- 3 Eylül 2018
- 9.112
- 48.438
- 548
- Konu Sahibi sensational
Sevgi karın doyurmaz ve sadece sevgi her şeyin üstesinden gelmez maalesef hayat ve gerçekler böyleNe yapacağım bilmiyorum, onu seviyorum da. Ama iş beğenmiyor, çıldırıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgi karın doyurmaz ve sadece sevgi her şeyin üstesinden gelmez maalesef hayat ve gerçekler böyleNe yapacağım bilmiyorum, onu seviyorum da. Ama iş beğenmiyor, çıldırıcam
Evet çalışmıyor işte, bir ara iş bakıyordu ama abisi boşver demiş yatıyor. Abisine ne? Dimi! Ama işte yok abisinin sözünden çıkar mı hiçErkek dediğin evde oturmaz. Atanana kadar bir iş bulur nişan parasını çıkarır. Ne demek eşimiz dostumuz var halledilir.. ailesinden sonra sizin ona beş yaşında gibi muamele etmeniz gerekecek. Sorumluluktan bihaber çünkü.
Beklemelisin. Baktın adım yok bu adamla ömür geçmez. Kendine yazık edersinNe yapacağım peki![]()
ne yapalım istersiniz peki?Siz de öğrenci sayılırsınız şuan bi geliriniz yok o da öyle, nasıl evlenmeyi hayal ediyorsunuz aklım almıyor
Zaten işi olmadan düşünmüyoruz ailem vermez zaten ama işte bir girişimde bulunsa keşke. Bekliyor bakıcaz diyorDüzgün bir işi olmadan bırakın nişanı söz bile yapmayın bence
Peki konuşsam mı? Neden çalışmıyorsun neden bir iş bakmıyorsun diye sorsam mı yoksa üstüne gitmesem mi?Beklemelisin. Baktın adım yok bu adamla ömür geçmez. Kendine yazık edersin![]()
ne yapalım istersiniz peki?
Zaten işi olmadan nişan yapamayız ama. Ya aslında iş bakacaktı ama abisi boşver hem pandemi gerek yok daha sonra çalışırsın demiş. Ama abisine ne ya? Bizi düşünse para biriktirirdi dimi!Kesinlikle haklısın .bir iş bulmadan da sakın nişanlanma .
BeklemedeyimBi düşüneyim istediklerimi toparlar yazarım![]()
Ailesi sorumluluk sahibi olmayan bir birey yetistirmis hayirli olsun salataliginizZaten işi olmadan düşünmüyoruz ailem vermez zaten ama işte bir girişimde bulunsa keşke. Bekliyor bakıcaz diyor
Sinir oluyorum ya. Sert bi şekilde konuşsam mı yoksa üstüne gitmesem mievliligin fragmani bu.... yan gel yat osman
Yani direkt niye iş bulmuyorsun diye azarlar tavırla değil ama geleceğimiz için adım atalım istiyorum, kendi ayaklarımızın üzerinde durabilelim, kimseye muhtaç olmayalım hayatım, canım, aşkım vesaire gibi alttan alttan o mesajı versen daha iyi olur sanki. Ama böyle şeylerin insanın içinden gelmesi lazım. Bazen sen ne yaparsan yap insanlar kendi bildiklerini okuyorPeki konuşsam mı? Neden çalışmıyorsun neden bir iş bakmıyorsun diye sorsam mı yoksa üstüne gitmesem mi?
Hep abisi yüzünden, nefret ediyorum abisinden! İşe girecekti boşver pandemi süreci zaten çalışma sonra bakarsın demiş, buda yatıyor işte.Ailesi sorumluluk sahibi olmayan bir birey yetistirmis hayirli olsun salataliginiz
Evet öyle galibaYani direkt niye iş bulmuyorsun diye azarlar tavırla değil ama geleceğimiz için adım atalım istiyorum, kendi ayaklarımızın üzerinde durabilelim, kimseye muhtaç olmayalım hayatım, canım, aşkım vesaire gibi alttan alttan o mesajı versen daha iyi olur sanki. Ama böyle şeylerin insanın içinden gelmesi lazım. Bazen sen ne yaparsan yap insanlar kendi bildiklerini okuyor
Kız evlat o kadar bana anormal gelmiyor. Çünkü mecbur kalmadıkca olur olmaz her işe gitmemeli kadınlar, seviyeli düzgün yer bulmalı diyorum. Bir de evde olsa dahi ev işlerine yardım ediyorlar. Ama erkek evlat evde yan gelip yattı mı zor. Erkek dediğin taşı sıkıp suyunu çıkarmalı. Her işi yapabilmeli. İş bulana kadar markete girse vs kim kınayabilir? okudun markette çalışıyorsun mu diyeceğiz? Ekonomi berbat. Devlet mecburi yardımlarını bile yapamıyor milletine. Zorunluluk dışında ve kendi adamları dışında kadro açıp da eleman almıyorlar bir yere. Kaldı ki 90 üstü alıp atanamayan tonla kalifiye eleman var hakim adayı savcı adayı.. öğretmenler. Alım oldukça gircem demiş ya en az beş yılı bulur onun iş bulması. Kpss puanı da yok doğru düzgün.Evet çalışmıyor işte, bir ara iş bakıyordu ama abisi boşver demiş yatıyor. Abisine ne? Dimi! Ama işte yok abisinin sözünden çıkar mı hiç
Hep abisi yüzünden, nefret ediyorum abisinden! İşe girecekti boşver pandemi süreci zaten çalışma sonra bakarsın demiş, buda yatıyor işte.
Ben Yüksek Lisans yapıyorumSiz ne işle meşgulsünüz?