- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
Çok silikte olsa var :) bellki istiyorsun inşallah vardır hayırlıcaKızlar ikinci çizgi var mı ?
Ozaman daha net cikmasi gerekiyordu sanki
Hakkinda hayirlisi olsun
Bazen testler cok bekleyincede oyle cizgi olusabiliyor
Çok çok az regli geiktimi geciktiyse kaçıncı gün benimde basıma gelmişti detaylar yazarsan yardımcı olabilirimKızlar ikinci çizgi var mı ?
aşşagidan kalin yukari dogru ince bir cizgi var gibi sanki biraz daha bekle sonra yine yaparsin benim adetim 10 gun gecikmesine ragmen silik cikiyordu hep fazla guvenilmiyor onlara en iyisi kan testi beta hcg ' ne baktir
Çok çok az regli geiktimi geciktiyse kaçıncı gün benimde basıma gelmişti detaylar yazarsan yardımcı olabilirim
rica ederim Allah gönlune gore versin insallahBi iki gün tekrar denerim yine silik olursa kan veririm canım hayırlısı teşekkür ederim
rica ederim Allah gönlune gore versin insallahBi iki gün tekrar denerim yine silik olursa kan veririm canım hayırlısı teşekkür ederim
Silikte olsa bu hCanım agustos 16 da adet gördüm geçen ay .
Yani bugün bekliyordum temmuzda da 16 sında olmuştum.
Ama her ay böyle düzenli olmaz adetim kesin gelmedi hamileyim diyemem bekarken bi hafta 10 gün geciktiği oluyordu evlenince normalleştı biraz.
Silikte olsa hormonlarla ilgili bu hamilelik çok yeni olabilir benim yaşadığım kimyasal gebelik hem de 2 kere boyle oldu silik reglinin gecikmesini beklemelisin kan tahlilinde çıkar ama cok erken umraim gebeliktir ve sağlıklı ilerlerCanım agustos 16 da adet gördüm geçen ay .
Yani bugün bekliyordum temmuzda da 16 sında olmuştum.
Ama her ay böyle düzenli olmaz adetim kesin gelmedi hamileyim diyemem bekarken bi hafta 10 gün geciktiği oluyordu evlenince normalleştı biraz.
Silikte olsa bu h
Silikte olsa hormonlarla ilgili bu hamilelik çok yeni olabilir benim yaşadığım kimyasal gebelik hem de 2 kere boyle oldu silik reglinin gecikmesini beklemelisin kan tahlilinde çıkar ama cok erken umraim gebeliktir ve sağlıklı ilerler
Ben çizgi gördüm yanlız eğer adet gecikmesinden sora yapmışsınız şayet geç döllenme değilse dikkate almayın ama öncesinde yaptıysanız var gibi bende oglumda ilk yaptığım test aynı böyle cikmisti ertesi gün daha belirgindi eğer hamileyseniz yarın sabah tekrarlayin muhakkak koyulasacaktirKızlar ikinci çizgi var mı ?
Ben çizgi gördüm yanlız eğer adet gecikmesinden sora yapmışsınız şayet geç döllenme değilse dikkate almayın ama öncesinde yaptıysanız var gibi bende oglumda ilk yaptığım test aynı böyle cikmisti ertesi gün daha belirgindi eğer hamileyseniz yarın sabah tekrarlayin muhakkak koyulasacaktir
Rica ederim cnm ama bence var gibi seni umitlendirmekte istemem ama yarın sabah ilk idrarinla yapma şansın varsa daha net öğrenirsin bizede bildir merak ettim :)Teşekkür ederim yarın veya öbür gün bir tane daha yapıcam bakalım hayırlısı
Eğer testi yaptıktan hemen sonra çıktı ise var. Ama belli bi saat den sonra çıktı ise Yok gibi. Ben ikinci çizgiyi gördüm bi kaç gün sonra tekrarlayın testi yada kan verinKızlar ikinci çizgi var mı ?
Rica ederim cnm ama bence var gibi seni umitlendirmekte istemem ama yarın sabah ilk idrarinla yapma şansın varsa daha net öğrenirsin bizede bildir merak ettim :)
Eğer testi yaptıktan hemen sonra çıktı ise var. Ama belli bi saat den sonra çıktı ise Yok gibi. Ben ikinci çizgiyi gördüm bi kaç gün sonra tekrarlayın testi yada kan verin
Ben testin bozuk oldugunu düşünmüyorum inan milyarlaca test yapmistim zamaninda ve şuan sizin yaptiginiz testi iyice zumladim gayet bariz çok silik bı çizgi var orda benim adetime iki gün kala aksam yaptığım test aynen boyleydi hatta ışık tutup anca goruyodum ben goruyodum ama eşim gormuyodu o derece silikti ertesi gün sabah erkenden kalktım ilk idrarla yaptım daha belirgin silik çizgi cikmisti ama artık pembeydi belli oluyodu onun için size tavsiyem sabah ilk idrarla yapmaniz bhcg öyle bı hormonki iki saatte bir yukseliyorAçıkcası umudumu kıran testin altında silik üstünde kayboluyor olması sizinde tam olarak böylemiydi peki yoksa silik ama uzun bi çizgi miydi benim ki yarım gibi test bozuk olabilir
Adetten 1 gun once benim de boyle cikmisti ertesi gun hemen kan verdim ve sabahina tekrar yaptim cizgi cok belirgindi kanda da pozitif cikti. Bence kan vermelisin insallah vardir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?