- 19 Şubat 2014
- 2.493
- 2.843
- 333
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
Ben adetime bir gun kala yaptigimda silik de olsa gayet belirgindi ikinci çizgi. Malesef goremedimEvet yeni yaptım adetime bir gün var eğer başka bi nedenle gecikmesse ama hiç bir adet belirtiai Yok hamilelikte Yok gerçi bilemedim ya
idrar da renk değişikliği birebir hamileliğin baslangicidirrElimde ikinci bi test olsa deniycem tekrar da maalesef Yok ya.
Birde idrarımda ilk defa dikkat çeken ayrıntı beyaz beyaz minik kum gibi tanecikler olması
Var, hamilesin hayırlı olsunKızlar ikinci çizgi var mı ?
Sağlık ocağı varsa açık yapılır ama sanmam pazartesiye kalırYarın pazar kan testi yapılır mı peki pazartesiyi mi beklemem gerekir
Anlamak icin tekrarlamak gerekiyorAma çizgi alt tarafta varken üste doğru kayboluyor Buda bana acaba test mi bozuk dedirtiyor
Bende yarim gordum amaTestin altında bi çizgi var ama üste doğru aynı kalınlıkta ilerlemiyor sanki kızlar ya Yok mu gerçekten
Bugün olmam lazımdı ama sıklıkla bi iki gün gecikebiliyor o yüzden net değil.Bende yarim gordum ama
Pozotif veya negatif diyemem
Adetine kac gun var
Birde sabah ilk idrar ile yap
Kan testini ozel bir yerde yaptirabilirsin
Ozaman daha net cikmasi gerekiyordu sankiBugün olmam lazımdı ama sıklıkla bi iki gün gecikebiliyor o yüzden net değil.
aşşagidan kalin yukari dogru ince bir cizgi var gibi sanki biraz daha bekle sonra yine yaparsin benim adetim 10 gun gecikmesine ragmen silik cikiyordu hep fazla guvenilmiyor onlara en iyisi kan testi beta hcg ' ne baktirKızlar ikinci çizgi var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?