- 15 Mart 2012
- 1.297
- 3.424
- 358
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
Uzaktan bakınca silik bir çizgi var gibi görünüyor.
Ama ekrandan net anlaşılmayabilir siz silik çizgi görüyor musunuz?
Canım ümitlendirmek istemem ama aynısı bende de olmuştu böyle beyaz eşyaların dışı kaplanır ya köpük diye bi maddeyle aynı onun gibi dimi..
Sabah ilk idrarla yaparsan tam belli olur. Hamile olsan bile belirti hemen olmaz. 6 veye 7. Hafta çıkıyor belirtilerEvet yeni yaptım adetime bir gün var eğer başka bi nedenle gecikmesse ama hiç bir adet belirtiai Yok hamilelikte Yok gerçi bilemedim ya
Yani tam öyle mi bilemiyorum da beyaz ve minik parçacıklar gibi
Forumda kadınların kasıklarında batma göğüste şişlik vs oluyormuş yaSabah ilk idrarla yaparsan tam belli olur. Hamile olsan bile belirti hemen olmaz. 6 veye 7. Hafta çıkıyor belirtiler
Benim ilk hamileligimde hic belirti yoktu. Hatta adet zamani geldi diye gidip ped almistim. Şimdikinde ise aşırı batma oluyordu yürüyemiyordum. Süprizmi oldu yani istenilen bi gebelikmiForumda kadınların kasıklarında batma göğüste şişlik vs oluyormuş ya
Bende adet belirtiis olarak göğüs şişkğnliğ fln olurdu bu ay hiç bişey Yok
Pazartesi tekrar test yapın.
Benim ilk hamileligimde hic belirti yoktu. Hatta adet zamani geldi diye gidip ped almistim. Şimdikinde ise aşırı batma oluyordu yürüyemiyordum. Süprizmi oldu yani istenilen bi gebelikmi
Var canim bebek muhtemelen cok cok yeni kan testinde cikar. Ama istersen yarin sabah veya ertesi sabah tekrar yap azcık daha belirginlesir varsa
Kan testi yaptır canım kesin sonuç
Valla ben bile heycanlandim. Senin yerinde olsam nöbetci eczane bulup sabah yapar ve buraya yazarim sonucuAma çizgi alt tarafta varken üste doğru kayboluyor Buda bana acaba test mi bozuk dedirtiyor
Ay durup durup bakiyorum. Kesinlikle var. Allah gönlune göre versin
Valla ben bile heycanlandim. Senin yerinde olsam nöbetci eczane bulup sabah yapar ve buraya yazarim sonucu
Al cnm bencede cvbını bekliyorum. Hamilelik haberleri cok heyecanlandiriyorVallahi zaten çarşıda oturuyorum elbet yakınlarda nöbetçi eczane vardır bende dayanamıycam sanırım yarın alıcam bi tane daha test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?