Kızlar lütfen hemen bakar mısın ?

Umut oldunuz yarın veya öbür gün mutlaka tejrarlıycam testi keşke faZla alsaymışım cok merak ediyorum :)

Diğeri gibi belirgin çıkması gerekiyor normalde ama çok yeni de olabilir bir iki gün sonra tekrar deneyiniz.

Bende çok hafif gördüm sanki, vardır inşaAllah, :) testi tekrarlayınca sonucu yazın bende cok merak ettim :))

Bende çok hafif gördüm sanki, vardır inşaAllah, :) testi tekrarlayınca sonucu yazın bende cok merak ettim :))

Bu ilk çizgiyi gördüğüm deki foto bazı arkadaslar tonuyla oynamış daha görünür olmuş bunda daha mı belirgin sizce ay uyku tutmadı ya

Eklentiler

• IMG_0677.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 64
Elimde fazla yoktu , bugünde pazar nöbetçi eczanelere baktım da bana uzak şuan yarını bekleyiö diyorum sabah alıp yapmak için hem daha belirgin olur varsa diye
Adete yakın hormonlar yükseldiği için yada testin azizliğine uğradığın için böyle çıkmış olabilir geçen au benimki bariz çıktı adet oldum yani demem o ki tam net çıkmayana kadar sevinme canım kötü oluyor insan

Açıkcası umudumu kıran testin altında silik üstünde kayboluyor olması sizinde tam olarak böylemiydi peki yoksa silik ama uzun bi çizgi miydi benim ki yarım gibi test bozuk olabilir
Benimki bından biraz daha belirgindi. Size cok da ümit vermek istemem bı konu hassas bir konu ama bence var . Testinizi hamilelik sitesinde paylaşacağım eğer burda olursanız size bilgi veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…