- 11 Mart 2015
- 707
- 267
- 73
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
Ben testin bozuk oldugunu düşünmüyorum inan milyarlaca test yapmistim zamaninda ve şuan sizin yaptiginiz testi iyice zumladim gayet bariz çok silik bı çizgi var orda benim adetime iki gün kala aksam yaptığım test aynen boyleydi hatta ışık tutup anca goruyodum ben goruyodum ama eşim gormuyodu o derece silikti ertesi gün sabah erkenden kalktım ilk idrarla yaptım daha belirgin silik çizgi cikmisti ama artık pembeydi belli oluyodu onun için size tavsiyem sabah ilk idrarla yapmaniz bhcg öyle bı hormonki iki saatte bir yukseliyor
Vallahi bende çok merak ettim yani :) mutlaka haber verUmut oldunuz yarın veya öbür gün mutlaka tejrarlıycam testi keşke faZla alsaymışım cok merak ediyorum :)
Vallahi bende çok merak ettim yani :) mutlaka haber ver
Evet canm var ama çok erken galibaKızlar ikinci çizgi var mı ?
Bende çok hafif gördüm sanki, vardır inşaAllah, :) testi tekrarlayınca sonucu yazın bende cok merak ettim :))
Silik bir çizgi gördüm benKızlar ikinci çizgi var mı ?
Tesekkur ederim canim acilde de verebilirsin kani beklemek istemezsen ve benim gibi sabirsizsan tabi :)Yarın pazar adet olmassam p.tesi kan vericem canım teşekkür ederim hayırlı olsun sanada :)
Tesekkur ederim canim acilde de verebilirsin kani beklemek istemezsen ve benim gibi sabirsizsan tabi :)
Bu test bana pozitif gibi geldi tekrar yapsan testiBende cok sabırsızlanıyorum canım ama tekrar test yapmadan kana gitmek istemiyorum boş çıkarsa diye emin olmak istiyorum.
Bu test bana pozitif gibi geldi tekrar yapsan testi
Adete yakın hormonlar yükseldiği için yada testin azizliğine uğradığın için böyle çıkmış olabilir geçen au benimki bariz çıktı adet oldum yani demem o ki tam net çıkmayana kadar sevinme canım kötü oluyor insanElimde fazla yoktu , bugünde pazar nöbetçi eczanelere baktım da bana uzak şuan yarını bekleyiö diyorum sabah alıp yapmak için hem daha belirgin olur varsa diye
Benimki bından biraz daha belirgindi. Size cok da ümit vermek istemem bı konu hassas bir konu ama bence var . Testinizi hamilelik sitesinde paylaşacağım eğer burda olursanız size bilgi veririmAçıkcası umudumu kıran testin altında silik üstünde kayboluyor olması sizinde tam olarak böylemiydi peki yoksa silik ama uzun bi çizgi miydi benim ki yarım gibi test bozuk olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?