla müdahil olma.
Bu tür şeylere fazla muhattap olmaya gelmez.

Allah Allah ben mi yanlış okuyorum?

Şimdi de kız kendisi söylemiş diyorsunuz :53:

Size kardeşinizle ayrıldıktan sonra söylemiş zaten de,
erkek kardeşiniz nasıl ögrenmiş?

Kardeşinize itiraf etmediğine göre,
ortada kıza gıcık giden eski bir kız arkadaş olmadıgına göre,
birlikte de olmadıklarına göre kardeşiniz nasıl ögrenmiş?

Lütfen şu olayı bir açıklıga kavuşturun artık. :)

Sevgili cudana İnan tam detayını bende bilmiyorum sanırım bu kız bizimkileri faceden görüp bizim çocuğa mesaj atmış. Ama İnan bana kardeşim didikleyip öğrenmiş olsaydı bunu benden saklamazdı.

Sevgili cudana İnan tam detayını bende bilmiyorum sanırım bu kız bizimkileri faceden görüp bizim çocuğa mesaj atmış. Ama İnan bana kardeşim didikleyip öğrenmiş olsaydı bunu benden saklamazdı.

Nihayet yani :)
Teşekkürler açıklama için :)

Konuyu açan arkadaş açık açık yazmış. Dikkatli okunursa anlayamayanların da anlayacağını düşünüyorum :)

Bahsettiğiniz kızın daha olgunlaşmadığını, lise çağlarından çıkamadığını tahmin ediyorum. Yalan içeren bir ilişki illa bir gün çuvallar. Belki kız artık yalan söylemeyi pişman olup bırakırsa kardeşinle beraber olabilir ileride. Ama bunun için zamana ihtiyaç var. Kız da aklını başına alır umarım.

Kardeşiniz için de hayırlısı olsun, inşallah kendisinden daha iyileriyle karşılaşır.

Konuyu açan arkadaş açık açık yazmış. Dikkatli okunursa anlayamayanların da anlayacağını düşünüyorum :)

Bahsettiğiniz kızın daha olgunlaşmadığını, lise çağlarından çıkamadığını tahmin ediyorum. Yalan içeren bir ilişki illa bir gün çuvallar. Belki kız artık yalan söylemeyi pişman olup bırakırsa kardeşinle beraber olabilir ileride. Ama bunun için zamana ihtiyaç var. Kız da aklını başına alır umarım.

Kardeşiniz için de hayırlısı olsun, inşallah kendisinden daha iyileriyle karşılaşır.

Biz simdiye kadar anlamamistik. Alt yazi gectigin icin sagol.

kardeşiniz bakire bir kızla evlenmek isteyen bir erkek olarak görülecek. ( bence gerçekten de öyle )

kız ise kendini yemekten kurtulacak.

kardeşinize ne gibi bir zararı olur, bir insanın acısını hafifletirsiniz.

Peki kıza bunu söylersek sizce diğer ilişkisinde de dürüst davranma bakire olmadığını sakla gibi bir mesaj vermiş olmaz mıyız? Bu kız belkide daha büyük bir hata yapıp diktirecek kendisini öyle tanıtacak ve eğer gerçekten iyi bir kızsa vicdanı bunu kaldırmayacak ve evliliği boyunca vicdan azabı çekecek. Biri mutlu olacak diye yalan söylemek hatta belkide masum birine iftira atmak bence doğru değil kızlar.

her zaman doğruyu söylemenin doğru olacağına inanmıyorum ben. kimi insanlar var ki doğruyu isterler terk ederler, kimi insanlar var ki doğruyu isterler kaldıramazlar, kimi insanlar vardır ki doğruyu isterler daha sonra her fırsatta karşısındakinin yüzüne vururlar, kimi insanlar vardır ki doğru bu deyip kabullenip şans verirler.

bu söylediğim insan tiplerini yüzdeye vurursak en son söylediğim %15i belki geçer belki geçmez geçsede %50ye kadar vurmaz en fazla %18... burada kızın yalan söylemesi BELKİ HATA fakat kardeşiniz ne tepki verecekti o da önemli. kendim öğrendim o önceden deseydi affederdim .. yok öyle dünya herkes aynını söyler.

bir insanı insan olduğu için değil kalbi için değil de onu sadece vücudundaki bir parçayı önemsediği için seviyorsa sevmesinler . açıklama yapmış kaybederim diye korktum demiş pişmanım demiş zaten . eğer ki böyle bir durumun bizim toplumumuzda erkekler tarafından (sırf erkekte değil kadınlarda dahil hatta ) nasıl karşılaşacağını biliyorsa söylemez tabi o kız gerçeği.

hele ki seviyorsa hele ki kaybetmekten korkuyorsa. böylede mi kaybetmiş evet kaybetmiş. ama fevri alınmış bir karar bence. öğrendim bitti denmiş. öğrendiğinde alsaydı karşısına böyle bir şey duydum doğru mu doğruyu söyle bana evet doğru dediği anda karşısındaki tepkiyi bekleseydi o kızın yüzüne bakıp pişman mı değil mi anlama tutumuna girme gereği duysaydı belki kardeşiniz. şuan size böyle bir sorun intikal etmiş olmayacaktı.

ben sadece kardeşiniz haksız demiyorum . ama bunu öğrendikten sonra size gelmek yerine kızı alıp konuşsaydı durumdan belki haberdar bile olmayacaktınız. ben buna karşıyım. birde sormak istedim kardeşiniz nasıl öğrenmiş bu durumu ?

tabi bu benim şahsi fikrim sadece konuyu okuyarak yorum yaptım yorumların hiç birini okumadım.

Son düzenleme:
Peki kıza bunu söylersek sizce diğer ilişkisinde de dürüst davranma bakire olmadığını sakla gibi bir mesaj vermiş olmaz mıyız? Bu kız belkide daha büyük bir hata yapıp diktirecek kendisini öyle tanıtacak ve eğer gerçekten iyi bir kızsa vicdanı bunu kaldırmayacak ve evliliği boyunca vicdan azabı çekecek. Biri mutlu olacak diye yalan söylemek hatta belkide masum birine iftira atmak bence doğru değil kızlar.

O kiza ilk defa acimaya basladim simdi , birakmakla en iyisini yapmissiniz . Kendi iyiligi icin en iyisi oldugunu, kiz da ileride anlayacaktir. Sizden sonra ne yapacagi da sizi ilgilendirmez.

bu kardeşine iftira mı sayılır ki?

dürüst olsaydın böyle olmazdı diyince de, kız ""tamam ben dürüst olayım bundan sonra"" yerine, hiç bunlarla uğraşmayıp halledeyim de diyebilir.

keşke kardeşin sana söylemeseymiş, ikisi arasında kalsaymış aslında.

hayırlısı...:31:

Back
X