Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar bele bardak vurularak hamile kalindigini duydumm. Komsum yapabilecegi soyledi. Yapti.. Ama benim iki bardagi vurdugu yer su topladi kucuk kucuk.. Diger bardaklarda olmadi.. Cok korktum ya. Sizce neden boyle oldu. Yardim edin kizlar
Kizlar bele bardak vurularak hamile kalindigini duydumm. Komsum yapabilecegi soyledi. Yapti.. Ama benim iki bardagi vurdugu yer su topladi kucuk kucuk.. Diger bardaklarda olmadi.. Cok korktum ya. Sizce neden boyle oldu. Yardim edin kizlar
Canım korkma lütfen..derin hassas senin demek ki. Ben her yakı yapıştırdığımda belim mahvoluyor kaşıntıdan; kıpkırmızı izi çıkıyor yakının, bir hafta geçmiyor. Geçen ay yumurtlama günümde trafik kazası geçirdim; kemerim bağlı olmayınca belimi vurdum; günlerce eğilemedim. Ama yine de belimin altına yastığımı koyup o günleri kaçırmamak için, ne kadar acı çektiğimi eşime belli etmeden çalışmalarımı yaptım Hamiş olamadım ama neler yapabileceğimi gördüm. Lütfen bu kadar korkma. Rahat ol.